who knows, who cares.

hur bra som helst, right?


söndag.

det är fint väder ute? what's up with that? ska åka in till min man snart och agera fotbollstittare ..med popcorn duger det i krig hehe. hektisk vecka kommer det här bli ..massa träning, massa skola, tävling i norrtälje (hundra timmar bort ca) i helgen. utgång på fredag är givet iaf. OM jag inte måste måste måste jobba på lördag. men hoppas inte. hhhhh nu måste jag åka!



Dubbeldiplom för janne idag förresten. Så, falkenberg nästa!
 

TRÖTTIS

lång dag idag. ska lägga mig i sängen med ben & jerry's glass och sex and the city. imorrn är det sovmorgon till 08:15 (!). det bär av till norf på treårstest med janne, wish him luck!


har säkert lagt in den här hundra gånger. men det går inte att få för mycket av den.

this is a song for no one.

okej. okej. okej. okej. bästa vänner är bra. inget annat. allt suger. hehe nä.
men jo känns ju som det ibland!
kan inte sova.
har inget tips.
musiktips.
ni lyssnar ändå inte.
ni tycker inte.
jag tycker.
känner.
ni fattar ju inte!!!!!!!


Misery is all we know lately
Saturday's are all the same
Sympathy is overrated
Like a snapshot when you've lost the game

bästa miike snow.


torsdag men det känns som måndag.

skrev massa onödig text, tog bort den igen. nu spöregnar det. är det meningen att jag ska ut och rida i det här vädret? det är väl det. agerade bonde i leran igår kväll med min pappa, körde in massa halm. bara så ni vet. att jag är ganska bondig av mig, tycker om att vara lite bondig ibland. bara så ni vet.

fick sitta bredvid en utvecklingsstörd gubbe på bussen idag, hela vägen från stan till hem. han som sitter och pratar med sig själv och petar i näsan. i hela tjugo minuter satt jag inträngd mellan honom och fönstret. jag lovar att jag minska mitt midjemått på flera centimeter när jag tryckte mig intill fönstret och försökte se så oberörd ut som möjligt. sen påminde jag mig om att jag är ju typ vuxen nu, så när min hållplats kom så sa jag ursäkta (som till en vanlig människa) ..och han flyttade ju på sig. det var nog det jag oroade mig mest för, att han inte skulle låta mig gå. att jag skulle få sitta där hela livet typ, instängd. brrr usch.

nu tycker ni väl att jag är så himla hemsk som sitter och skriver sånt här. so what.

musiktips.
Miike Snow – Sans Soleil
Miike Snow – Burial

bara för att jag minns p&l idag. det var så himla bra. eller hur? så himla himla himlans bra, utan att använda några svärord.


what me worry.

det här har varit en jävla skit dag. och hur i helvete orkar nån sitta och blogga om lagen på fångarna på fortet? är det det du, på blogg.se's framsida verkligen brinner för? dra åt helvete. nu ska jag åka till calle och dra nått gammalt över mig.

I wanderer into your heart.

tror inte att nån som läser min blogg är intresserad av att veta tävlingsresultat och sånt med hästisarna heh. facebbok.

men HALLÅ! nu lägger jag upp två klipp som jag har lagt upp på facebook också, men uppmärksamma dessa!



hur bra är dom egentligen? AWESOME! älskar killen som sjunger, och resten med. helt mysiga! ge mig mer sånt här!



också awesome till max. älskar killen som sitter ner och spelar synt, cool. grymma!


tenniscoats

mitt innehavande av körkort har gjort att jag har fått ett maniskt beteende när det gäller att göra skivor till bilen. vill ha alla bra låtar tillgängliga, på en skiva. får nog skaffa en sån där som man kopplar in ipoden i, men det kommer nog resultera i att jag kör av vägen när jag ska bläddra efter den perfekta låten.

förresten (stavade om det där ordet hundra gånger för att hitta det mest rätta, med ett eller två r ..så nu har det ingen betydelse längre, ordet alltså) så funderar jag om jag verkligen borde ha körkort. igår sa celia åt mig snällt "jag tror inte vägen går här.." när jag körde upp på nån parkeringsgrej istället för att följa vägen.

musiktips.



kan inte sluta älska den här. jag vill veta varför ni inte gör det, om ni inte gör det. varför?
älskar gitarren hela tiden.
punkt.

tanzania

vilka är ni egentligen som läser min blogg? hela 12 läsare varje dag ..show yourself!
har suttit i ungefär en timme och läst om volontärresor. det är verkligen verkligen något jag vill göra, jag vill ju se världen ..perfekt! oh, jag vill jag vill jag vill! åka till afrika och jobba i ett reservat, få se djuren på nära håll. eller en resa där man reser runt och är på olika ställen varje vecka, få se allting. gah.

jag hatar flugor!!!!!!  (okej, nu tänker ni .."hur i helvete ska hon klara av sju veckor i venzuelas djungler eller tanzanias reservat?" ..men det är inte samma sak, för flugor ute i vildmarken, fine. det är där dom ska vara. men EN slö fluga i mitt rum mitt i natten som landar i ansiktet på en varje kvart ..inte ok.) och nu blev texten helt fel eftersom jag skrev allt inom parantes heh. skitsamma. jag har vaknat varje kvart hela natten iallafall.

nog pratat, idag är det en kings of leon dag. kolla ut bara, det bara är det! och nu ska jag till tosca, rida en kort sväng bara. sen vidare till nfk, rida janne, rida brilliant, bada brilliant tills imorrn för då äre vrrrrmvrrrm vrrrrrm (trumvirvlar) ..tävling! wohoo ..heh. får väl se. om det blir woho. hoppas!




Kings Of Leon – Arizona

twice i turn my back on you. i fell flat on my face, but didn't loose.

nu har jag suttit här i en timme och inte vetat vad jag ska lägga upp. vill hitta nått nytt, som jag inte har lagt upp förut. vill hitta nått nyyyytt. och jag menar inte ny musik, utan jag vill upptäcka en wow-live-video på vårat favoritställe youtube.

och det gjorde jag precis. med josé gonzáles. fattar inte hur jag kan ha missat att han har gjort take away shows för lablogotheque.


grymt.

och nu hittade jag hur mycket äckligt sjukt bra musik som helst. får ont i hjärtat, fattar ni? hoppas det.
josés flickvän yukimi nagano (är dom fortfarande tillsammans?) har tydligen ett band och dom har gjort en grym låt.
här är en black room session version av den, äckligt bra. bättre än den på skivan, men vet inte.. den är också äckligt bra. kan inte bestämma mig, bryr mig inte. lyssna bara och ah.


hur grymt var inte det där då? tell me.

kan man älska musik så mycket att man nästan mår dåligt utav det? på ett bra sätt. eller nått.

har aldrig varit nöjdare.

RSS 2.0