onsdag!

ja guuuuud ja. idag vet jag inte vad jag ska skriva här. idag har det varit en sån där sad day.  har typ inte umgåtts nånting med louise och emma eftersom vi hade projekt hela dagen och vi är ju inte i samma grupper. fick reda på betygen för den där jävla rapporten ..not good. tror inte att det var så många som var nöjda över betygen? kanske borde lärarna börja tänka över sig själva lite? mmmmmmm jaaaaaa jooooo.

jävla grey's anatomy, snart får jag nog vattenbrist av allt gråtande. GEORGE KAN FAN INTE VARA DÖD!!!! herregud. glass har jag ätit också, jätte mycket. måste släppa dusch och sova efter grey's. aaaaaaa.

godnatt.
kommer inte orka gå till skolan imorrn. but i have to.


tisdagtisdagtisdagtisdag.

jag klarade det. i did.

sitter och lyssnar på ljudet från speedwayen och följer liveuppdateringarna på datorn. kom igen dåååååå vargarnaaaaaaaaaaa. hade velat vara där, men jag red istället ..ångrar mig lite faktiskt :(  OM dom vinner, så ska jag fan i mig ta med min familj upp, eller ner eller vart fan det är ..till gisslaved eller vad det heter och se imorrn! fyyyyyfan.

BRYTER IHOP PÅ SPOTIFY ..antingen är det det, eller msn som slutar svara. sjdfahdbfgasdf. AH! arg tjej.

förresten så skickade jag in min lämplighetsansökan till lumpen förut. louise flippade ur hahaha! "HUR ska du kunna klara dig där!?" "du kommer ju göra illa dig!!"  hon är så gullig hon, som bryr sig. dock tror hon inte att jag kan ta bussen från stan och hem utan att göra illa mig :D haha.

nä, nu måste jag fortsätta kolla på house!


tuesday i'm in love ..hehe.

måste skriva fort hehehehe. måste hinna byta om till myskläder och värma mat innan idol börjar ..alltså på sex minuter. I CAN DO IT!  shit man. idag har jag ridit både brilliant och lilja ..gick BRA! kände mig lite duktig för första gången på ett tag :) 

okej, fem minuter nu!  jag tror jag fixar det ..det får ni veta senare ..om jag klarade det. spännande! fyfan.

hej.

fortfarande måndag tyvärr.

assssssssssssssssssså ..är äckligt trött. kommer nog inte ens komma ihåg vad jag har gjort ikväll, för jag är knappt vid medvetandet. har en "jag-kommer-vakna-upp-dö-sjuk-imorrn"-känsla i kroppen. not good.

sitter och lyssnar på barry och george benson. gash, kungar det där alltså! nu tänker jag sova med håret utsläppt för första gången  i mitt liv typ :|   undrar hur det ser ut imorrn när jag vaknar? fyfan vad jag är wild and crazy!

jag bör sova va? aaa..

dsfjaskdnaslkfn har inte tid med sånt här.

måndag.

idag är en sån här dag när jag har gått runt och känt mig skabb hela dagen. brukar känna mig BRA liksom. men imorse bytte jag typ om flera gånger? det gör jag ALDRIG ..brukar inte anstränga mig när jag ska till skolan liksom. skiter i det. inte för att jag ansträngde mig idag heller ..men jag skulle velat ha gjort det. ångrade mig när jag kom till skolan liksom. FAN VAD JAG BABBLAR ..herregud. men idag var jag konstig iallafall.

känslosamma har vi varit idag också. emma börja nog gråta ca fem gånger på en kvart och jag var nära på att följa efter. inte bra. känns som att jag inte är den enda som tycker att allt känns jävligt TUNGT just nu iallafall.

är SJUKT trött. sjukligt trött ..känns som om jag har varit sjuk i flera veckor och sovit så mycket så jag är trött.
nu måste jag sätta på mig jävla stallkläder och bege mig till stallet ..rida tosca och nelly. eller så tar jag och mamma en tur i skogen samtidigt ..låter vettigare.

hej.

molnen rör sig jävligt fort idag..

..för det blåser sjukt mycket, då brukar gör dom det.

sjukt asså. igår insåg jag hur jävla olika man är. josse är uppväxt med värsta rockmusiken och MACKOR. hon var säkert en sån som åt massa mackor när hon var liten. det syns på 'na! jag är uppväxt med barry white och nile city. det var bra. det är bra. sjukt bra.

hahah, är lite depp men när jag tänker på josses imitation av dinosaurios rex så skrattar jag. hahahahaha.




tjugo över tre ..cirka.

borde skriva något intressant nån jävla gång asså. det finns nog bara en vettig kille i mitt liv. är det intressant? jag vet inte. vad vill ni ha av mig? gash.

nu ska jag åka till min bästa.

söndag.

igår.
satt och åt på fräcka med celia och josse hela kvällen verkligen. sen blev vi trötta tjejer, jag drog hem och sov hos josse ..hennes föräldrar hade party men det gick ändå. lyckades ta rätt spårvagn till stan idag. sjukt bra är jag.

har fan inget mer att säga. fyfan.

lördag, DM!

okej, nu måste jag fatta mig kort för bussen går om typ fem minuter. colorado var dutti häst idag. kom tvåa individuellt och vinst med laget! inte nog med det så täckte ju nfk upp alla placeringar på d ponny och en placering i storhäst. den ni. var väl antagligen sista tävlingen med bästa colorado. men man ska väl aldrig säga aldrig liksom. han var iallafall super fin idag, dog som vanligt i programmet ..men vafan. ah!

nu ska jag möta upp celia och josse på stan och äta. jag är hungrig som typ ..hundra vargar som inte har ätit på ..en hel dag.
 

frrrrrredag.

emma och ebba klagar på att jag klagar för mycket i min blogg. och jag insåg att det enda jag gör är fan att klaga! men jag klagar faktiskt inte lika mycket i skolan längre, så antar att det har hamnat här istället!  
idag har jag iallafall inte någonting att klaga på förutom att jag har sån jävla träningsvärk i magen från igår ..men det är ju ioförsig BRA. för det är bara ett bevis på att jag red jävligt bra igår på bästa colorado.

dagen idag då.. var duktig och gick upp vid tio och åkte ut till tosca. behövde iallafall inte stressa ihjäl mig därute, har sånt jävla dåligt samvete för att jag verkligen inte har haft så mycket tid som jag skulle velat ha till tosca. sen hem och åt, hann chilla lite. åkte vidare till nfk och bada colorado och fixa lite. hoppträning sen, kändes som att den gav resultat och colorado vart helt slut stackarn. han var duktig.

har ätit så mycket mat så jag snart spricker, känner att jag inte kan sitta här. får fan panik ..är typ, arg eller nått?
imorrn iallafall, dressyr dm aa. åtvidaberg aa. colorado ska vara fin ponny!

godnatt.


FUCKING TORSDAG!

måste börja röra på mig, har suttit här i en halvtimme halvt utslagen med ridkläder på mig.

gick så jävla bra att rida colorado idag, han verkligen flöt fram i traven och jag kunde sitta och rida ordentligen. han var så duktig, och jag med faktiskt. fast sen i höger galopp-arbetet så blev vi lite osams så då gick det inte lika bra längre. men 75% av lektionen gick han liksom ..klockrent! känns bra inför lördag.

NAE, nu måste jag röra på mig. om en timme ska jag bege mig in till stan för att möta upp louise ..känner att det bara kan gå på ett sätt idag. är på sjukt konstigt humör ..heh. sen vidare till resten av tjejerna ..och några nuttar också tror jag.

NÄ. NU MÅSTE JAG RÖRA PÅ MIG!!!!!!!!!!!!!
hejdå.

onsdag kväll.

funderar alldeles för mycket. ingen kan tänka lika mycket som jag.

förut kom jag på hur jag stog och rabbla upp för pappa om att jag inte kommer klara fysik b och matte d och fick typ en panikångest attack för att jag kände hur stressen bara bubblade upp även fast det är ett år kvar. hehe. går runt och tänker på vad jag ska köpa i london och vad jag måste köpa innan jag åker dit och waaah. får panik över småsaker. jag måste jämt planera allting ut i minsta detalj och mår psykiskt dåligt av att jag går runt och tänker på det hela tiden! igår t.ex. kunde jag inte somna för att jag tänkte på hur många minuter jag behövde extra på morgonen efter om jag skulle äta ägg till frukost också. helt sjukt.

nu ska jag iallafall fortsätta kolla på grey's anatomy och sen seinfeld. bästa seinfeld.
imorrn blir det en stressig dag, men jag har redan spelat upp den i huvudet hela dagen ..så jag klarar nog av den.

GODNATT!


onsdag.

okej, vi flippa fan ur idag, speciellt jag och louise. inlägget förut kommer jag knappt ihåg att jag skrev för att jag var så trött. NU ska jag åka till tosca och sen till nfk och aaaa.aa.a..a stress. får ont i ögonen för att jag blir så trött. men imorrn får jag sova ett tag iallafall :D SKA BLI SKÖNT! och sen brännbollsfest med klassen, fast jag gå dit ett tag bara! PUSS

jävla onsdag.

fyfan, sjuk jäääävla dag asså. först matte ..geometri och skala i A kursen ..vi fatta ingenting och vi läser ju förfan C. sjukt jävla dåligt av oss. så vi bröt ihop. sen skulle vi plugga till provet. gick inget bra, jag pluggar typ inte. vet ju fan knappt vad jag skulle plugga på. så vi satt och total dampa, blir fan rädd för oss när jag tänker på det. stackars folket i skolan asså. det var helt jävla sjukt läskigt. sen skratta louise tio minuter i sträck typ ..då blev det fan läskigt.

provet gick typ ..sådär. hade lust och skratta och gråta på samma gång. såg ut som alla andra också hade lust med det. nu ska vi ha utvärdering ..jag går hem. måste fan vila innan jag åker ut till tosca, och sen åka till nfk och rida colorado.

LEDIG TORSDAG OCH FREDAG!!!!!! SOFT.

HEJDÅ! så jävla ointressant sak, jag vet.


fortfarande tisdag och jag HATAR rubriker!!!

jag är sjukt trött. får inte in mer plugg i min hjärna ..TYVÄRR! men jag kommer faila totalt på provet imorrn :( not fun at all. nej.

nu ska jag fortsätta lyssna på bon iver och mysa.

puss!

tisdag.

brännbollsfest på torsdag med klassen och några nuttar. fun. blir väl antagligen nyktert och tidigt för mig dock. vill inte riskera att jag kommer må skit på lördagen. det skulle inte vara bra. inte.

nu är jag hungrig och har håltimma i typ en timme innan vi får mat. sen blir det specialidrott, wäää! har längtat hela dagen.

jävla måndag.

trött tjej. stressad tjej. kommer faila totalt på redovisningen imorrn. we're all doomed. sickt. och provet på onsdag. fail. fail. fail. FAIL! fick reda på mitt svenska betyg på min rapport ..fail! ASSÅ SVENSKA? shit man. äre meningen att man ska tänka på svenskan nu eller? äre det dom försöker uppmärksamma mig på genom att ge mig vg ...MINUS! :( måste tänka mer, typ läsa igenom grejjer jag skriver ..sjukt jobbigt. värt? kanske.

jobbig text. aa. ganska. rätt. s. å.

beställde ett par jeans och en halsduk förut. här:

 bästa cheap monday, ja. äger säkert fem par. kan inte ha några andra. nejjjjjj.



bra godnatt!


DÖR!!!!!!! måndag.

ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

SKYNDASKYNDASKYNDA HEHHEHEHEHE. ofta vi har tid att spela fucking brännboll nu, vi har inte tid vi har inte tid vi har inte tid. ska ha redovisning 8:30 imorrn. det saknas massa skit och vi har inte en jävla kolla ..koll vi har ingen koll.

AAAAHHHHHHH..............måste skynda. springa. dö.

19:17

igår förresten. vi såg på walled in och ..cry wolf? aa så hette den tror jag. dom var sjukt bra båda två, dock inte såååå läskiga. men aa bra! jag var sjukt trött, sen blev jag sjukt pigg. vi var psyk. aa det var vi, som på den gamla goda tiden sådär. tro det eller ej, men måste erkänna att jag saknart' faktiskt!

nu ska jag softa sönder.

fucking sunday.

josse och celia är fittor.

josse kör ut  oss ur hennes hus. fast först tänker jag äta knäckemacka och salami. fitta.

lördag lördag lördag

nu är jag riktigt jävla trött. gick upp kvart över sex imorse, korven hämta mig vid sju typ. och senare bar det av till åby då. gick bra för alla. fint väder hade vi ju också :) åkte tillbaka och kollade med jossan, bella och korven efter vi hade lämnat hästarna. så har suttit med ansiktet i solen hela eftermiddagen ..är helt ..stel typ.

nu måste jag duscha och skynda mig lite på. ska se på skräckfilmer med josse och celia ikväll ..det var ett tag sen! kommer väl hem imorrn. 

bye.


halv tolv.

okej?

upp kvart över sex imorrn. kul. älskar mitt liv.

okejokejokej, fredag it is!

BORDE GÖRA NÅGONTING ÅT MITT LIV!!!!!!! ..eller asså. just nu bara. jag har bråttom och jag sitter bara här? dåligt gjort av mig liksom.

colorado var duktig och hoppa idag hihi, fast han kunde ha varit duktigare. faktiskt. shame on me. och honom lite. fick as dåligt samvete för jag hann knappt borsta på tosca idag. mockade och gjorde mat i världens jävla fart. så skulle jag kratsa hovarna men hon trodde bara att hon skulle få godis och började göra massa konster haha :(  imorrn måste jag försöka få lite mer tid för'na.  så det så. imorrn blir det upp tidigt till åby med jossan. vi ska slava lite. nä, det ska vi inte. vi ska hejja. hejja hejja!

nu ska jag duscha, fixa mig, äta och sen pussas lite kanske. hehe.


fredag idag.

TRÖTT ASSÅ!  våra hjärnor ville inte hänga med idag på fysiken. vi satt och letade i massa formelböcker i typ en timme ..till slut så utropade tilda: VAFAN ÄR DET VI LETAR EFTER EGENTLIGEN!? ingen hade svaret. peter bröt ihop ..inombords.

fan, nu märkte sudden att jag hade kommit hem. jag som var så glad över att komma hem till ett tyst hus för en gångs skull. gaaaad leave me alone.

ska kolla på oc nu, äta lite, åka till nfk vid tre för att hoppelihoppa lite. kanske hinner skriva nått sen? kanske kanske.


halv elva är klockan.

vet verkligen verkligen inte vad jag ska skriva om. jag tänkte förut att jag skulle skriva nått bra. men vet verkligen verkligeeeeeeeeeeeeen inte vad jag ska skriva om!!!!!!!!!!!!!! OKEJ. snark.

..god knows, love will always find a way
vill så gärna lägga upp ett youtube klipp på den här underbara fibes, oh fibes! låten. men det finns ingenstans tyvärr.
spotify: http://open.spotify.com/track/78qqNwjqZwDfQQA0IkpdVg.  ni andra får ju bara.. lida.

fysik hela förmiddagen imorrn, sen hem, äta. nfk-hoppa. ut till tosca. hem, duscha, äta. sen kommer jag stupa i en säng, i en lägenhet, i stan. mys.

godnatt!

onsdag.

HEHEHHEHEH HEJDÅ.      blä.

sopp-diskussion.

kom på en sak. i söndag var josse här. vi kolla på oc, åt popcorn osv. sen åt jag soppa och josse paj. och hon klagar på att jag ..sörplar när jag äter soppa? sörplar när jag äter soppa.. SKA man inte sörpla när man äter soppa!? jag försökte att inte sörpla, men det går inte.
JAG KAN INTE ÄTA SOPPA UTAN ATT SÖRPLA!!!! så det så!

tisdag kväll.

har verkligen haft världens jävla huvudvärk hela dagen. not fun!

läkaren idag då, jag var inne där i ungefär tre minuter. han kolla i min hals och sa bara: du ska opereras! skönt! med! en! läkare! som! äntligen! fattar! NÅTT!!!!!!  tack. så han skulle skicka remiss nånstans, så jag får åka upp direkt på operation utan att behöva göra massa jävla tester och träffa mer läkare. SKÖNT! så innan jul ska det vara gjort iallafall. tar sjukt lång tid innan jag får en tid iallafall. men nu ska jag fan bli frisk :D :D

hann till specialidrotten eftersom det gick så fort hos läkaren. red brilliant och det gick sjukt bra. var sjukt ROLIGT att rida idag. bra!

jag ska fan gå och lägga mig nu!




set me free, leave me be. i don't want to fall another moment into your gravity.


tisdag morgon.

min svenskalärare pratar om någonting. det låter typ som ..blablabla. typ ungefär så. yadayadayada liksom.
.. och det är ungefär det som ni ska ha med på redovisningen. sa hon nu. okej tina, då vet jag precis.
nu ställde hon en fråga. nej? aa? som tur var fick nån fram ett tveksamt ..aaaaaaa? okej. då var svaret ja.

trött. borde lyssna vad som ska vara med på svenska provet nästa vecka. kan vara användbart att veta liksom.


just give me some candy after my hug.

oh paolo, paolo, paolo.



finns inte så mycket att säga om dagen, varit arg och ledsen mest. fast var lite glad i skolan med bästa klassen.
nu sitter jag och lyssnar på sjukt bra musik och är allmänt deep down under liksom.

imorrn ska jag till läkaren, övertala dom jävlarna att operera bort mina helvetes jävla mandlar nångång. min hals är fuckad och att jag är trött och hängig hör nog till alla mina halsinfektioner jag har hela tiden så.


HONEY! goodnight.

walking in memphis.

dålig uppdatering, jag vet. sämst. WÄH.

friday night







NU BORDE JAG SOVA!!!!!!!!! HERREGUD. tjugo över elva, vad är det här? godnatt!

hangover.

......................fettttttttt trevlig kväll igår tjejer!


STRESSAR!!

WÄWÄW asdbfjhsfaer. springer runt som en galning i huset. kom hem från nfk nyss, sprang in i duschen och förtvivlat fick jag reda på att pappa hade köpt guitar hero 5 med typ 85 nya låtar.. så jag springer, äter, klär på mig, pluggar och spelar guitar hero samtidigt typ. hehe. HE!!!!

drar till louise om en timme typ, eller ah ..louise syrras lägenhet då. så inte hem till louise bokstavligen. ska bli trevligt att träffa massa trevligt folk! BRA. jag ska ha så jävla trevligt ikväll! inte tänka på plugg osv.  SÅ DET SÅ!!!

nu måste jag springa vidare!!

silly lover.


Fibes, oh fibes - silly lover

sjukt bra va. lyssna ovan!!

har en väldigt givande konversation med magnus. haha. ha. nu ska jag sova! min redovisning kommer gå åt helvete imorrn ..kul! godnatt.


klockan är tjugotvå noll noll.

OKEJ, måste göra färdigt en grej i rapporten nu ..den ska ju vara färdig imorrn egentligen. men jag hinner verkligen verkligen inte färdigt med den, inte en chans. så skickar in den på söndag istället. om det påverkar mitt betyg det minsta ..jag lovar och SVÄR att jag hoppar av skolan. jävla skit. måste hinna kolla igenom fysik-redovisningen vi ska hålla imorrn innan jag däckar asså. fyfan. gick ändå helt okej idag med matten, kändes som att det var nånting jag fattade för en gångs skull. men nu ska vi göra jävla problemlösning-med-andragradsekvationer-med polynomer-blablabla-blabla.

wäwäwäwwä.a nsdjfashgrs stress på hög nivå!   ska bli så jävla trevligt imorrn!  SÅ DET SÅ! OCH JAG SKA MED FÖR EN GÅNGS SKULL!  JA!!!

HEJDÅ HEHEHEHEHAEF SDFJA DF :|


BORDE VARIT EN REGNIG DAG!

GGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag har svåra aggressions-problem just nu. fyhelvete. våga knappt prata med nån i stallet förut, kände att det var bättre att hålla käften annars skulle jag skrikit ut allting jag ville säga. ingen bra idé inte.

skolan är åt helvete just nu. rent åt helvete. ska det gå så långt så man är tvungen att typ prioritera bort ämnen för att man har så mycket? har ett as stort projekt som ska vara färdigt på fredag ..vi har fått ca en timme på oss att göra det i skolan. jag har fysik redovisning på fredag, matte c läxa tills imorrn ..den får jag prioritera bort så jag kan FÖRSÖKA att hinna färdigt med projektarbetet.

man kan aldrig göra sitt bästa, får alltid slafsa igenom allting så det blir halvbra och knappt det. det känns fan inte bra! skönt att ha peter imorrn. bästa läraren lätt. synd bara att det är hans ämnen som får lida av att dom har sån jävla dålig planering i projektarbetena.

skönt att vara arg nu iallafall, förut höll jag på att börja gråta hela tiden. inte bra, inte bra.

nu ska jag hoppa in i duschen, äta snabbt och plugga tills jag däckar.


seger.

kom precis hem från speedwayen. vargarna var grymmmmmma. dom hade lite otur i mitten-heaten bara. tai woffinden gör ju allting mycket roligare också. han är fan grym, satsar alltid fullt ut liksom.

nu blev jag på bra humör! godnatt :)



tisdag.

är på lagom bra humör idag också. skönt bara att vi inte var så mycket i skolan idag. hade föreläsning på eber ..don't drink and drive. det var bra. wä.

bästa emma, det blir braaaaaa. <3

nu ska jag softa sönder ett tag ..borde plugga men jag ORKAR INTE IDAG. ae. sen ikväll blir det speedway ..vargarna möter västervik i kvartfinal, kommer nog vara massa folk.


mm.

jobbig måndag.

fyfan, vem har uppfunnit att det ska vara lagligt att ha kemi på en måndag morgon? gick inget vidare för mig inte. har varit värsta humörs-vraket idag. fått ryck för ingenting, bara jag tänker på irriterande saker så vill jag bara skrika ..vilket jag gör. för jag är ju så himla spontan. he.

njuter av att komma hem och finna huset tomt ..mamma ringde och sa att hon tog min häst också. ska ägna stund till att fortsätta kolla på oc och äta glass. sen borde jag plugga innan jag tänker traska bort till johan och umgås lite. eller jag kanske borde plugga nu, sjukt avancerade saker ska jag plugga. för jag är en jävla NV NÖRD!!!!! fyfan ..jag saknar er 2H :(  wää. imorrn blir det lite tid med dom iallafall..

hej!


love until we bleed.

död som fan. jobbigaste dagen på länge. jag och hanna har ju sprungit runt och stressat som idioter nio timmar i sträck idag. not fun. sen ut till tosca direkt efter jobbet dårå. kom hem runt sju. jobbigt att hålla igång i tolv timmar utan att sitta mer än en halvtimme sammanlagt på hela dagen.

är sjukt trött, sjuk, sur, ledsen, arg ..you name it!  leave me alone tonight liksom.
kommer nog inte vara att leka med imorrn heller. vill lägga mig ner på golvet och tjuta och sura just nu. gah. coldplay hjälper lite. bästa.

ska lägga in lite ny musik i min älskade ipod, sen ska jag knapra ipren och klunka cocilliana så jag kan sova gott. behöver sömn. borde plugga. kan inte plugga. orkar inte plugga. fan.

GAH!!!!!!!!!!

godnatt.

lördag.

OKEJ, JÄVLA BLOGG.SE. bara för mig som knappt nånting funkar eller!? värdelöst, snart byter jag ..om jag har ork. är trött och sur just nu bara. borde inte vara sur, jag är inte sur. egentligen. egentligen är jag inte det. sur. nae. men trött. aaa! kom hem typ för en timme sen från tävlingen. bella hoppa bara första klassen och sen var vi tvungna att stanna kvar för att äta skogslottens godaste hamburgare ..veckans höjdpunkt. typ. eh he. nu slår jag min mamma snart om hon inte äter upp sin jävla mat så vi kan åka till tosca också. sen ska jag hem ..duscha ..softa lite. sen blir det att åka in till stan, gå in i en lägenhet, lägga sig i en säng och kolla på fotbollsmatchen. skönt. soft. aa.

har ju lite lust att åka utomlands. ska ju till london om typ sju veckor, längtarrrrrr. älskar't!!!!!!!!
men i vinter så har jag lust att åka till typ..


vietnam,


kambodja,


eller varför inte en all inclusive resa till cypern?

fredag.

okej, jag är en dålig bloggare..bloggerska..bloggskrivare. och nu har jag inte tid att skriva nått heller. upp tidigt imorrn och följa med bella till skogslotten på tävling ..jossan ska med också. trevligt, det är faktiskt skönt att göra nånting så man kommer upp tidigt på morgonen och så kommer vi nog inte hem så sent så jag hinner ägna lite mer tid åt tosca imorrn.

okej, josse mördar mig nog om jag inte åker till henne precis .....






..nu!  hejdå.

fem över tio är klockan.

jaaaaaaaaa..................g vet inte vad jag ska skriva riktigt. helt talanglös är jag idag. har suttit och pluggat hela kvällen typ = trött och gnällig tjej. aa.

vill att det ska bli höst på riktigt snart. måste bara köpa ett par nya jeans, en ny halsduk och kanske en ny jacka ..sen är jag redo.

puss.

i'm gonna run to you.

okej, nån mer än jag som tycker om att whitney houston har släppt ett till album? i like anyway.

OCH så tycker jag om att fibes har tre nya låtar på myspace från deras nya skiva ..synd bara att det inte går att få tag i hela nånstans ..måste nog köpa det.
http://www.myspace.com/fibesohfibes

ikväll blir det nån bio med josse klockan SEX. nån förhandsvisning av nått slag ..hon hade iallafall fått biljetter till den och hon hade ingen aning om vad det var för film. kan bli intressant.
puss.

14:01

måste skynda ut till stallet nu. skynda skynda ..orkar inte skynda. ska inte klaga, okej. har ingenting att klaga över. eller jag tycker jag har det, har mer rätt att klaga än vissa andra iallafall.  gaaash.
hej.


RSS 2.0