kings of leon

idag frossar jag i kings of leon ..säger man så? att man frossar i kings of leon. jag gör det iallafall. är ju ett av dom bästa banden som finns. dom ger mig gåshud. kan inte säga så mycket mer, kan inte forma orden.
hoppas ni känner likadant som mig, lyssna och känn. gahhhh.



den här videon och låten tillsammans ..helt sjukt. inte ens mänskligt.







fredag.

MIN MAGEEEEEEE! den vill aldrig samarbeta. och blir GALEN på åtvidaberg som skriver helt knäppt i proppen och ryttarmeddelandet så man fattar nada. och olika i proppen och ryttarmeddelandet. och startlistorna till DM klassen kommer inte ut förens imorrn, på själva tävlingsdagen. bra jobbat :) heh.
gick skit att träna idag, brilliant sprang, sprang, sprang och jag satt och ..drog. inte bra. men imorrn ska det gå så himla braaa. sista tävlingen, måste gå bra.

det kliar i ögonen också. klag klag. nu ska jag äta ostbågar och kolla på scrubs. va gärna tjock såklart.

tråkigaste inlägget ever. hej.

22:46

hej bloggis. hej hiih. hej. har varit i london i några dagar. lätt värt. tre dagars shopping - ont i fotisarna. om jag köpte något? ja, jag köpte lite ting. ting, oviktiga ting. inga känslor, bara ting.
vi åt god mat, min far och jag. kinesiskt, indiskt, italienskt, engelskt.
vi drack öl och kolla på fotboll på friend at hand.
vi var på världens konstigaste jazzklubb (jo, jazzklubb går jag ju på alla dagar i veckan annars, dom kanske alltid är konstiga - dunno). allt från 50 tals klädda transvestiter till en 80 årig gubbe som var GRYM på att dansa till jazzbandet (som bestod utav en kille/tjej med grym röst, en tjock gubbe på piano, en normal kille på trummor, världens längsta man i för stor kostym på saxofon och en sliskig italienare som var GRYM på trumpet).
-loved it.
 
är så himla pigg. det gör inget, kan sova halva dagen imorrn. imorrn ska jag vara grekisk hade jag tänkt. får se hur det slutar. hos calle förhoppningsvis.

borde sova. hejdå alla läsare. släpp en kommentar nångång :(

RSS 2.0