ffffffff. aa.

asså ..asså. don't know what to say, går jävligt utför just nu iallafall. låter väl som en trotsig femtonåring, men ni fattar ingenting. vill lägga och begrava mig i calles säng för resten av livet typ. exakt så, fast han skulle nog inte uppskatta det. om jag låg död i hans säng i flera år heh. fuck it.


känns som söndag.

en blogg hade jag glömt bort att jag hade. hhhh..

hur jag träffade din mamma.

"Du ba försvann utan att säga till mig ..vart tog du vägen linn? vart tog du vägen ..du är så himla snygg.. som en ängel utan vingar ..på jyggen" - louise

inte så ofta man får så fina sms. :')

skulle kunna döda för typ 2 kg godis eller 5 kg lantchips ..eller både och. mamma säger att jag ska äta en frukt ..FRUKT? som om det kan stilla mitt sockerbehövande ..naaae. det enda som hjälper är godis, chips eller sex. vilket jag inte kan få nått av just ikväll. hhhhhhhhhh..

ska nog gå och lägga mig snart. jag har nog nån sjukdom ..har somnat typ nio varje kväll den här veckan, förutom igår när jag var tvungen att tvinga upp mina ögon för grey's anatomy.

OH HERREGUD! HAR TVÅ OSEDDA HOW I MET YOUR MOTHER AVSNITT. MY GOD.
NATTI!


tisdag.

mått piss hela dagen men gick bajs bra på specialidrott dressyren och dressyrträningen med brilliant sen också. har druckit varm choklad och nu ska jag lägga mig i sängen och däcka. känns som mitt huvud ska sprängas och hjärnan flyga åt olika håll och bah woooohhh ooooj dååå. hej och håååååå.

säkert lagt upp den här tusen gånger överallt. men ..wonderful.


feber.

http://souhai.blogg.se/2010/march/hennes-onskan-ar-min-lag.html?_tmp=f31cd9461c8d5644f842477ccc1e22765bf4c36d
louise lydde mig (allting är som vanligt alltså) och skrev om några fylleminnen. hahaha. haaaaaaa. hah.

jaha, och ni sa att ni ville ha ett sjukt bra klipp med whitney houston? och nae, hon är inte bra nu när hon är gammal.
inget/ingen slår whitneys röst på 80-talet. my god!




har en bra pojkvän, kan nog till och med kalla honom bäst. se där!
godnatt puss.

hästinlägg. ju.

orkar. inte. uppdatera. egentligen. 

blir lite lätt slutkörd den här helgen känner jag. daniel var sjuk igår, så fick rida för cattis från åby istället. det gick braaaaa. for runt överallt hela dagen.. död.idag har det varit en sjukt lång dag också ..åkte hemifrån vid halv åtta och kom hem halv åtta. hela stället låg ju typ under vatten ..nä men det var tur att man hade gummistövlar med sig iallafall. brilliant var spänd och gick inte alls fram till handen i LB:n men red på 61,2% och kom på delad sjunde placering. i LA:n kändes hon mycket bättre men hade massa missar i momenten liksom. blev 55% och hamna kanske fyra från botten, hähä. men det var ju LA debut för både mig och brilliant, så jag är nöjd!

imorrn ska jag jobba 8-17 ..snacka om att jag kommer vara ännu mer död imorrn kväll.

har ju inga bilder från idag, så lägger upp en ful bild från i sommras när jennifer tvinga mig rida hästen och jag ..verkligen ogilla henne. kan ju glädjas åt att hon är finare nuuuu.





blablablabla nu ska jag babbla lite med calle i telefon sen ska jag sova.


bästa kunskapskolan..

http://josefinearnoldt.devote.se/blogs/4201740/jag-saknar-jaevla-kunskap.htm

josse beskrev det så bra bara. oh.



och så bara för att ..för att. underbart.

inatt ska jag fan sova minst tio timmar MINST! och det betyder att jag måste gå och lägga mig snart ..ska bara äta först. hähä!

imorrn ska bästa klassen träna för daniel svensson på hageby. ska ta med mig brilliant och rida lite markarbete ..perfa inför lördag ju! för då ska vi iväg till väderstad och tävla lite. eller mycket. lagom. debutera LA ..har inga större förhoppningar, men hon var finfin igår när jag träna för jennifer och red igenom programet för första gången! den här helgen kommer det bli massa häst texter här säkert.. be prepared.

hhhhhh.. natti snart. vill inte sova själv, eller jo ..ganska skönt. men ändå inte.

ajajajajajaajajajaaaaaaaaj.

har mensvärk. vill dö. nae det vill jag inte, nu ljög jag jätte mycket. tilda räddade mitt liv förut, hon ska ha tack för det! nu längtar jag tills jag ska träna vid halv tre. om far läser det här ..vi ska inte göra nått intressant ändå, jag missar ingenting.

nu ska jag slicka på alla riskakor så inte jonna kan äta upp dom :( 

SEN ÄRE DAGS FÖR FISK OCH POTATIS  ..yessssssssssssssssss!


tjugo över tio och det är verkligen dags för mig att sova.

har inte så himla mycket att skriva va. förutom att jag har en foto redovisning imorrn. prov har jag också, som jag har "glömt" ..eller rättare sagt glömt det där jävla häftet nånstans :( han kommer nog förstå ..han kommer nog ge mig mvg när han ser mina fina bilder jag har tagit till redovisningen. vilken känsla jag har för foto ..vilken naturbegåvning jag är! herregud!   heh..

NATTI!


tvåtusentioförhelvete

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
..för att jag längtar så mycket till sommaren. därför tänker jag plåga er med en osammanhängande text för att jag måste skriva av mig.

mina ögon typ går i kors när jag tänker på hur bra den här sommaren ska bli. och inte sådär som man säger inför varje sommar och så blir det ändå inte bra. utan den här sommaren ska bli ..så..jävla..bäst. punkt. peace and love med dom bästa jävla människorna i mitt liv. hoppas såklart på sjukt bra väder. sol, bra musik, shorts, hatt, alkohol, fina människor (helst göteborgare med gitarr). svensk jävla sommar. helvete, får ont i magen på ett bra sätt när jag tänker på det.

sen direkt efter bär det antagligen av till kroatien i ca tio dagar. ligga på stranden nere i selce på dagen eller gå på "stan" i crikvenica. åka ner till selce på kvällen och sitta på tiffany's vid hamnen och äta friterade calamares eller cevapcici med aivar. åka hem till bribir igen, sitta på baksidan och spela kort och dricka något gott samtidigt som man hör granntanten sitta och nynna på något halvt ohörbart ..(fast jag kan faktiskt snappa upp ett ord här och där ibland). kroatisk jävla sommar. helvete, får ont i magen på ett bra sätt när jag tänker på det.

sen hem och ha det så jävla SKÖNT. sitta på trädgårn, babyl, världens ..you name it, med bra människor och bara ha det så jävla trevligt. ska fan tävla cykelåkning med celia också, påväg hem från stan. vi brukar ju kolla på varandra sådär, när vi cyklar. och då vet vi båda att vi kommer cykla det snabbaste vi kan. fast det är ju inte ens jobbigt, på en sommarnatt sådär ..helt sjukt. åka på träningsläger hos jennifer med bästa jossan & co. fint väder, bada och bara vaaaa. FÅR ONT I MAGEN NÄR JAG TÄNKER PÅ DET, OKEJ!!!!






bästa pojkvän som fixade låt nr. 1 till min ipod. jag hittade den inte att ladda ner nånstans?

punkt!

detta fält måste fyllas i :(

p&l biljetten bokad ..cheeeeeeeeeeck! nu borde jag göra ett ryck med mitt körkort så vi kommer dit också. lyssnar på eddie vedder och längtar efter sommaren. bara draaaaaaaaaa.

nu blire bara mys. söndagsmys.


HEJJA SALEEEM HERREGUUUUD HEJJAAAA!!!! !:|

haha. ingen lugn kväll igår inte. what to dooo what to saaay? i dunnooo. ikväll blir det melodifestivalen med BÄSTA SALEM AL FAKIR!!!!! ..och mat, och cola, och chips och guacamole. och så ska jag och celia köpa p&l biljetter när som helst också, om typ nåra minuter. bra, check ..snart!

sitter och lyssnar på bee gees night fever. får flashbacks från min barndom, älskart!

nu kommer ett litet bildspel.

    


halv åtta.

idag lekte vi på kemin, vi gjorde massa gulliga kemiska bindningar. vi lärde oss något, så himla braaaaaaaa!


onsdag, älskade onsdag.

heh. heh. heh. heh. ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG. trots att jag blev bjuden på en nyttig och mättande lunch bestående av bl.a. rå..ris? tror jag det hette. kan nog lära mig ett och annat om nyttig mat. gott var det också!

ikväll är det fucking greys anatomy. förstår inte hur man kan längta efter ett program så som jag längtar efter greys anatomy :( bara två timmar kvar nuuuuuuu. veckans höjdpunkt lätt!

nu ska jag vara onyttig och äta hamburgare och pomme med massa hemgjort vitlökssmör. mmmmmh, puss sen? nä..

modekungen ..javisst.

 

mando diao.

GLOOOORIAAA!!!

idag är det en solig dag. väcktes klockan sju av mamma för att vi skulle sjunga för kalle. okej, då var det inte en solig dag ..ville lägga mig ner och dö då :) sen somna jag om. sen skällde mamma på mig lite, bara för att liksom. varit i stallet och tagit världens skönaste ridtur på min turboponny med marie och verner. bus var det.

igår blev det öl förtäring på babyl. hade det mycket trevligt, en bra kväll helt enkelt. och jag var SÅ jävla duktig som inte följde med ut, utan befann mig hemma klockan två istället. fast jag var.ju.rätt.sugen.hhhh..
louise ..vet jag inte vart hon befinner sig. klockan är två och jag har inte hört ett knyst, börjar bli lite smått orolig.

nu vaknas det mat och tårta med släkt. dusch först kanske? eh aa.


work it work it. ingen dagens outfit här inte.


hypokondriker.

okej, läste på lite om kristallsjukan. det låter seriöst som någonting jag kan ha. yrselattacker, typ när man ligger i sängen och ska vrida på huvudet så snurrar allting helt sjukt mycket.

Hypokondri eller inbillningssjuka, ibland nosomani, är ett tillstånd som innebär att den sjuka är övertygad om att han/hon har en eller flera fysiska sjukdomar trots att denne är fysiskt frisk. Hypokondrin i sig är ett ångestutlöst psykiskt problem, som fokuseras bort från själens tillstånd till en obefogad oro över kroppens fel och brister. Kroppens normala signaler och utseende tolkas som sjukdom eller hot om sjukdom. Sjukrollen är central för den som är drabbad av hypokondri. Genom sitt innehav av en fysisk sjukdom äger den drabbade rätt att stänga av livet och livets alla krav och orkar leva med sin existentiella ångest. En person som lider av hypokondri kallas hypokondriker.

Ordet hypokondri kommer ifrån grekiskans hypocho´ndrios vilket betyder "som ligger under revbensbrosken". Det var därifrån man först trodde att hypokondrin hade sitt ursprung


text.

inatt har jag sovit i ca en timme sammanlagt. vaknade självklart upp och mådde skit. hatar min magkatarr, vill bara ta min bazooka som jag har under sängen och skjuta ihjäl den. såja. tur att man var hos en snäll och gullig människa som ger en allt man behöver när man mår dåligt.

jag sa till louise häromdagen att jag fan ska göra en lista på alla sjukdomar hon har enligt sig själv. louise är en riktig hypokondriker, fast jag förstår henne eftersom hon är sjuk rätt ofta. här är några sjukdomar/tillstånd hon har haft under det senaste året..

hjärnhinneinflammation
hjärthinneinflammation
inflammation i alla delar av kroppen tror jag.
kristallsjukan
ADHD
cancer
dyslexi

okej, sökte på hjärthinneinflammation ..det finns inte ens nått som heter det louise :( tyvärr. trodde faktiskt att det fanns. okej, annars skulle du faktiskt kunna ha allting annat ..förutom möjligtvis cancer då. hjärnhinneinflammation måste jag säga stämmer rätt bra in på dina symptom. och mina med för den delen, tillsammans med våran magkatarr.

okej, nu börjar jag prata om mig och louise i vi-form. tror jag rundar av här.


en pomme! ska jag äta nu.

assååååååååååå.. idag har det varit en ganska bra dag, fått massa skolarbete gjort! ska göra en liten grej i helgen bara sen så känns det ganska bra! men det lär väl ändra på sig snabbt igen.

okej, sommar. hade lite små panik eftersom familjen självklart planerade att åka till kroatien samtidigt som jag antagligen och förhoppningsvis befinner mig i borlänge på p&l. not so good tyckte jag. men nu ska mamma kolla om det går flyg på fredagen typ, så får jag komma hem på torsdagen. känner väl ändå att jag inte kommer klara av festival livet sex dagar i rad. det skulle vara perfa. sen så var jag ju rätt pepp på falsterbo, men det visades ju vara i början av juli också. måste allting vara i juli? kommer ju ha as kul juni/halva juli och sen sitta och glo in i en vägg. heh typ. nä men typ, eftersom jag inte kommer ha några pengar kvar?

intressant att läsa, hähääääää.

skor, bikini.



pytt i en panna.

hhhhhhhhhhh..hhhhhhhhh..hhhhhhhh...hhhhhhhhhhhhhhhhhh....hhhhhhhh.. men asså det är okej att vi får tusen uppgifter och prov i estetiska verksamheten nu. ska skriva min lista med skolsaker jag har att göra. kommer blow your mind away. :)  

nu ska jag äta pyttipanna.


thoughts.

oj, glömde bort att jag hade en bloggis for a while.  what to do, what to say? vi har fokusvecka, och jag har inte så mycket fokus på att göra klart mina hundra grejer jag har att göra. tyckte att jag förtjänade en liten paus nu iallafall. förresten så ser det ut som att min lärare ska börja tjuta när som helst. det är jätte jobbigt. tror hon har lite emotional breakdown nu förtiden, hon ser så ledsen ut. men vad gör man? hhhh..

idag är det nästan vår ute, så mycket har jag att säga om livet. jag är så jävla wild and crazy just nu. inom mig, känner för att göra något sjukt spontant. typ dra, till london. celia skrev att hon känner sig hemma i usa. jag känner mig hemma i london och i kroatien. på dom två ställena skulle jag vilja bo. skulle bara vilja dra till kroatien nu. upp till bribir, sitta på baksidan av ivans hus och läsa en bok i solen. åka ner till selce och svalka sig i havet ..ligga på stranden (som inte är en sandstrand utan en ..stenstrand(?)) och sola och ohhhhhhhhh. sen efter nåra veckor där kan jag åka till london, känna storstadens puls liksom. sitta på friend at hand, dricka den där mörka ölen som pappa jämt dricker samtidigt som någon tottenham match är på tv. man blir helt överlycklig när tottenham gör mål och blir helt vansinnig när alla andra blir vansinniga, även fast man inte vet vad man blir arg över. hhhhhhhhhh..

just nu sitter jag och lyssnar på shout out louds nya album och längtar till sommaren. peace and love. jag, mina närmsta vänner, bra musik, lite alkohol, sol förhoppningsvis, korta slitna jeansshorts, solglasögon, hatt! en hatt tänker jag köpa, en jävla stråhatt typ. så jävla somrigt, sjukt.

jobbbbbbbbigt inlägg. NU ska jag plugga!

RSS 2.0