HOME.

okej, jag kom hem ca 12 igår natt, eller idag, eller vad man ska säga. tillbringat hela förmiddagen på nfk, jag och jossan gick ju in för halloweenhoppningen som fan ..heh. ingen fatta vad vi var utklädda till ..fail. jag var ju faktiskt jossan och hon var ju mig. men ae haha! vi var duktiga tjejer assssssså.

nu måste jag köra ut till tosca innan mamma börjar tjuta, wää! måste väl berätta lite om london, lägga in bilder osv. det blir senare :)

elva.

okej, jag tror att min väska och jag är fit for fight nu. godnatt.
lördag är jag tillbaka.

måndag!

HEADACHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj aj aj. och heartache som emma säger. fyndigt.
kom hem från stan för en stund sen. tvingade upp josse att följa med mig. var tvungen att handla ett par sammetleggings och ett armband hihi. både jag och pappa har panik inför imorrn. har inte alls tänkt på vad vi ska ha med oss eller planerat nånting typ :| scary. jag borde börja packa, men farfar kommer och hämta mig om en timme och jag måste nog vila lite ..för jag mår verkligen piss :(


såhär dags imorrn går jag nog på oxford street.

intressant för er icke-hästintresserade..

FÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTE
BLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUK
FÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUKFÅRINTEBLISJUK.
får inte ..bli. sjuk. heh.

gick upp tidigt imorse för att åka med marie och magga och hämta pilgrim. lilla putteper var inte så putte längre, men han såg iallafall ut som sig själv. hur lugn och snäll som helst, gick nästan rakt in i transporten. han såg nöjd ut över att vara hemma, gick in i hagen med verner och det syndes inte att han har varit borta i typ sex månader :) nästa vecka blir det kastrering och sen är han fit for fight liksom.


putte, tre dagar gammal.


1 år. nån vecka innan han skulle åka på hingstbetet.


får sånna moderskänslor för att han har blivit så stor, fast det inte ens är min häst. fast kommer nog ha väldigt mycket med han att göra känns det som. min mamma tog massa bilder idag ..trodde hon. men hon filmade typ hundra filmer istället, så har ju ingen bild som visar hur mycket han har vuxit nu. men det får bli en annan dag.

imorrn måste jag fara runt och fixa med det sista inför london. eller ska väl inte fixa så mycket egentligen, jag borde. men jag kommer inte göra. fan vad jag babblar. MEN FYFAN, jag verkligen längtar sjukt mycket till på tisdag förmiddag när vi sitter på planet.

hej.

tjugo i två.

sitter och frrrrrrryser ihjäl och har ont i magen. ska alldeles snart köra till tosca ..jag kör ju överallt nu för tiden nu typ hihi. duktig tjej är jag. ikväll blir det chill hos josse, mat och annan förtäring och någon bra film. sounds good. kanske ska på bio med emma och louise imorrn också. och så måste jag packa och waah. snart äre london som fan, känns som att jag borde ha köpt lite grejjer tills på tisdag. men nu finns det ingen tid.

HEJ.

friday night.

skulle seriöst ge min högra arm för att ha fått uppleva 50, 60, 70-talet. sjukt värt skulle det ha varit.
fatta att uppleva jimi hendrix, james brown, ray charles, johnny cash, beatles osv när dom var som störst. sjukt vilken hysterik det var.

måste bara avreagera mig lite..


james brown 1966


johnny cash 1963



jimi hendrix



LOVE!
godnatt.


nu är det fan lov.

aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................................

:|


..fryser ihjäl och är rastlös.

fredag.

headache. blev hemskickad från skolan av peter och tilda, heh. är helt yr och ush :( ska försöka få min pappa att skjutsa mig till nfk sen så jag iallafall kan kolla när mamma rider istället för mig :(  ush, kommer inte träna på svin länge ju!

har gått runt med gaston på axeln i flera timmar typ. börjar få lite ont i ryggen. men han går runt och är olycklig och får typ separationsångest när jag försöker sätta ner honom. och så slickar han mig i örat också. mys heh.

pappa har köpt en till gitarr och aerosmithlåtarna till guitar hero nu. vi hörs inte på ett tag. okej? hej.


knepp hest.

wäääääääh. JÄVLA PONNY ASSÅ!!!!!!!!! 

skulle ta en sista galopp innan jag skulle börja rida hem igen. hon drar såklart iväg som en jävla idiot. slänger sig åt sidorna och brallar som fan samtidigt som hon springer så fort så man inte ens hör att hovarna nuddar marken. plopp, jag landar på armen och slår i huvudet i marken. och hon fortsätter i sken mot stallet med svansen rätt upp i luften :)

har svin ont i huvudet och mår verkligen SKIT så har nog fått en lätt hjärnskakning. och min arm mår inte så bra heller.

dum hest. hoppas jag kan gå till skolan en stund imorrn iaf.


sick thursday.

okej, mår verkligen SKIT! får inte inte inte inte bli sjuk nu asså. eller isåfall måste jag bli riktigt sjuk imorrn och så får det gå över snabbt. för seriöst så DÖR jag om jag inte kan åka till london. skulle vara min vanliga tur ju!

legat hemma och degat sen klockan tolv typ. peter lät oss sluta tidigare från fysiken för att alla var mer döda än levande. ush, kännt mig helt konstig hela dagen. inte okej!!

nu kommer min farfar och hämtar mig när som helst. så ska jag åka ut till tosca och fixa allting snabbt. MÅSTE rida tosca också, så hon inte blir helt vild. sally har henne mest när jag är borta nästa vecka, så då måste hon sköta sig. måste ta ett piller och skutta ut till bilen nu.

skutt skutt..


färg klick, klick färg. färgklick, färg. ..klick?


onsdag kväll.

okej. är helt sjukt trött, satt nästan och somna på redovisningen idag.

min ponny hade ju tydligen slängt av sally igår, så jävla dum! och så var hon knäpp när jag red i skogen idag, gick och var skit spänd och rädd för allt. SÅKLART så träffar vi på en älg längst bort i skogen. heh. tosca gick i passage och blåste som en elefant hela vägen tillbaka hem typ. trodde hon skulle bryta benen av sig själv när hon skutta runt i skogen med höga knäuppdragningar. men vi överlevde båda två. pucko ponny!

sitter och väntar på mat, och så börjare greys anatomy om 1½ timme. ska krypa ner i sängen och kolla på det med lite ben and jerry's glass.

tagga fysik hela förmiddagen imorrn dååååååå.
puss.




30 minuter kvar till fisk och potatis.

blogg.se suger äcklig kuk. hårda ord från en liten människa, ja.
vårat jävla projekt suger fan kuk också. finns knappt nån chans att någon är färdig med allt idag. och så har vi en muntlig redovisning i eftermiddag, som ingen orkar tänka på. det suger. men man hinner ju inte tänka på det. wäääääh. vill bara mysa ner mig i sängen med nån och aldrig gå upp. exakt så, aa.

justin vernon räddar mig en dag som denna. bryter ihop snart. jaaa.




"mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem. men dom gör lika ont för det"

tio över två. MÅNDAG..

måndagar är one of a kind asså. vaknade imorse, ont i halsen och kände mig bara ..sådär sjuk vet ni? var ändå duktig och pallrade mig till skolan och skrev kemi provet. gick väl helt ok kanske? vågar inte säga nått, för då kommer det säkert visa sig att det gick skit. sen pallra jag mig hem igen, ätit lite och vilat.

jag förstår inte, men helt plötsligt verkar det vara par ÖVERALLT. dom har invaderat norrköping, oh yes. alla mina vänner är kära och glada i höstvädret. men jag då? ae. jag ska hitta en kille och vi ska vara ett snyggt par. ja, alla kommer vara avundsjuka ;@ heh.

nu borde jag plugga lite kanske. :)


typical sunday. söndag. sonntag. domingo. dimanche. воскресенье!!!

heh.
mina ögon går fan i kors nu. kommer faila så jävla hårt på kemiprovet imorrn, men nu måste jag sova. kanske kan skrapa ihop till ett g iallafall.

GODNATT!

typical sunday.

hahah!
jag och min far assssså. mamma skrek i hela affären att hon aldrig ska ta med oss när hon ska veckohandla igen. jag och pappa sprang runt och råkade ha ner massa saccosäckar, tjata på mamma om kalaspuffar, försökte smyga ner en typ 7 kg hink med majonäs i kundvagnen osv. 

nu måste jag äta lunch och sen ska jag köra bil ut till tosca. sen måste jag spendera hela kvällen med kemiboken..

puss!


typical sunday.

igår var det mys. åkte in till stan och träffa upp jonna, käka lite snabbt och sen lyckades vi faktiskt hitta till emma. skulle se på film, men det blev att vi satt och snacka i några timmar om allt mellan himmel och jord typ. sen åkte jag hem och glodde på seinfeld och somna. bra lördagkväll faktiskt.

åker till london snart juuuuuu. längtar sjukt mycket, har sett fram emot det här sen förra året när vi kom hem. hoppas jag hittar massa snyggt! och massa god mat ska jag äta. och vi ska sitta och titta på fotboll på friend at hand på kvällarna med massa mysiga engelsmän. min far och jag. dock är det lite grejjer jag måste inhandla innan.. lite strumpbyxor, leggings och vantar och sånt.

nu kommer massa katter hit ..lotta och dom ska åka till thailand i två veckor. kommer ju kunna göra min egna kattarmé. så mycket katter är det, och hår. katthår. sen ska jag åka till citygross och försöka hitta lite hästgrejjer heh. behöver inte egentligen. men måste.. ha. hihi.

pusssss.


saturday night.

kom hem från stallet nyss, kom preciiis ut från duschen ..tänkte hinna med bussen som går om en halvtimme heh. hinner jag? det återstår att se. jag kan vara riktigt snabb när det gäller.
det tog verkligen emot att gå upp ur sängen imorse, ville bara ligga kvar och mmmmm. sova. jag och mickis var lite busiga och lata. aa. mm. aa.

dlkfnjksbaf måste skynda, herregud.
ska förresten möta upp jonna i stan och äta nått, och sen vidare till emma och kolla lite på film :)

fredag ..eller lördag till och med.

hahahahahahahaha.
jag och josse har suttit och tjutit till johan glans dom närmaste timmarna. genialisk.



han är ju för go asså.
nu måste jag sova, upp klockan sju imorrn och jobba. fun. heh.

fre.

linn ericson är bäst heheheeh /josse


fre.

har för långt håååååååår. måste klippa mig. kan inte sätta upp en normal knut på huvudet utan måste göra värsta specialarn'. fint väder ute då. fint. josse kommer snart. fint. ska äta mat snart. fint. heh. fyfan vad oseriös den här bloggen är. men måste ha nånstans att bara kunna skriva av mig lite på. fint. aa. fint.

ska nörda lite nu innan josse kommer och stör.. ;@ 
SKA JOBBA IMORRN. KUL I DET HÄR VÄDRET DÅ. INTE :) kul överhuvudtaget? beror på vem jag jobbar med.

klockan är typ ungefär ca fem i åtta.

har precis ätit pannkakor.
lyssnar på johnny cash.
softar.
ska kolla på film.
snart.
sen sova.

intressant läsning, eller hur?

onsdag!

OCH JAG SAKNAR MADDE OCKSÅ!  


vi hade skönaste massagestunden förut heh. folk som gick förbi våran klassrum utan att se vad vi egentligen gjorde kunde ju tro massa saker heh heh heh. vet dock inte om min rygg är bättre eller sämre än förut.
nu ska jag åka till stallet och stressa lite. HEJ!

GREYS ANATOMY IKVÄLL!

tisdag.

SAKNAR LOUISE OCH EMMA!!!!!!!!!!!!!!! var bara tvungen att skrika det lite :(

det är SJUKT kallt, ska krypa ner i sängen och kolla på seinfeld ett tag nu. har lite ångest för imorron, kommer faila totalt på redovisningen. kul. heh. inte. nae.

MÅSTE DRICKA VATTEN!!!!!!!!!!!!!!!!! ;|

ps. jag missa ugly betty OCH house bara för att jag blev fast i mitt jävla spel..

tisdag.

tomt i skolan idag med. kom dit vid typ kvart i tio, slutade lektionen kvart över tio. håltimma.. jag och sanna köpte ett paket små chokladmuffins med vaniljcreme i. wähää. sjukt gott. åt god mat, falukorv, potatis och stuvad blomkål. gotttt.

alla var nöjda på specialidrotten. braaaaaaaaaaaa.

nu ska jag softa lite och sen åka och träna!
bye.


måndag.

det är sjukt kallt överallt! höll ju nästan, nästan på att dö i skolan idag för att det var så kallt. nästan.
och i stallet höll jag nästan, nästan på att dö också för att det var så kallt. men det var rätt skönt i skogen när vi red iallafall. nästan.

skönt att sova en timme extra imorrn då. kompensation för en grej för nån vecka sen :') välbehövligt.
var lite tomt i skolan idag kan man ju säga, ingen louise, ingen emma, ingen jonna (och hon brukar höras rätt mycket). vi var typ ..12 pers eller nått. heh knapert asså.

har inte så mycket att göra, så kan väl lika gärna gå och lägga mig nurå. eftersom alla "battles" på mitt spel är fulla. heh. JAG ÄR SÅ JÄVLA NÖRDIG!!!!!!!



nu smsa min mamma mig och skrev att jag skulle sänka ljudet.
okej godnatt!


söndag. ångest. söndagsångest.

måste börja vara lite seriös. eller nae? varför ska jag vara det för? finns ingen anledning! min mamma är arg på mig för att jag inte sover. jag ska, jag ska mamma. jajajaa. kemi"prov" imorrn ..ska bara ta och läsa igenom ett häfte innan jag går och lägger mig så tror jag att jag klarar mig.

min ponny var crazy idag haha! tokig för att vara henne iallafall. ville bara galoppera hela tiden, men det får hon ICKE. för hon är öm i sin fot. kunde knappt trava utan att hon drog ner huvudet (och nej, man har ingenting att säga emot där inte) och bocka sönder. fast hon är dålig på att bocka, så jag sitter där barbacka och garvar så jag tjuter. mamma låg nästan på marken och garva hon också. hon är så söt min ponnyskrutt. celia dödar mig när jag använder det ordet heh. låter sjukt töntigt, men det får gå ändå. blir iallafall helt gråtfärdig när jag tänker på'na. jag menar, så lång tid har vi ju iallafall inte kvar. man vet ju aldrig vad som händer, hon är gammal tant nu ju :(

gud, sjukt ointressant text för er o-hästintresserad ..jag vet! men mitt liv, japp.
lite bilder från i fredags iallafall.

  


godmorgon.

nu ska jag ta på mig mina skönaste, ihåligaste och trasigaste ridbyxorna jag har och åka ut till min häst. wä. min mamma är arg ..jag är arg på henne.
hejdå.

kvart över sex loooo.

mår inte så bra idag inte. men det är jag van vid nu förtiden, min mage tål inte alkohol helt enkelt. hade iallafall kul igår med bästa tjejerna! ..och några till. tack bästa emma för att vi fick komma osv. :) bilder kommer nog upp nångång när louise skickar.

lyckades (trots vissa balanssvårigheter) köra från vikbolandet och hem idag igen, utan att köra av vägen eller få motorstopp. eller jo, jag fick motorstopp på garageuppfarten heh. bra linn, bra. känner mig så duktig och min mamma skrek inte så mycket. nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sen blir det film/fotboll och bakis-svull med 12-1. heh.

jag är så himla heh-ig idag. sjukt. hejdå :)

thank god it's still friday.

obama har tydligen fått nobelpriset i fred? det har jag aldrig hört talas om förut. det är ju som att man skulle kunna få nobelpriset i ..typ krig. eller matlagning. fred? trodde det bara fanns i typ litteratur och sånna tråkiga saker. kul fakta, aa!

ska åka in till nfk när som helst och rida tosca en sväng innan sussie ska klippa henne. medans dom klipper så ska jag rida lektion också. hard work work. ae, faktiskt inte. sen stressa ut till ravnäs med tosca och sen hem och duscha och ojojoj. stress stress! hg fest ikväll då taggggggggga!

hände sjukaste saken idag, hah ;o liksom, man bah: va? typ så. aa. mm.

hejdå.

thank god it's friday!

har flummaste fysiklektionen. skrattat rätt mycket av våra spekulationer runt newtons lagar. peter bara står och försöker få oss att komma med egna slutsatser. vad är det som egentligen händer när man går? om vi skulle sätta en propeller på ryggen och sätta på den, vad skulle hända? vart skulle vi flyga? luftmotstånd? densitet? gravitation? aaaaaaaaahhh :|

nu är vi okreativa ..bästa facebook heh.
tagga ikväll!!!!

torsdag kväll och det regnar sjukt mycket.

Louise Willner
Louise Willner
hehehuhuhööööö, vi ska dansa hela kvällen, vi ska dansa till festen, på festen och därifrån. nej vad tror du egentligen? vi ska kramas. nej? Aah Tilda, imorgon blir de galet :)
för 16 minuter sedan

Linn Ericson
Linn Ericson
hahahha. hade en djup diskussion om mina kram-fobier med tilda idag. jag kanske är mentalt sjuk asså? ae, vi får dricka oss sjukt fulla så vi inte kommer ihåg att vi har dansar sen!
för 15 minuter sedan · Ta bort

Louise Willner
Louise Willner
ah men har med kramfobi, fast vi är lite duktiga på fyllan som är lite mer känslosamma, oss emellan alltså. haha. Vi är inte mentalt sjuka, bara känslomässigt blockerade. Det är inte så farligt.
för 14 minuter sedan

Linn Ericson
Linn Ericson
nä. du kramade faktiskt mig, när vi var i din syrras lägenhet. fast du var ju full, men aa! vi får jobba på det, eller jag vet inte ens om jag vill jobba på det? blir ju ändå tvångs-kramad varje fest ändå :|
för 11 minuter sedan · Ta bort

Louise Willner
 
Louise Willner
Ja, men kramar ska vara spontana tycker Louise. Det tycker hon. O ja hon kramade dig, men hon måtte varit full men menat det. Louise kommer nog krama när hon känner att det är rätt, fattar du vad Louise menar?
för 9 minuter sedan



asså hahah. vi är nog rätt sjuka i huvudet. kram-fobi är inget att leka med.

GODNATT!

klockan är fem över tre.

sitter och fryser häcken av mig!!!!!!!!! bra dag idag ändå. var fan rätt kul på förmiddagen, på matten. det är kul när man fattar något som antagligen är svårt? antar jag? eftersom det är matte c? men matte b är ju svårare, ush. har suttit och skrivit klart min fysik-rapport nu på eftermiddagen och den är inlämnad. sjukt duktigt! nästa vecka kommer nog inte bli så stressig :)

min mor borde komma snart så vi kan åka till tosca. ska tvinga henne att jag ska få köra bilen hem hihi.
tagga imorrn dååååååååååååå. wiwiwiiw.


mjau.

onsdag igeeeeen.

asså okeeeej. lite människor förstorar upp saker och ting. rektorer hit och dit och hej och hå. men okej, hm.
kul att ha en till sak att tänka på. låter ju typ som att vi kommer hamna på ungdomsanstalt eller nått. så allvarligt är det ju inte? tur att jag har bra föräldrar ..det är inte ofta jag säger det, men det är sjukt sant!

vad ska jag säga? ja, förlåt? går ju knappast att få nånting oskrivet liksom.


tog en sväng med nelly i skogen, med malin och ella. det var mysigt. hann inte göra något med tosca, men hon var nöjd ändå. jävla blåsväder idag bara!

grey's anatomy om en timme och en kvart. wiiie. längtat hela dagen! :D

fortfarande onsdag!

förresten. bästa nv var på linköpingsuniversitet och labbade i måndags. vi var lite smarta, men rätt osmarta också. jag tog ut en burk med nått farligt ämne ur dragskåpet och luktade på det. inte så smart kanske. tilda råkade ta i en varm grej med farliga ämnen i så hela hennes plasthandske smälte :)  smarta tjejer.

hahhah största flippen i uppehållsrummet förut asså. skrattade så tårarna sprutade när louise började prata om hur madde och glenn satt på senaste hg-festen. "under en filt ..och sen så RÖRDE DET SIG LITE! :|"  hahahha. hahah. aaaaah. sen hade vi allvarliga diskussioner om hur man kunde träna upp fitt-musklerna osv. alla skratta så vi tjöt. men när jag skriver upp det såhär, så låter det som om vi har lamaste humorn. det är ju inte sant. ae, allt är så internt.

nu har vi projektarbete hela eftermiddagen till fyra, projekt och företagande och lite arbetsliv naturbruk. vi har redovisning om nån timme eller så. FAIL! heheh. vi failar ju jämt nu för tiden.
snart ska jag dra med mig louise och emma ner till hemköp. men jag ska vara nyttig idag.


seriösa tjejer på kemin.


SÅ JÄVLA OVÄRD TEXT!!!!!!! LÄNGTAR TILL GREYS ANATOMY IKVÄLL!!!!! AAAAAH :o


onsdag.

sitter i skolan ..väntar på lunch. stekt fisk med god sås och potatis. mmmmh, jag är den enda som jublar. jag jublar nästan iallafall. åt ett konstigt äpple förut. drack lite vatten också. NU ska vi äta ..mmmmmh.

tisdag och bra musik.

ASSÅ NAE! jag har faktiskt inte lust att skriva. tråkigt. någonting som jag har lust med, är att säga hur mycket jag älskar be somebody med kings of leon ..har lyssnat på den flera veckor i sträck utan att tröttna. sjukt. bra. aa.
här kommer mer tips om random bra låtar, eftersom jag inte har så mycket annat att skriva om:

Bon iver - Bracket, WI
Justin Vernon & Aaron Dessner - Big red machine
Lykke Li - Tonight, Little bit, Breaking it up m.m.
Band of horses - Cigarettes, wedding bands
Alicia keys - Doesn't mean anything
Thåström - Om black jim
Ane brun - True colors

aah, finns så mycket mer.
lite sorgligt att jag har dissat desperata hemmafruar för house. ska slänga mig i sängen och kolla på seinfeld och somna nu. GODNATT!


justin vernor i bon iver. honey.

duktig måndag.

OKEJ. vet ni vad? jag körde hela vägen från tosca (vikbolandet) och hem nyss. är helt skakis fortfarande. pappa var tvungen att ta en dusch för att han blev så svettig. gud vad jag är bra! fick lite självförtroende nu. inga motorstopp eller nånting, höll bara på att köra över några ungar ..men dom finns det ju många av ändå.

ska äta lite snabbt och sen åka in och ta en snabb kvällsfika med josse.

so long ..eller nått.
förresten så var min pappa snäll och köpte nya converse till mig idag. snäll pappa.

fet måndag.

har fetaste huvudvärken, fetaste tandvärken, fetaste ont i knät. är fett trött, fett slut som människa och fett sugen på att lägga mig under täcket och gå upp lagom till våren.

fan vad emo jag lät där, men det är ju det hösten är till för typ?
ska iallafall lägga mig i sängen och kolla på seinfeld/sova i en halvtimme. sen störta ut till tosca, kanske hinner rida en sväng ..kanske. snabb fika med josse på stan ikväll och sen SOVA. borde ha pluggat idag, men seriöst. jag pallar inte. det är ju inte direkt panik kanske, pluggar nog på onsdag.

roligt inlägg.

headache

hej min vän huvudvärken. hur mår du? bra, okej. nej. aa. bra. okej. då säger vi så då. godnatt.

en vanlig söndag.

orkar inte berätta om dagen egentligen. men ah, mamma och robban var duktiga. mamma var nöjd. jag är mindre nöjd med ett svullet knä och blåmärken över hela benen. jag och robban hade brottningsmatch hela förmiddagen. jag brukar inte kunna säga att jag hatar en häst, men seriöst. jag hatar den där hästen, helt dum i huvudet. ouppfostrad. men grattis emma :D och jessika också!

inget mer intressant att berätta aaaae.
eller JO! det är ju kanelbullens-dag. sett fram emot den här dagen i ett helt år heh. egentligen, det är rätt sjukt att kanelbullen har fått en egen dag? då borde ju alla andra bullar få dagar ..så kunde man äta bullar typ varje dag :')

säger som louise, söndagsångest är inget man kommer ifrån. vill inte till skolan imorrn. fast egentligen vill jag väl det, träffa alla. men får söndagsångest ändå. plugg.


såhär trött är jag.

lördag/söndag.

ohhhhhhhhhhhhh. varför måste blogg.se vara så jävla dåliga för? ska upp om typ sex, sju timmar. kanske borde sova. jag är trött. kommer vara tröttare imorrn. hejja min mamma imorrn då. kommer inte orka vara vid medvetandet. ush.

ont i hjärtat fick jag förut. såg på the notebook för andra gången. aj aj. gråt gråt. godnatt godnatt.

halv fem.

asså. bara för att jag vet att ni vill ha massa bra musik. vissa kända, andra mindre.

bon iver, band of horses, sufjan stevens, lykke li, kleerup, kings of leon, coldplay, fbes, oh fibes!, josé gonzález, the killers, jimi hendrix, ane brun osv. osv. osv.

borde gå och köra lite guitar hero.


saturday afternoon.

lördag. har varit uppe sen halv nio. har varit ute hos tosca, varit på nfk och tränat och hjälp mamma att fixa robban lite inför imorrn. jaha nurå? brukar aldrig vara klar med allt såhär tidigt. borde plugga, är det tillåtet en lördag? mmmm borde. jävla matte c.

vädret idag är ju helt perfekt för en innesittar-dag iallafall.
tur att det finns sån musik som bon iver som kan rädda min dag. justin vernons röst mmmmmm.



fredag.

är arg på mina föräldrar. 
vill tjuta som ett barn och sparka på dom.
så jävla otacksamma och ..dumma bara.
det gick bra att rida brilliant idag iallafall.
ska träna imorrn med hihi.
hon ska bli en fin ponny.

blir en fika med louise ikväll.
nu måste jag duscha.
och sen äta. 
skynda..


..skynda.....
 


ANDRA OKTOBER ..fredag alltså.

jag var duktig förut. stressade igenom halva stan med madde. och köpte två saker som jag behövde. och jag hade presentkort och medlemskap och hej och hå. så det resulterade i att jag betala typ ..110 spänn för en väska och ett par leggings.

nu bör jag pallra mig iväg till stallet, hjälpa mamma att rycka robbans man och rida också. ikväll kommer jag sova gott, har varit sjukt trött hela veckan och har inte hunnit sova ordentligt. intressant.
celia, fika med mig ikväll? orkar inte skicka iväg ett sms för du kan ändå inte svara. men okej bra, säger vi så då heh.



 


fredag morgon.

sitter i skolan och ska skriva labbrapport. det knapprar på som fan om alla datorer ..hoppas dock att dom inte har kommit längre än mig. hakar upp mig på rubriken, sanna sitter och hakar upp sig på bilden på framsidan. det är ju fan en dödsfälla alltså. jag gör nog så att jag hoppar över rubriken och går direkt på texten! HA! men vad ska jag skriva då? ae. synd att vi gjorde labben för typ ..fem veckor sen. inte lätt att komma ihåg, och jag kan knappt tyda mina anteckningar. FAIL!

så jävla värd text, sjukt.


needs.



okej, har stort behov av dessa saker.
+ ett par svarta converse. men dom måste inhandlas typ ..jätte snarast.
måste sy på nya knappar på kläder.
måste planera.
måste organisera mitt liv.
åhgud, ge mig pengar och tid.

ser ut som jag skriver en dikt. men det gör jag inte. försöker få ner mina tankar i skrift ..går inte så bra. det blir ännu värre i tal.

herregud, ikväll är en djup kväll.
godnatt.

tråkig torsdags-kväll.

herregud. sitter och letar kläder. måste köpa nya kläder och måste liksom ..veta exakt vad jag vill ha för kläder, vad jag ska köpa innan jag åker till london och i london osv. bara för att jag har så jävla tråkigt så ska jag köra ihop värsta collaget, bara för att jag vet att ni vet (antar att det lilla antal som läser min blogg är nära bekanta, så ni känner mig) att jag är värsta inte mode-fantasten. men det är kul med kläder, jag erkänner! och jag måste bli bättre på att uppdatera min stackars garderob.

fyndade lite i min pappas och mammas garderob idag iallafall.



jarrrrå skit snygg bild hehe.


gulligull.

ÄH! är bara tvungen. synd att vargarna bara fick silver igår. men iallafall, jag typ avgudar tai lite. det här är iallafall för några veckor sen när han var sjuuuukt bra hemma. och han är ju så himla gullig med sin australienska dialekt eller vad det är! hihi. SÅ ..NU ska jag fortsätta med det jag gjorde.

enjoy.


en snäll torsdag.

frrrrrrrrrrrrrrrrrr.....yser ihjäl. det är sjukt jävla kallt ute! NOT FUN! är inte ens förkyld, men jag sitter och snorar och skakar fast det var typ en timme sen jag kom hem. hittills har idag varit en ganska bra dag, vi har inte varit SÅ förvirrade på matten liksom. det gick an.

nu borde jag bädda ner mig under täcket igen och fortsätta äta popcorn och kolla på oc tills min snälla farfar kommer och skjutsar mig till tosca. yey!

bye.


RSS 2.0