söndag.

assååååååååååå vad gör jag ens? vad GÖR jag ens? vad gör jag ENS? sitter och stirrar i väggen typ. helt hyper men ändå så trött. hhhhhhh.. natti.

hideaway



what to say, what to do. så jävla bra låt från en jävla bra film.
jag och louise chockade oss själva med att följa med till otten igår. otten.. nae. aaae. haha. haha. haha. skrattar när jag tänker på oss. idioter är vi :)

sms med far.

L -"glöm inte att ta ut bullarna."
far - "Bullarna? Vilka bullar?"
L - "dom som står i ugnen cp."
far - "Helvete BULLARNA!"
L - "är dom svarta nu eller?"
far - "nej. bruna, perfekta."
L - "gyllene eller bajsbruna?"
far - "rännsketbajsbruna."

hehe.


fredag.

har en dålig känsla i magen. inte dålig känsla som i att man behöver gå på toa. utan dålig känsla, orolig känsla. känns som att världen kommer gå under ..just idag.

so be prepared!

FRYSER OM FÖTTERNA.

igår såg jag och louise en bra skräckfilm. "dread" hette den. samma regissör som "book of blood" som jag och celia såg för inte så länge sen. har dragit en slutsats om att han gör jävligt bra filmer! sen blev det lite napoleon dynamite för att skaka bort rädslan och idag how i met your mother.

nu ska jag duscha lite, och fixa lite och sen ska jag åka in till stan lite, mycket. puss aa.
end of story.

clive barker hette han ju förresten.


where the wild things are.

måste bara säga att mitt fucking ansikte är helt konstigt. jag typ river mig ..i sömnen? jag har ju knappt några naglar ens? jag ser ut som ett jävla offer. och jag har fått utslag av nånting. och min mamma bara säga: det är för att du är förkyld blablabla, det syns knappt. och idag när jag gick upp ur sängen och pappa såg mig så blev han helt förskräckt. av mitt ansikte alltså. ska inte visa mig för omvärlden tills det har gått över :(

IGÅR! jag och celia såg på the wild things are. hhhhhhh.. asså. jag grät redan när det hade gått fem minuter av filmen. det är en sån film som man nästan vill sluta se på efter tio minuter för att man mår psykiskt dåligt. fast sen så sitter man som i trans resten av filmen. fyfan. den är så jävla sevärd. och jag vill ha dom där, som mina vänner också. och jag hoppas att det blev bra sen, när han åkte därifrån :'( ohhhhhhh.

jag ville inte sova såhär länge egentligen, det var säkert nån som tvinga mig i sömnen. mår verkligen psykiskt dåligt av att sova bort halva dagen.


muffins.

jag har bakat muffins ..vaniljmuffins med chokladbitar i. smeten såg så jävla god ut! såg framför mig hur jag skulle bjuda farmor och farfar, ta med till celia och josse ikväll och alla skulle beundra mig för mina otroliga bakkunskaper. men nä, tog ut dom ur ugnen ..och visst såg dom lite torra och hårda ut? jag smakade, dom var torra och ..hårda. stog och funderade en stund och ställde frågan högt för mig själv, "vad har jag gjort för fel?". min bror läste igenom receptet och hittade felet. jag hade inte blandat mjölet och bakpulvret separat. hhhhh.. måste blanda mjölet och bakpulvret separat. hör ni det? separat. vad ska det göra för stor skillnad? tänker ni då. jo, utav lång erfarenhet av bakning kan jag besvara denna fråga. muffinsen blir torra och hårda. om ni inte blandar mjölet och bakpulvret separat.

celia caap.

hon är/var magsjuk och fick inte åka med till sälen, stackars. jag frågade om hon hade druckit vatten. men det tycker hon är äckligt. hon måste verkligen ha nån hos sig som tvingar i henne saker som man måste dricka och äta när man har varit magsjuk. hon är sämst på sånt där, celia. verkligen dålig. tror till och med hon skulle gå och köpa godis och ostbågar nu. äta lite äpplen, dricka lite kaffe. det är sånt hon skulle kunna äta/dricka just i detta nu. borde nästan ta en promenad några kvarter bort och tvångmata/tvinga henne dricka, men är för rädd för att bli smittad. celia caap ..sämst är hon på att ta hand om sig själv! men jag tycker om henne ändå.


godnatt.


så. jävla. trött.

jag och emma har kämpat på som idag. duttiga tjejer har vi varit :( 
hann rida en LB:1 på klubbtävlingen också, brilliant var duktig ..är verkligen nöjd!

mer än så orkar jag inte skriva idag. jobbig jävla helg! imorrn ska jag sova.

utmattad.

har seriöst velat lägga mig ner och dö ett antal gånger idag. meterhöga snöhelvetesjävla-drivor överallt. typ på spännande ställen. idag var verkligen ingen kul dag och jag ska göra om samma sak imorrn fast med bara en stallelev och klubbtävling samtidigt. kan bli intressant :) OH, VILL BARA SLÄPPA EN TÅR JUST NU. :(  tur att emma inte sviker mig imorrn. annars skulle jag gråtit blod och lite till.

nu ska jag äta god mat och sen decka sönder.
hej!

mat snart.

HAHAAAAAAAAAAAAA blir så tröööööööööött. vi får inget gjort, vi bara sitter. och vi bryr oss inte. vad är det här. jag bryr mig inte längre? det är fan läskigt.

ska träna sen, brilliant var duktig igår. dutti hest. ikväll ska jag till babyl med louise, calle och david. LOUISE, som jag har saknat. ojdå, där kom det. saknar celis också, och henne får jag träffa på lördag. bra skit det där, att jag säger att jag saknar folk och så. eller aa, två pers. kanske tre, men det skriver jag inte här hihi. efter helgen saknar jag ingen mer iallafall.

IALLFALLL.. så ska jag bara ta nån öl ikväll, inte några, inte många. nae precis, för jag ska upp och jobba på lördag. och söndag. cashflow. 8-17 HA!

så jävla konstigt inlägg, not goooood. :)

halv elva. nästan.

DET DU INTE VISSTE OM MIG, LINN ERICSON JUST NU ÄR..

att jag vill - köpa mig en peace and love-hatt. en hatt alltså, som man kan ha på sommaren. som jag tänker ha på peace and love om det är soligt. punkt.
att jag har - en katt i min ficka. seriöst.
att min senaste kyss - inträffade för ungefär en vecka sen.
att jag lyssnar mycket på - otroligt bra musik, det är det ända jag lyssnar på!
att jag funderar på - oviktiga ting. funderar på ting. vad är ting?
att jag pratar – för mycket.
att jag inte gillar – folk som bah: wäwääwä. aaaaa JUSTE!!
att min första riktiga kyss – påtvingad. simon whass, do you remember? hehehehe. vet inte ens om den kan räknas. den andra var annars rätt hyfsad!
att jag avskyr när folk snackar - punkt. aa jag hatar när folk snackar.     ..nää.
att kärlek är - bra när det är bra och dåligt när det är dåligt. RIGHT? RIIIIGHT?
att jag gillar – killar. hihi. nä, kille. gillar jag.
att jag alltid kommer att – vara jävligt konstig. PRECIS SOM MINA BESTE VENNER!
att jag blir förälskad i - vadå? just nu? A GUY MAYBE! I DUNNO!!
att sist jag grät var – nyss, när louise berättade historian om sin sista snus som var helt rädd och exposed :(
att min mobiltelefon är - här?
att när jag vaknar på morgonen – vill jag kapa av mig båda benen så jag har en anledning till att inte kunna GÅ till skolan. hehehe get it?
att innan jag går och lägger mig – ikväll, så ska jag tänka lite på dig kanske hihi.
att idag har jag – baxxxat!
att jag just nu tänker på - att skriva klart den här jävla fitt listan. och frågar mig själv varför jag ens skrev den?
att i kväll ska jag – vadå ikväll, det är ju fan natt snart. :( sova.
att i morgon kommer jag – gå i skolan kanske? shit..
att jag hoppas – på att inte mona sahlin blir statsminister.
att jag verkligen vill - att inte mona sahlin ska bli statsminister.


natti.

torsdag.

idag somnade jag verkligen på kemilektionen. förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån, känns som att det enda jag gör är att sova ..typ. nae okej, där ljög jag. åt tre köttbullar (resten råkade jag kasta runt i hela matsalen) och sen gick jag ner på stan en sväng med madde och tilda. hittade ett par jeansskjorts och ett linne/en tunika på rea för 50 kr på monki. hohoho fyndar gör jag. och känner mig duktig som har börjat köpa lite sommarkläder redan nu, innan allt tar slut och jag inte har pengar. DUTTI TJEJ. fan vad seriöst inlägg. ska skriva nått helt sjukt sen bara för det :(



nu ska jag åka och träna.

ska gå till skolan imorgon tänkte jag.

börjar bli lite smått orolig för min beste ven josefine, som har dom senaste veckorna börjat visa symptom för dyslexi. förut idag sa hon att hon "nog hade sätt den filmen" och nyss att hon skulle "gå och glå lite tv". för några veckor sen skulle hon skriva vad hon tjänade på jobbet och skrev "jag kärnar..". bra tjej.

hhhhhhhhhhhhhh..
natti.

p&l

okejjjjjjjj, sitter och diskuterar p&l med josse. vi är 99,5% säkra på att vi ska åka. blir typ ..taggad av att bara diskutera det såhär fem månader innan. fast jag får ångest som fan om beirut och bon iver kommer till way out west. och så är inte jag där, beirut ..och bon iver ..live. fyfan, skulle aldrig kunna förlåta mig själv då :(

OH JOSSE den jävla fittan ska tatuera sig om en vecka. jag vill också! ska ta tag i det ..nångång. men jag är ju så jävla feg.

hhhhhhhh.. och i afrika svälter barn ihjäl. vilka jävla i-landsproblem jag har.


zach condon, HONEY!


fyra minuter över två.

okej, jag satte mig och pluggade istället för att kolla på film. sjukt duktig tjej tycker jag. så NU ska jag kolla på o brother where art thou? den är bra, väldigt bra. sen första gången jag såg den har jag dock funderat över hur man skulle kunna översätta titeln till svenska? om någon har ett vettigt svar på det så ..säg det bara. och ni får ett pris. typ.

snabbnudlar blir det också, med kycklingsmak. så jävla onyttigt.


tisdag.

hej sjukdom. känns ungefär som om någon har slagit på mig med någonting hårt. mitt huvud sprängs, blåsor i halsen och lite lagom feber på det också. FAN, ville rida specialidrotten idag och dressyrträna. om jag mår lite bättre sen så ska jag fan knapra tabletter och dressyrträna ändå ikväll. klubbtävling på söndag ju, vill att det ska gå bra. råkade dock lova bort att jag ska jobba, så kan bara rida LB'n.

och louise! stackars. wäh. fan. bajs. fitta. :( kram.

nu ska jag se på en bra film :(


måndag.

JAG KÄNNER MIG SJUK!
svin ont i halsen och nu på kvällen har jag blivit helt hängig. ska krypa ner i sängen och DÖ! STACKARS MIG! 
nja. men jag har fan inte tid att bli sjuk plus att jag måste rida specialidrotten imorrn och dressyrträna. gah!

nu ska jag äta en chokladkaka som min mamma har bakat. snäll mamma. klappa mamma. sen tycka synd om mig själv.

ni får en bra låt som tröst för att jag kanske kanske är sjuk. bästa justin. synd bara att han failar lite i början :(


EY SÖNDAH LOO.

vad ska jag säga? det är alla hjärtansdag och jag ska precis sätta mig och äta köttbullemacka med min familj. PERFECT! men seriöst, nästan. vad skulle jag annars göra? måste. ta. mig. till. skolan. imorrn. okej?

PUSS!


sådär såg jag nästan nästan ut igår. intressant? naaaaae. såg inte sådär dryg ut igår. aaaae. NAE.

en ultimat söndag..

vakna gärna upp onykter.
upptäck gärna på morgonen att dina strumpbyxor knappt är strumpbyxor längre.
känn gärna att du står utanför ditt liv och tittar på.
känn gärna att ditt balanssinne är helt rubbat.
vakna gärna upp av att någon gnyr i sängen.
ha gärna ångest.

drar mitt feta arsle ur vagnen.

loiiiiiiiiiiis loooooooiiiiiiiis. louise alltså. fast vi brukar kalla henne för loooois ibland, bara för att jonna stavar fel till hennes namn jämt :') henne har jag saknat lite, blev nästan lite tårögd när hon skrev att jag är den bästa fittan hon har träffat. aw, gullis. nu ska jag iallafall in till stan och träffa denna looois. det blir babyl, eftersom simon tjatar HÄHÄ! och sen antagligen vidare till cromwell. soft. har lovat mig själv att ta sista bussen och sova hemma ikväll. får se..

NÄ NU, måste jag göra nånting åt mitt liv!

sex.

weeeeeheeeeeeej. jobbat idag, det var segt. men pengar är ju bra att ha kanske? eller? aa! så därför kan jag med gott samvete förtära alkohol ikväll.

här tänkte jag lägga in en bild på mig och louise ..men kom på att jag nog bara har en när hon har en hitlermask på sig, så det fick vaaaa ..heh.

EY DUSCHEN NU!

Ett nytt inlägg

min l knapp på datorn är bara en röd liten plutt ..den är jätte rolig att trycka på. JÄTTE rolig alltså. vill gärna visa hur den ser ut, men det kan jag tyvärr inte. VI FÅR INGET GJORT, ingen fattar nånting. eller jag fattar ingenting på riktigt, tilda säger att hon inte fattar nånting men det vet jag att hon gör. dom andra ..i dunno..

nu berättar peter varför lik flyter upp till ytan..


en onsdag.

what can i say? länge sen jag hade en sån här dålig dag! den har bl.a. innehållit trasiga strumpbyxor, trasiga bilar, IGn och gråt. FYFAN! JÄVLA SKITDAG! sen kom jag hem och började plugga i ren hysteri och frustration. fick lite gjort ..herregud! OH MY! GOD! HÄHÄ! :(  trött.



nu ska jag mysa med min kisse. hej!

ps. simon tyckte att jag skulle länka till deras blogg. tänker jag göra det på befallning? NÄH, men det kommer väl snart kanske. ds.

tio i nio tisdag.

okej, bryter ihop lite. skrev ett inlägg men sen så ville det sig inte. kanske gör ett nytt försök imorgon.

så länge får ni ett jävla bra klipp med john mayer. slutet av låten in your atmosphere. fucking insaaaaane waaah!



hoppas louise blir glad nu när jag skriver detta inlägg endast för hennes skull!

lördags ..ångest?

nae, tänker inte skriva ett till inlägg förens nån säger att jag borde göra det. HA!

thank god it's friday!

funderar lite på att börja blogga igen då kanske. just bara för att jag måste få utlopp för mina känslor nånstans. vad säger ni? ser ju att det är några som går in och kollar ibland. säg till mig, bestäm åt mig. jag ramlade i skolan idag när jag skulle ta emot tildas "väska" (den är nästan lika stor som mig, och måste fan väga mer).

nu vill jag ha 100 anledningar till att jag borde börja blogga igen. eller ne, en räcker. FAN VAD TRÖTT JAG ÄR, KOMMER INTE ENS KOMMA IHÅG ATT JAG HAR SKRIVIT DET HÄR.
HEJ!


RSS 2.0