sommar.

okej, idag har jag bränt sönder mig :) jag har nog aldrig bränt mig ..hemma i sverige? eller det kanske jag har, who knows. trevlig dag idag iallafall. hann ut en sväng till tosca också, som har konverterat till flodhäst ..synd att jag inte hade kameran med mig. hon står mitt i dammen med vatten upp över magen, men huvudet UNDER vattnet och typ gör kaffekokarn, och så äter hon sjögräs på botten :) bästa tosca.

nu känner jag att jag är ganska trött, måste smörja in mig en sista gång och sen försöka ligga på något sätt i sängen så jag inte dör. kul att gå till skolan med VÄRSTING bonnbrännan. det är så det ska va eller? aa va.

godnatt! och det är fan sommar.

12 timmars arbete ..utan lön.

okej. igår så var jag med josse och chilla. jag såg twillight.. JÄVLA SKIT att jag tyckte att den var bra :(  OKEJ emma och louise och resten av min klass. den är bra, han är snygg (fast inte hela tiden), och JA jag grät nästan!

upp halv sju imorse, åkte in till nfk och satt där i typ ..12 timmar på hopptävlingarna. samma sak imorrn. hoppas att jag får komma ut från sekretariatet lite så jag kan bli lite brun bara :) men det är ju hela nästa helg också. då ska jag och colorado hoppa en klass varje dag om vi hinner med det.

det gick helt okej för min mamma idag iallafall, och resten av nfkarna också. bästa hästarna har vi.

nu ska micke komma, och sen ska jag sova ..typ snart :| 

puss.

PLUGGADÅÅ!!!

sitter i skolan, kan inte koncentrera mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sov typ inget inatt, var så jävla stressad och kunde inte varva ner ..helt sjukt! ;o   

nu måste jag plugga fan!!!!!!!!!!!!

hästdag.

helt uppstressad fortfarande. liiiite stressad blir man av att stå på horse showen i den internationella klassen när man inte fattar ett ord av nånting av vad nån säger och ingen kommer och aaaaaaaaaaaah får hjärtklappning när jag tänker på det. nfk sen efter det, bygga lite bana till helgen - pizza. ut till tosca, ta in hästarna och allt. imorrn får dom gå ute på natten :) skönt! så jag kom hem för en timme sen typ. aaaaaahhhhhh.. kan inte varva ner.

nu får ni lite bilder på colorado och mig från dm. han är en snygg ponny, eller hur? wööwöööh.








GODNATT!

ägg.

godmorgon.

här sitter jag framför datorn och äter ägg. så jävla sjukt att äta ett ägg egentligen. så himla sjukt att den där gula massan i mitten skulle ha blivit en kyckling om inte jag hade kokat den och ätit upp den. det är ganska så sickt ..sjukt. nästan som hannibal lecter, nästan så sjuk ..är jag. faktiskt. och förövrigt är dom filmerna grymt bra. den som kom ut senast, för några år sen var bäst. den som handla om hur han blev som han blev, helt genialisk. faktiskt.  vad hette den? hannibal rising typ? faktiskt. hehe. faktiskt.

idag börjar vi klockan tolv på norrköping horse show. lite jobbigt att vara där till sex faktiskt. men egentligen inte. kul när man får kolla, men inte kul när vi måste göra massa uppgifter och prata med massa människor som man skäms inför osv.

nu ska jag spela lite backpacker.

xoxo gossip girl


...hahahah var tvungen, så jävla bögigt.

världens bästa tv serie.

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH :'(   IDAG SÅ VAR GREY'S ANATOMY SORGLIGAST I VÄRLDEN. såhär mycket har jag nog inte gråtit av grey's sen denny dog :o      okej, ni som inte ser på världens bästa serie fattar ju ingenting men asså fyfan. satt och tjöt så jag knappt såg vad som hände på tv den sista kvarten.  gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad fett med sorgligt, fast ändå inte. lyckligt egentligen, fast sorgligt egentligen :'( :'( :'(   waaaaaah...





herregud. nu måste jag sova. nu blev det för mycket känslor på en kväll.


Music Baby, Music!

jag tänkte ägna detta inlägg till att förklara hur mycket musik betyder. men nejjjjjjjjjj det går inte. det går inte att beskriva. finns det någon där ute som är en sån musikfantast som jag? jo, det finns det säkert. jag vill träffa en människa som gillar ALL musik som jag tycker om. det skulle vara fränt. give me.

tack och hej. godnatt.



söt arm.


love child

asså nej, jag skriver inte det här och bah: ooh fibes är så bra hihii för att deras nya singel är sjukt bra. (den är det, men ändå). jag var en av dom första som lyssnade på deras DEMO skiva för tre år sen, så HA! jag är lite cool, om man jämför med alla andra som säger: ooh jag älskar fibes, oh fibes!  och har hört en låt. HA! HA! HA!

här är deras nyaste singel iallafall, och den är sjukt bra (:



19:13

jag är helt jävla slut efter den här dagen. jag var helt slut redan igår morse. somna typ vid tio igårkväll, ändå känns det inte som om jag har sovit nånting när jag vaknar klockan sju. har tagit mig igenom dagen och överlevt iallafall.

nu är jag aaaaaaaaas hungrig, ska äta världens godaste mat ..ingen kan gissa vad det är!? (;   heheh, busig jag är som inte säger. sen ska jag kolla lite på scrubs, och sen house och sen ska jag SOVA <3 längtar tills jag ska sova, det är det bästa som finns :')

imorrn är det vanlig skola, inte helt sjukt jätte jobbigt ändå. känns inte som om jag träffar emma och louise nångång nuförtiden!

hej.

jävla twilight.

louise: jag måste nog gå och köpa twilight böckerna efter skolan!!
emma: GÖR DET!!
louise: vilken är bäst då? vad kostar en bok? är böckerna lika bra som filmen!?

nu ska louise iallafall låna böckerna av tilda, som har alla böckerna på både engelska och svenska..


...aahhhhhhhhhh.

jävla twilight.

asså ALLA har fått värsta twilight-febern. förut var jag och louise dom som typ: ameh jävla vampyrfilm blablabla. och nu har hon sett filmen och kom och skrek imorse: ASSÅ HAN ÄR JU SÅ HIMLA SNYYYYYGG EMMAAA!!! hon har ramlat ner bland dom andra! JAG ORKAR INTE LYSSNA PÅ DOM HAHAHHAHA.

louise: det är så sorgligt att dom inte kan pussas osv.
emma: jaa antingen så har han sönder henne eller så biter han henne! (och så börja hon typ halv tjuta).
louise: jaa, det är ju farligt ..han är ju FAKTISKT en VAMPYR!! :(

hahaha. aaaaaaaah help me.  nu måste jag fortsätta plugga.


DM

jag är så jävla trött så jag ska fatta mig kort. clear rounden: colorado hoppade bra och var hur duktig som helst. han var SNÄLL liksom. kändes jätte bra! nolla. DM-klassen: jag mådde as bajs skit innan jag skulle rida, plus att jag inte kunde omhoppningen så jätte bra för jag var helt säker på att vi inte skulle komma till omhoppning. men han hoppade skit bra, och bjöd mot hindrena faktiskt. om jag sa åt honom att hoppa stort istället för att ta ett litet galoppsprång till och sen stanna (som han brukar göra) ..så gjorde han det. sen så hoppa jag fel hinder i omhoppningen, hehe. så jävla äckligt klantigt av mig! wääääh kommer aldrig förlåta mig själv, om vi bara hade gått nolla i omhoppningen också men en okej tid, vilket det säkert skulle bli ..så skulle jag kommit placerad. men icke, jag ska vara så jääävla fitt klantig. GAH!

men iallafall, så är jag jättejättejättejätte nöjd med dagen, han skötte sig så himla över förväntan :)     gick bra för alla andra nfk'are också. grattis korven som vann och sofie som kom trea. och malin som kom trea, och bella som kom typ ..sexa? eller nått.  min mor gick det helt ok för också. iallafall så är man stolt över att vara från nfk :)

..sen åkte jag ut till tosca, hon var en ganska snäll häst idag. men brunstig som en jag vet inte vad fortfarande.

nu har jag myst med micke hela kvällen. han är mysig, och snäll. snällt av mig att säga så.

nu ska jag sova, PUSS GODNATT!!!!! 

min pappa var snäll och tog ETT kort på mig, dessutom var det fult också. haha.

  

godnatt igen.

hejja hejja, heja heja? hur stavas det!?

trevlig kväll.

imorrn är det dm, jag och colorado ska äga ..alla nfk människor ska äga. punkt.  håll tummarna och heja lite på distans.

godnatt!


stressigt.

stressastressastressastressastressastressastressa.  stressa. ajajaj.

imorrn är det tävling va. det SKA gå bra, har jag bestämt. puss på det.

hej.

ingen plats.

JÄVLA VISDOMSTAND-HELVETE SOM INTE FÅR PLATS I MIN MUN OCH GÖR ATT INGEN MAT BLIR GOD FÖR DET GÖR SÅ JÄVLA ÄCKELFITTIGT ONT.   punkt hehe.

är så jävla trött så att det gör ont typ. inte skönt att det gör ont. där jag är trött.
eller nått.
hejdå.



gäster om 20 min.

kul att det regnade. nu gör det inte det längre som tur är.

nu måste jag klä på mig och sminka mig lite och sånt därnt tjaffs. hej!

.

fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. okej.

..själv.

inte idag heller. fitta. pallar inte. punkt.

nu ska jag lägga mig i sängen själv och titta på scrubs och somna. sen ska jag vakna själv, åka ut till min häst, rida med veronica förhoppningsvis. sen ska jag softa, själv ..nae ska grilla med familjen och så får vi lite gäster och sånt. det lär utvecklas till någon sorts kubb-turnering. hoppas jag får glass, jag gillar glass. godnatt.

hej.


VÄRLDENS BÄSTA!

hoppträning på gräset för första gången iår. framhoppningen gick skit bra, jag fick väcka upp honom nåra gånger men han hoppa som en klocka. första rundan inne på gräset kändes sådär, fick inte till rytmen riktigt ..men han hoppade ändå. andra rundan kändes klockren, och det var den också ..sa jennifer. så det känns riktigt bra inför söndag. sen om vi vägrar ut oss, kommer jag inte ta det så hårt eftersom jag vet hur han är och nu har det gått så jävla bra på träningarna så jag lever på det!  hopptävlingarna hemma blir det att vara med på också, 80 första dagen och sen om det går bra hoppas jag att få hoppa 90 andra dagen (y).

min superbrunstiga tant-ponny var helt knäpp idag. hingsta upp sig och var superladdad hela tiden. bäst är hon. bäst allting. tack. hej. nu hoppas jag att micke kommer hit. det kanske han gör, kanske inte ..vem vet.

imorrn är det värsta lediga dagen för mig :D

puss.



förra årets grästräning, fick inga bilder idag..

Godnatt

ikväll kan jag liksom inte finna ro, jag känner mig så jävla stressad inombords. känns som inälvorna springer omkring inuti mig, så jag blir helt gråtfärdig typ.  skumt.

godnatt.


Robbie Williams

OKEJ. bara för att jag ha så lite att göra nu. så måste jag berätta om min största musikupplevelse. robbie williams konserten för tre år sen. jag är inte värsta robbie-fanet direkt. men det var ta mig fan en av dom bästa upplevelserna i mitt liv. helt sickt, ni förstår inte hur bra det var! jag får gåshud när jag tänker på det. den människan kan underhålla, helt sjukt. jag försöker liksom finna ord på det, men det går inte! :o  en bild får ni, hoppas ni fattar.



..nej det gör ni inte. FYFAN HEJDÅ!

Music baby, music!

nu när jag har tid över för en gång skull, så sitter jag och rensar och fixar min ipod. musik är fan det bästa som finns, no doubt! därför får jag lust att bara dela med mig av massa superdupermega bra klassiker ..jag vet att ni gillar.

arctic monkeys - a certain romance
axwell - i found you
beirut - postcards from italy
creedence clearwater revival - fortunate son
fibes! oh fibes! - still fresh
jamiroquai - seven days in sunny june
jet - will you be my girl? (hur jävla bra är inte den fortfarande?)
the kooks - naive
lupe fiasco - US placers, and he gets the girl,  fighters, kick push m.m. (listan med bra låtar från honom är lång)
paolo nutini - jenny don't be hasty, rewind, last request m.m.
robin thicke - magic (kanske världens bästa strand-låt)
sara bareilles - love song
scott mckenzie - san francisco
sheryl crow - if it makes you happy (världens bästa roadtrip-låt)
tiger lou - all i have (jag har nog haft den som ringsignal i ..två år haha)
magnus tingsek - proud to be part of these days, world of its own, i love you m.m.
tomas andersson wij - du skulle tagit det helt fel
the who - baba o'riley
yael naim - paris

nu såg jag att det blev rätt långt ..och i bokstavsordning är det också. har man fritid så har man.

NU ska jag äta glass och se på scrubs. fast om det är varmt ute fortfarande så ska jag gå ut och sätta på mig på altanen, äta glass och lyssna på musik. får se. 

imorrn är det skola, skönt på nått sätt. vill träffa emma och louise, var så länge sen. fattar inte hur det ska bli i sommar, kommer bli trist om vi inte ses!





give him to me. bästa lupe.


hej!

17:35

hej på dej. dej, så himla fult att skriva dej istället för dig. ush fy.

nu är jag iallafall trött efter praktik. ridit virus och wendy hos jennifer först. sen wizard på nfk, han var inte så sammarbetsvillig idag. han hade inte gått på nåra dagar, så han la all energi på att hålla på att streta och sparka. men han blev fin i slutet den lilla ponnyn :)

känner att jag borde göra nått vettigt, har suttit här i en timme och bara ..suttit liksom. skönt. orkar inte göra nått vettigt, jag har mensvärk och är as trött. så då får man bara vara för en gång skull.

JAG MÅSTE SLUTA BITA PÅ NAGLARNA. GAH. från och med nu. NU.

hej.

20:31

kom hem från tosca NU. jävla hästjävlar som INTE ville komma in från hagen. gah. så nu ska jag bara äta och sen bär det av till linköping. jag orkar inte egentligen asså. är så jävla tröööööööött.

jag har 3000 gratis sms varje månad nu, så sms på ni. ni som har tänkt göra det jätte länge, men som inte riktigt vågar. come on! do it! i will answer!  :| 

nu, hejdå och godnatt osv. puss också osv.

alexander rybak

asså OKEJ, jag tycker att norges vinnarbidrag till eurovision är bra sorgligt nog! och han norska killen ser så himla lycklig och gullig ut så man bara vill pussa ihjäl honom på något konstigt sätt..   SKÄMS!!!



hahah, kolla vad gullig han är. det är typ därför man ..jag ..gillar det.

kolmårdisen.

nu vakna jag. jag orkade inte att följa med till kolmården idag, är så jävla fucking tröttttttt. jag skulle lätt ha följt med om vi skulle kollat på djurisar och sånt, men nae nae vi skulle sitta på en föreläsning om skelett i fem timmar ..så nej tack. det blir hemmasittande med snabbnudlar, film/scrubs och lite pluggande. sen bär det av till tosca, och ikväll ska jag åka till praktiken.

när jag började skriva det här så hade jag nånting BRA i huvudet som jag tänkte skriva, men nae det glömde jag bort. shame on me.

hej.

back to bed.


jag kanske skulle ta och satsa på orientering istället?

det här är ingen bra daaaaaaaaaaaaaaag. jävla skit på allt. sdfksansjksg. gråt gråt. hej.

hästdag igen.

wööööööööh, ingen bra dag idag inte. LB:0 gick åt heeeelvete verkligen, om jag slappnade av i en halv sekund så stanna hästen typ. fyfan dumma dumma dumma colorado vad seg han var. och jag lyckades inte hålla ihop honom heller, går ju inte att rida när han inte har nån framåtbjudning alls. så han var lång och spänd och släpade benen efter sig ..fyfan vad jag skämdes. 54,68% och kom väl typ trea, fyra från slutet eller nått. 

i LB:1 var jag mer taggad och tänkte att nu jävlar ska han FRAM! liksom. och han var RIKTIGT fin på framridningen då. han fick pisk kanske tre gånger när han inte lyssna, sen kunde jag bara ändra min vikt lite bakåt så sköt han iväg verkligen. om han hade varit sådär på banan så skulle jag fan ha kunnat vinna allt ;@ gaah.  men inne på banan dog han ju såklart igen, men det var ju BÄTTRE än klassen innan så man får väl vara lite nöjd iallafall. 58,??% och jag kom väl precis i mitten tror jag. blääääääääääää jävla ponny rent ut sagt faktiskt. nästa helg är det hoppning iallafall, då ska det fan gå bra! ;@

wööö imorrn ska hästklasserna till kolmården och sitta på FÖRELÄSNING i FEM timmar, vi får inte se ett enda djur. sjukt dåligt. så jag ska vara hemma och plugga istället.  känns så jävla ovärt att sitta där och lyssna på nånting som inte äns har med nått projekt att göra. gah.


idag är jag bara besviken på allt och alla alltså. blä på dig som gör min kväll ännu sämre. kul kul, snällt.

hej.

Colorado bella jag och en halvdöd colorado. 


hästdag.

idag var jag med div 3 laget på finalen i åkerbo. gick väl inte så jätte bra resultatmässigt i laget, men alla var glada. jossan kom sexa i förklassen och bella gick 0+0, bra bra!  har blåst AS kallt hela dagen men varit sol hela dagen. så nu är jag helt röd i ansiktet och torr och ush!

kom hem vid halv fem typ, då var det bara att sätta igång att bada colorado och fixa. mamma hade köpt lite nya grejjer till mig, så imorrn får colorado vara fin med nytt sadelludd och så hihi. imorrn bär det alltså av till hageby på lokal dressyr. jag och colorado ska rensa banan liksom. nae vars, det får gå som det går ..har ju inte gått direkt BRA nu senaste tiden faktiskt. madde var snäll och red igenom honom i en halvtimme idag eftersom inte jag hann. och så gick han bara en lektion med lekar på förmiddagen. skönt, för då kanske han är liiiite framåt förhoppningsvis. har försökt lära mig LB:0 nu, och det är typ HELT omöjligt. så jävla svårt program, helt sjukt. osammanhängande med konstiga halvcirklar och stuff. hm.

ae men lite pics får ni från idag på duktiga nfk människor och hästar.

  
  



nu får jag inte missa eurovision song contest va!

håll tummarna för mig imorrn, puss!


godnatt!

men ey godnatt va! nu har jag bara chillat bee gees och spelat the fancy pants adventure, sjukt underhållande och beroendeframkallande :(  

imorrn blir det att följa med bella, korven, jossan m.m. till åkerbo på div 3 hopptävling. dom ska vinna ssssssönder det tycker jag, vilket dom lär göra ..självklart.

nu ska jag dricka vatten, och sen sova :)   godnatttttt!

typ tredje, fjärde inlägget idag.

NAE nu måste jag sluta skriva sånna här onödiga inlägg! men nu missar jag ju så ska det låta :|  aaaaaaaaah hej!

that's not my name!

grym låt. tycker jag.


kul.

okeeeeeeeej, nu var scubs säsongen klart och jag bah: YES!  men så när jag ska börja titta så är det dö kass kvalite. kul. jätte kul. fyfan..

jävla ipred lag.

assååååååååå... min halva scrubs säsong 5 som jag har försökt ladda ner i typ ..fem dagar är uppe på 99,9% och haha jag bryter ihop snart. men nae nu ska den bli färdig fyhelvete!

förresten ..när jag tvättade håret igår så hade mamma köpt nått nytt schampo som luktade MINT!?  mitt hår typ STANK mint hela kvällen igår. ofta mint liksom. shit man. ofta liksom. bä.   hej.

bästa colorado.

idag var inte en bra dag. har mått skit hela dagen. bara för att jag inte åt frukost imorse så blir min kropp helt cp! haft feberfrossa och mått illa och nästan svimmat flera gånger :( inget kul, speciellt inte när man är i skolan, ush. 

sen till stallet, jag hade förberett mig på en dressyrlektion men nae ..vi hade hoppning. men okej. det gick skit i början, han var stel som en apa och hej och hå. kan inte rida ordentligt i hoppsadeln plus att den inte ligger hundra på honom. men jennifer var på mig hela tiden och till slut så släppte det och han vart skit fin i galoppen verkligen! sen börja vi hoppa ..det var så jäkla skönt att det bara var jag, ida och carro. så vi kom ju i ström hela tiden och slapp vänta :) vi hoppa tre hinder på långsidan och skulle korta och länga galoppsprången emellan. helt plötsligt är mitten hindret uppe på 1.05 och jag tänker knappt på det :| utan jag red som vanligt, känn på den! och colorado hoppade utan att äns tveka. så jävla duktig är han!  sen andra gången vi skulle komma på det höga från andra hållet så fick jag gå på han mer, men det var bara för att jag TÄNKTE på att det var högt. dumma mig. och så galopparbete efter hindrena hela tiden, så jävla duktig var haaaan. 

tror nästan att jennifer försöker skola om mig till hoppryttare igen ..inte bra! eller lite kanske, jag vet inte hihi. men 1.05 är jävligt högt för mig iallafall ..och rätt högt för colorado med. så jag var bara tvungen att skryta lite hihi :)

nu är jag jävligt seg eftersom jag inte har ätit nått på hela dagen :( ska äta nått och sen duscha och sen kanske micke ska komma hit men det får han inte om han mår dåligt fortfarande. för jag har INTE tid att bli sjuk..

puss!  ni får en fin bild på mig och colorado för ett år sen också.


godnatt.

du ser mig inte. jobbigt för mig. faktiskt. lite. sådär. va.  

herregud vad lång tid det ska ta att ladda ner en halv scrubs säsong. trodde inte att det skulle bli värsta skillnaden när ipred laget trädde i kraft, men jo. det är nog bara jag som fortsätter. jag och kanske nån liten unge till. jag är fan upp på 99,1 och det kommer antagligen ta mig två timmar att ladda ner det sista. men om sju minuter stängs mitt internet av. kul. nu har jag inget att somna till.

godnatt.

idag

my....back...is.. killing...me :|   går ont när jag andas och allting typ ..aaaa fyfan. måste ha en massör, komsi komsi massören?

eximinationsgrej i hästkunskap på nfk idag. gick inte alls bra faktiskt. punkt på det.
red wizard på extraträningen också, det gick riktig bra ..han har blivit så duktig på bara nåra veckor!

nu ska jag duscha, äta pannkakor och sen försöka fixa min rygg på nått sätt.

hej va!

igår.

idag var jag jätte effektiv i stallet, tills veronica kom haha. då pratar vi så mycket hela tiden, skillnaden mellan oss är att hon kan göra saker samtidigt som hon pratar ..men jag kan ju inte äns lyssna samtidigt som jag gör något. så hon hade i princip mockat och gjort all mat medans jag hade typ ..gjort tre höpåsar haha. sen red vi ut i fint väder, jag försökte få tosca att gå ner i bråviken men det ville hon bestämt inte ..jag förstår henne.

kom hem vid halv nio ..fattar inte hur det kunde bli så sent helt plötsligt. nu har jag kollat på grey's anatomy ..så jävla bra. jag tjöt om nån ville veta.


det där skulle ha kommit fram igår, men mitt internet strula så det blev inte så. enjoy :o

kööööööööör bara.

måste ta moppen och åka ut till min häst nu va. har ella också ..och insläppet. lite jobbigt tycker jag. måste ta en tur på tosca också så hon blir lite motionerad. men aaaaaa nu måste jag åka. och så ska jag vara supereffektiv ..det brukar jag kunna va när jag är själv i stallet.

sen när jag kommer hem så måste jag faktiskt plocka undan i mitt rum ..det ligger kläder ÖVERALLT. fyfan.

hej!

i go back, back to bed - hassle

hatar känslan man får i magen när man vill prata med en viss person, ringer ..för att upptäcka att man stör. typ som vanligt alltså.

ge mig tid?

JAG MÅSTE GÅ PÅ STAN, fyfan!  jag hinner aldrig, jag måste ha kläder. ah ah ah ah.  i helgen har jag ju knappt en sekund över som vanligt. råkade såklart lova bort mig som hästskötare till hästlaget på lördag i ..nånstans jag inte kommer ihåg.  sen kom smarta jag på att jag ska ju iväg med colorado och tävla på söndagen. kommer ju stå hela lördagnatten och bada och hålla på. skönt att det bara är i hageby på söndag, så det tar ju typ tio minuter max att åka dit! plus att jag ska starta sent i första klassen, så det blir inte SÅ tidigt :) 

men ah, jag vet ungefär vad jag behöver för kläder just nu ..och skor. ett par låga vita converse ska jag ha, och ett par jesus sandalar och något mer. och så måste jag ha massa armband, och mer tshirtar, och nåra snygga shorts. måste ha en blommig klänning också ..vet exakt hur den ska se ut!

..jag skulle nog kunna rabbla på ett tag men nu sätter jag stop.  NU ska jag vila. hej!

barnarbete.

okej okej, mina armar och händer är helt svullna och såriga efter att ha lastat hö i 2½ timme. FYFAN! jag lär hosta upp hö nåra veckor framåt också. kom dubbel last än vad det skulle göra, så det ser ut som ett jävla helvete uppe på höskullen. det var precis att vi kom ut när sista löshöt var uppe. aaaaaaaah min rygg. fan vad jag gnäller, men det har jag rätt till att göra. fyfan.

och så är jag as mätt också, för jag fick inte i mig lunch förns efter tre så jag var hur hungrig som helst och kasta i mig maten. åt massa med lax, potatis, sås och sallad. sen hjälpte jag madde att äta upp hennes pizza också. det skulle jag inte ha gjort. men när min bror kommer hem och min mättnad börjar avta så ska jag tvinga honom att gå och köpa ostbågar som jag kan ha ikväll när jag ska kolla på house. jag kommer somna gott inatt iallafall haha.

red virus imorse också, fnissfniss. skulle faktiskt kunna tänka mig att ha honom, om ett år när han är lite mognare (om han nånsin kommer bli det). dock kommer han kosta endel. måste få mamma att vilja ha honom också, vilket hon absolut inte vill. men hon får faktiskt köpa en till häst till sig själv, för det kommer aldrig funka att vi ska köpa en häst ihop sen.

nae nu ska jag vila lite ..skönt.

 
virus för tre år sen. nu är han fem.

höhö lite matte fick ni också. duktigt.

godnatt ..typ ..en stund..

vila.

jag frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryser, fyhelvete vad jag inte mår bra just nu. ska åka till praktiken om ca tre timmar ..måste bli bra. ska lägga mig i sängen och kolla scrubs. kan inte få nog, är på femte säsongen nu. trist när man har sett alla avsnitt bara.

imorrn blir det ändå en ganska soft dag också. ska med och kolla på carro träningen bara. och höt kommer till nfk också, det är lite jobbigt faktiskt.
men ah, sen har jag ju ingen häst ..veterinären kollade förövrigt på henne idag. hon konstatera att hältan har gått över till höger fram nu (eftersom hon belastar fram när hon var halt höger bak). hon var öm på gaffelbandet, men hon kunde inte ställa någon diagnos liksom. hon tyckte att jag skulle fortsätta motionera henne som jag gör, sätta på ringsko, fortsätta med glukosaminet regelbundet ..och så fick vi metacam (smärtstillande, antiinflammatoriskt) utskrivet nu. så aaaaaaaa. tosca var as förbannad när hon skulle hålla på med benen på henne. hon ställde sig på bakbenen och var helt puckad. dumma ponny.

nu ska jag vila lite.   puss?

LUNCH!

jag kan inte mer än tacka gud för att jag är ledig den här dagen. hade praktik från tio till tio.

treårs igår med jennifer och co. cameron tog det lugnt liksom, ballade tyvärr ur i hoppningen, men hoppade bättre än vad han brukar göra tills det blev för högt ..då ville han inte mer. men 6 5 var väl mer än vad jennifer hade hoppats på tror jag. filip var helt förvirrad stackarn. det tog ett tag för oss att få honom att fatta att han skulle lösgaloppera åt fel håll i ridhuset ..utan hinder? han fattade ju ingenting stackarn. sen när hindrena kom fram fattade han lite vad han gjorde iallafall. men han blev  stressad och trött så han ballade ur på 130. men hoppade fint fram tills dess. 8 7 på hoppningen. och gångartstalang ..vad nu det ska betyda. jag tyckte alla blev gångartstalanger typ haha. ridprovet gick också bra, dom skötte sig båda två. det var iallafall en kontrast mellan cameron och filip hela dagen. filip stog knappt på sina fötter i en halv sekund medans cameron gick och lunsade runt ..helt världsvan.

jag lyckades iallafall genomgå dagen utan att förstöra någonting.

cameron
 

det blev inga fina bilder på filip för han ville iiiiiiiiinte stå still.


  


nu ska jag äta nudlar och kolla på scrubs. sen ut till tosca ..veterinären skulle komma till nelly idag, så jag hoppas på at hon har tid att kolla på tosca och kanske skriva ut lite metacam.

hej.

GODNATT!

nu ska jag sova. upp rätt tidigt imorrn och åka till jennifer. för imorrn ska filip och cameron och visa upp sig på treårs testet. ska bli intressant att följa med som medhjälpare ..jag lär mig så himla mycket, är glad för att jag har en krävande och lärande praktik ändå. kommer nog hem rätt sent imorrn, men så är jag ledig på måndag ..SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!!! kan inte fatta hur skönt det är typ. wöööh.

godnatt :)

du är så jävla dum i huvudet.

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

duärsåjävladumihuvudet

du förstör mitt liv, hoppas du vet det. tack och hej.


fritid.

asså hahahahahahah. skrattskrattskratt.

DET ÄR SÅNNA SOM NI, SOM SKÖT BAMBIS MAMMA!!!!!!!!!!!!

bästa johan glans ..och björn gustafsson, men mest johan glans.


11:30 (jag hatar rubriker)

sitter och äter russin ..russin ..är det en frukt? jag tror faktiskt att det är det. och då är det väl en bra frukost ..för det är ju bra med frukt! idag är en skön dag, ska åka och fira min kusin vid fyra tiden, då kan jag ta hand om tosca i samband med det ..skönt. så jag har alltså inte ett skit att göra i fyra timmar. vad gör man då? jag vet inteeeeeee.

 erik hassle asså, vilken kille! men är det bara jag som tycker att hurtful-videon är sjukt äcklig? det inte ut som han kan sin grej liksom. ae, kan inte titta på'n. synd. men allt annat han har gjort är genialiskt ..så det så!

nu ska jag kolla på roliga youtubeklipp ..god bless youtube säger jag bara!


00:20 lördag!

nu är jag ..trött. helt slut som människa. nu ska jag sätta på scrubs och lägga mig i sängen och somna efter typ ett eller två avsnitt. och imorrn kan jag sova hela förmiddagen ..SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ..nu blev jag hungrig också, jobbigt. måste äta lite nånting.   godnatt!

gulligulligull.


hoppträning.

idag var colorado bäst i hela världen. första hoppträningen på hela våren va. behövde bara gå på honom innan hindret en gång, idag VILLE han hoppa, och det är ju en fördel :)    nu ska jag inte hoppa något innan dm, och jag är taggaddddd.
nu ska jag skälla lite på micke och slå honom lite och så. jävla bitch.

hej.

TRÖTT!!!!!!!!!!

jag vet att det knappt finns ett enda inlägg där jag inte skriver att jag är trött. men jag är TRÖTT. så jävla trött. idag var colorado rätt duktig, men galoppen funka typ inte alls, blir helt fyrtaktig så fort jag gör minsta lilla. sen ut till tosca och fixa allt, hade insläpp också. tosca är typ hög på gräs och tror hon är vild. vi var lite osams idag när hon bara vräkte sig in i boxen fast jag sa till henne att inte göra det. då blev hon lite uppläxad, sen var hon duktig häst igen :)

nu ska jag äta pannkakor, och jag vill ha godis också ..men jag har inget. ska se tisdagens avsnitt av house för det missade jag.   hejdå.

love child




christian från fibes, oh fibes! är bra. dock inte bästa låten, men det fick bli den nu :)

jag har ont i handen.

så jävla skönt att bara gå förmiddagen idag. hade ju nationella prov i engelska och jag var helt död redan innan. sen när jag använde min hjärna så blev jag ännu tröttare. skulle kunna gå och lägga mig för natten nu alltså, men om en timme måste jag ta moppen in till nfk och träna och sen hämtar farfar mig och stjutsar ut mig till tosca, för jag har faktiskt inte lust att åka ända dit på moppen när det regnar omvartannat ..om vartannat, om vart annat ..hur fan säger man!?  eeeh om nån vet, så säg. SNÄLLA SÄG :(  :( :( :(             typ.   

hade sjuka drömmar inatt, micke var tillsammans med min brorsas kompis MAMMA! ..bakom ryggen på mig då. fast sen var det inte hon, utan en turktjej typ. fast det var hon ändå. helt sjukt vare. jag hatar när man har drömt verkligen hela natten, eller det känns ju som det iallafall. men då när man vaknar så känns det liksom som att man har varit uppe och sprungit hela natten ..som i drömmen.

min katt är så jävla jobbig, och då tänker väl ni "naaee, han är säkert jätte söt hon överdriver bara". men så är inte fallet, fråga vem som helst som nångång har sovit hos mig ..eller kommit i kontakt med sudden i mer än fem minuter. jag ska försöka ladda upp en video på facebook, som demonsterar hur jobbig han är.

nä nu måste jag göra ingenting en stund.  goodbye my beloved ones. (så går en bra låt). hej.

godnattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

JAG ÄR LEDSEN. var bara tvungen att säga det. vill ha en kram eller nått. men nae. inte det inte. ae.

godnatt faktiskt.

ledsen.

tosca är halt nu igen. nu är det liksom, aa vad ska man göra? finns ingen anledning att åka till kliniken igen. då sprutar dom henne, hon blir bra i två veckor och sen kommer det tillbaka igen. för dom vet ju inte vad det är, så det är ju antagligen förslitningsskada. när mamma släppte kommentaren "ja, jag vet inte hur länge hon ska få gå och vara halt" så dog jag typ. inte för att hon menade att vi ska ta bort henne bara för att hon är lite halt på bakbenet. utan mer liksom, i vinter ..så kommer hon bli så jävla stel och blä. ah jag vet inte vad jag ska göra. hon får stå nu och på tisdag får hon ringsko och om hon blir ohalt så skrittar jag på henne och inte mer i framtiden. den dagen hon inte håller för att skrittas i skogen ..då är det slut. för jag vet ju hur dåligt hon mår av att bara stå. hon var ju halvt deprimerad och apatisk i sommras när jag inte kunde rida. men asså äckelfyhelvetesjävlafitta när den dagen kommer, ska jag be dom ge mig ett skott i pannan också.

bye.


tired.

ASSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT, JAG SOMNAR NÄR SOM HELST VERKLIGEN :(   aaaaaaaah, vi har hästprojektet nu ..det går lite halvbra. det är så svårt att diskutera utan att flyga ut bland ämnena.

fint väder det är ute, typ inte då. måste ut i skogen med tosca idag. puss på henne.

hej!

kalas och terränghoppning.

kom precis hem från min farmors 80-års kalas. massa gamlingar och släktingar överallt som man ser högst en gång om året. man får ju bjuda till lite liksom. i FEM timmar har jag suttit och umgåtts med allt från tant ingegerd och syster ruth.  men det är ändå fränt och sitta och se min farfar (81) och hans bror (87) sitta och prata om gamla tider och skratta och så. HELT klara i huvudet är dom. medans andra som är yngre sitter och verkligen inte är det. jag blir så himla glad faktiskt :)               ..men nu är jag TRÖTT.

innan det var jag på nfk hela dagen som vanligt. vi, bästa ridgruppen red ut i skogen idag. och vi hoppa nästan alla hinder på hagebys "terräng-bana" (om man nu kan kalla den det). men det var ju liksom allt från murar och stockar till stock-läskigt-dike-där-man-kan-ramla-ner-och-dö-stock och ja massa.  fyfan vad modig jag var, och bella med, vi dressyrtöntar. colorado var BÄST, bjöd mot allt och hoppa allt. bästa colorado, och han bockade tillochmed en gång ..det är väl första gången det har hänt på nåra år haha. ae men han tyckte det var lika kul som mig :D

imorrn är en helt vanlig skoldag.. jobbigt.     föresten så tycker jag att jag är bäst på rubriker ..hur bra passar inte den här? det är sjukt vad grym jag är, hehehehehehe :o

sovdags som fan nu. adios.


aaaaaaaahhhhhhhhhh :(

22.08

ASSÅ AJ! ..håller på att få en visdomstand till, och den växer ut mot kinden så imorrn lär det vara fetaste såret som lär bli infekterat och sen kommer jag dö. måste till tandläkaren IGEN alltså. fyfan ..har tappat räkningen på hur många gånger jag har varit där senaste halvåret.

trött är jag också, varit ute hos tosca sen halv fyra till för en timme sen. red ut med veronica en stund och så.   hm, endel människor alltså. sndfakgkfg är så sur alltså, otrevliga människor blir man sur på. ja.

nu måste jag fan sova för jag är jättejättejätte trött. godnatt.

bästa hästarna va.

måste bara säga att min ponny var sjukt fräsch idag! aaaaaaaaaas fin och inget stel eller nått! jag, mamma och veronica red ut i naturreservatet och fyfan vad bortskämd man är egentligen. sjukt jävla fint och skönt var det där nere. havsörnar som cirklar över en hela tiden och svanar och hej och hå. världens finaste ridvägar har vi. faktiskt.

får inte glömma bästa colorado också. emma skicka bild från igår. han ser lite stolt ut. jag med.



nu ska jag sova!  puss!


mätt.

asså ..jag är så jävla mätt så jag knappt kan röra mig. varit och ätit lunch på wreta för min låtsasmormor fyllde 70 eller någonting såndärnt gammalt. god mat, god efterrätt ..as mätt och as trött. men nu måste jag åka ut till tosca. nu nu nu ska jag det. aaaaaah nu. hej. då.

trött

okej okej okej ..fyhelvete vad trött jag är. min mage är inte i toppform den heller. nu ska jag duscha och sen lägga mig och sova ..längtar tills jag får sova.. bästa bästa sova.

och jag hatar när du är sur på mig btw.

hemma.

kom hem NU från tävlingen ..lite trött är jag va. inte nån superdag kanske. kunde inte rida förklassen för jag hade värsta magkatarr anfallen och höll nästan på att spy. låg och sov hela förmiddagen i skuggan typ. ebba kom tvåa i förklassen hihiih duktigt. och emma kom precis utanför placering, och norbert skötte sig :)     laget kom tvåa i den här omgången, det gick riktigt bra! colorado var fiiiiiiiiiin. vet inte vart vi sluta totalt, men inte så bra antar jag :)  men vi red ihop 68,75% så det var riktigt bra :D   nfk är lätt bäst asså.   kommer bilder när emma har skickat till mig eftersom jag glömde min kamera va.

nu ska jag äta, för det har jag inte gjort på hela dagen typ..  

puss.


godnatt.

nu äre fan godnatt.

GODNATT!

urk.

hemmaaaaaaaaaaaaaaaaa och svimmar vilken sekund som helst. har inte ätit mkt idag inte. nu väntar jag på grillad fläskfilé och pomme ..gott.  imorrn blir det inte AS tidigt iallafall, och det är ju skönt. sofie startar kvart över elva, såv i måste åka typ vid nio. men jag startar inte förens halv tre  och sen laget vid kvart över fyra då.  fyfan vilken heldag ..jävla dressyrtävlingar asså. det gick BRA att rida idag, för alla ..as bra :D  för imorrn ska vi vinna så jävla hårt!  bra bra bra okej, då säger vi så då.

nu kommer det lite pics från igår :)

        


jag måste äta mat NU ..och direkt efter det ska jag sova. måste vara laddad inför imorrn.

adios va.

okej

min fot har somnat och vill inte vakna, vad gör jag?

bakis.

hej och hå, vad dåligt jag mår. kan dock inte sova mer, det går inte! jag fattar inte, förr i tiden blev jag ALDRIG bakis och nu aa. kan bero på att jag inte dricker så ofta längre? antagligen. haha satt och sökte lite och kom in på bakisguiden. lite rolig läsning sådär. okej, nu måste jag ta och äta en knäckemacka och dricka vatten ..och kolla på scrubs. mitt huvud dunkar och jag har frossa på hög nivå.  MEN, igår var en trevlig kväll! liksom sådär mysigt trevligt. thanks guys!  ..och nu när jag mår dåligt så tänker jag på hur rizwan borde må idag ..så då mår jag nog inte så dåligt längre ..hehe.

har massa bilder från igår, förhoppningsvis. råka ta med mig kameran som skärmen inte funkar på och sen gav jag bort den till hanna som fick vara fotograf. men det blir ikväll att kolla på dom.

hej!

RSS 2.0