jon kortajarena



jarå.

mat på fräcka och sen sex and the city 2, så jävla nice :)

puss!

känner för att uppdatera nu när jag känner att jag antagligen kommer klara av skolan ..woohh.h.hh.hoo.. har dött och återuppstått dom senaste veckorna, och magkatarr på det såklart. men nu känns det fan bra! trädgårn imorrn och tävling på söndag. bra helg, lagom av allt sådär. sen dom kommande två helgerna är det inte lagom av nånting. awrjksfjsg. måste beställa tågbiljetter till p&l.. typ nu.

big bang theory nu, bäst. natti!


hhheheeeehhhhhhhh, snart sommarlov.

sitter och bloggar under mordhot från tilda och emma. har ringt runt efter min pappa överallt ..helt trög är han. jag blir helt galen på alla tröga människor! mamma är påväg hem från strömsholm med robban nu, han är nu konstaterat ett headshaking-fall. och han ska få spiraler i huvudet om några veckor, good for him!

nu tänker jag åka hem, har ingenting att jobba med i skolan. åka ut till stallet och tömköra min ponnyskruttisisisi hihi. ska plugga lite om jag hinner innan jag åker till calle och kollar på grey'a anatomy. campus och kemi laborationer imorrn förmiddag och massa jobb i skolan på eftermiddagen.




nightmare on elm street

dålig jag har blivit på att skriva här, fast det är ju ingen som klagar. skönt. det regnar ute, fint. har redan varit i stallet och har allt klart så ska ägna eftermiddagen till plugg såklart. men kan inte riktigt koncentrera mig av nån konstig anledning.

ikväll ska jag äta/fika med josse och celia, bajs länge sen jag typ ens såg nån av dom. man har ju så jävla mycket nu, helt sjukt! sen ska jag på bio med calle och se terror på elm street. jag tycker den verkar as bra. right?



jag som har blivit skit töntig ångrar nästan lite att vi ska se den.. heh.

hh.h..h..

full fart med mitt liv. tävlingar, treårstest, jobb, skola och stallet tar upp all min tid. hur hittar man tid att spendera med sin pojkvän och sina vänner? någon kan ju säga det, så kan jag återkomma.

bakfylla.

känns som att jag aldrig mer kommer bli människa igen.

RSS 2.0