tio

okej, jag är jävligt nervös inför imorrn. typ för att bli nedsövd och så ..dom skulle ju lika gärna kunna göra nått konstigt expriment på mig :(  scary shit. men nu äre paradise! vet inte när jag kommer skriva här igen, men aa sånt som märks va?

puss!

snart sex.

kom hem nyss jaaaaaaaa. ska in till stan och äta med celia om ett tag. jag kommer ju trots allt inte kunna inta fast föda dom närmsta dagarna, så då måste jag passa på att äta en god middag ikväll.

bästa sudden hihihihi.


sex över tolv.

oj, det är visst första advent idag ..oväntat.

gick precis upp ur sängen, slog på tvn och såg när rolf göran och casall la silla var ..bäst. ska slänga i mig nått att äta, sen åka ut till ravnäs. mocka och ta hand om fyra leriga hästar. rida tosca, och nelly tar jag också om jag hinner. sjukt skönt med fysiskt arbete! louise, om du ser det här ..jag hoppas inte du är sjuk för jag vill gå på 2012 med dig idag :( och EMMA, du kan följa med också. tycker jag. fint, bra då säger vi så då.

puss!

klockan är snart sju.

sitter på min stol. tycker om min stol. jag har monterat den själv en gång i tiden och den håller fortfarande. så jävla starkt gjort utav den. jag är hungrig som en jävla varg, så jag ska äta nu! sen ska jag kolla på en bra film med en bra kille.

hej!


klockan är ett snart!

är sjukt trött? låg och kolla på inglorious basterds igår. den var BRA och sjuk. sjukt bra!
nu ska jag dra på mig ridkläderna ..aa, dra på mig. nae det ska jag inte, sätta på mig dom ska jag. sen ska jag sätta mig i bilen och köra bilen till jossan. hämta upp jossan, och hon kommer vara livrädd av att åka med mig som förare. sen ska vi rida en sväng, mamma får följa med också. så alla tre hästarna blir ridna ..skönt. och den fjärde behöver jag inte göra något med. FYFAN HAHA. varför skriver jag såhär konstigt för? känner att jag är helt ..konstig idag.

nu måste jag skynda mig, HEJ!


fredagskväll.

helt sentimental, blev jag nu.

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA HÄST :(


thank god, it's friday!

nu pustar jag fan ut efter två halvt sinnessjuka skolveckor. när jag tänker efter så kommer det nog inte vara SÅ stressigt för mig nästa vecka. min bästa nv grupp lät mig vara med i deras projekt även fast jag inte kan komma till skolan nästa vecka. bra för mig. puss på dom.

ikväll ska jag tare lugnt bara, äta tacos, softa idol och äntligen se inglorious basterds. om jag får fram nån vettig undertext (ja, jag är en sån som stör sig på om det inte är nån undertext). den verkar ju sjukt bra. hoppas på det.

onödigt inlägg, men det är ju nått iallafall? right? RIIIIGHT!?!!!?!??????? ;@


onödig fakta 3

ae måste skriva av mig lite mer innan jag kan plugga..

louise hade skrivit så roligt i sin blogg. men vi var roliga i tisdags. klipper in det här direkt från hennes blogg.

"Till idag lite kort, slutade tidigt så satt med Linn till lunch, för omväxlings skull. Under svenskan fick vi texter som vi skulle titta på och bedöma, och det lät ungefär såhär:
Jag; Men det är ju fel styckeindelning på den här, så rörigt. Du får ett G din fitta.
Linn skriver ett omdöme: "du glömde styckeindelning din jävla fitta"
Jag; Jag skulle vilja bli lärare bara för att få skriva såna här sjuka omdömen.
Linn; Tvinga ner dom på golvet, horor."

trevliga tjejer är vi.


HAHAH, måste skriva upp några av jonnas post-it lappar (eller post-en lappar som hon sa innan jag fick dampet). hoppas inte jonna tar illa upp när hon ser det här, hon vet att vi brukar driva med hennes dyslexi ibland. men hon blir faktiskt duktigare och duktigare :) och så är hon trög ibland, hon är rolig helt enkelt! 
vi skulle iallafall brainstorma om vad vi behövde veta om en viss författare..

"uppleft något tragist?"
"något som säger något om den"
"husdjur?"
"vilken ton går hennes liv i?"

lite internt, men klassen kan ju skratta åt det.

måste slänga in ett citat från louise också..
Mentor; vad är lättja? louise?
Louise; Hmm, jag vet inte. Jag tänker typ på när min hund har skitit!




wooääh. nu måste jag plugga.


onödig fakta 2

what about the "bättre i berlin"-låten? har haft den på hjärnan hur länge som helst, den är ÖVERALLT! men jag fattar inte vart dom spelar den? för den har aldrig någonsin spelats på min dator. tills idag då, när jag tänkte att jag måste lyssna på den här låten, som tycks finnas överallt.
..sjukt värdelös låt! värdelös text, och bara låtnamnet..
..bättre i berlin? som om någonting i hela världen skulle vara bättre i berlin?
det ligger ju i tyskland om jag inte minns helt fel.


nu måste jag plugga matte en stund till, sen är det jävla paradise hotel som har tagit över mitt liv.


onödig fakta.

celia har skrivit en kontaktannons åt mig, för mig, till mig, till andra om mig?
rolig läsning, men hallå, it's true. allt detdär.
http://celiac.devote.se/blogs/3191680/konstig-tjej---2000-kr--koep-.htm#WriteComment


onödig torsdag.

okej, here we go.

slutade skolan vid halv tolv efter en traumatisk mattelektion. idag tog jag, josse och celia äntligen initiativet att gå och hälsa på bästa gamla kunskapskolan. självklart lyckas vi pricka in den enda veckan på året när just våra lärare är i gamleby. fail. men vi satt och snacka gamla minnen med lena för länge istället. för länge ja, så länge så jag fick sjuk ångest för att jag borde vara hemma och plugga istället. så länge satt vi.

nu är klockan fyra, och jag har bara öppnat matteboken. det är internets fel och alla MÅSTEN jag har. måste läsa det senaste i mina favoritbloggar, måste kolla facebook, måste skriva ett sånt här ointressant blogginlägg. jag mår illa av känslan att öppna den där jävla matteboken. den stirrar på mig. den vet att jag inom loppet av tio minuter kommer vilja sätta eld på den och kasta ut den genom fönstret. men det kan jag ju inte. för det är ju skolans mattebok. fast ioförsig skulle det nästa vara värt runt 200 spänn. fast ioförsig igen, jag bör ju behöva den för att klara av matte provet imorrn.


här skulle det egentligen vara en bild på när celia står och skriver vårat meddelande till chrille på hans whiteboard. men min mobil strejkar, vill inte ge min dator bilderna. så ni får väl helt enkelt föreställa er.




 


ONSDAG

sitter i skolan, väntar på fisk och potatis ..mmmmhh! alla tycker att det är pest, men jag tycker det är fest! heheheh, kände för att vara lite ordvitsig där.

efter lunch ska vi skriva en text, sen får vi gå hem. men jag tänker vara duktig och sitta kvar och plugga till matte c provet till fyra. WÖH! HEJ!DÅ!

tio över tio.

måste se paradise hotel nu! jag HATAR det, HATAR människorna, HATAR programmet. men, har blivit värsta addicted. cimon är ju heelt okej asså, heh. ser inte ut som dom andra jävla inbillarna ..men verkar ju vara lika trög som alla andra i programmet. waoh, men snygg är han!

hej! godnatt! typ. snart!

måndagar alltså.

trött tjeeeeeeej ..känner mig småbakis fortfarande.
borde ta tag i lite pluggande nu. kommer ha så sjukt mycket att göra nu dom sista veckorna. så om jag kommer lite efter så äre fan kört eftersom jag ska vara borta hela nästa vecka. ska ju opereras nästa måndag om jag inte redan har skrivit det. mina halsmandlar ..så jag hoppas jag kommer bli lite friskare sen. jag kommer nog sakna dom lite, det kommer ju kännas helt tomt ..läskigt.

NU ska jag plugga.


tlöööööött.

söndagsångest.

mmmh. aldrig mått bättre ..fast joo det har jag verkligen gjort.
inte kul idag, men jag hade sjukt kul igår! tack bästa nfk säger jag bara.
här får ni lite bilder från igår iallafall. mer orkar jag inte med ikväll.






antar att man får bjuda på sig själv!
godnatt.


i gotta feeling!

ttrevlig kväll igår! klockan gick fort. gick upp tidigt imorse, stressade ut till stallet. där blev jag glad, för det var sol och bara helt underbart. förutom att det var lerigt som fan överallt. men jag har ju faktiskt inte träffat tosca sen i onsdags. så aa. hon var lite tokig, speciellt när vi större på en älgmamma med sin älgbebis. scary shit.

nu sitter jag här och känner att jag BÖR göra nånting. är trött, borde tagga. kanske sminka mig lite? blir nog så. tagggggga då. kommer nog bli en sjukt trevlig kväll! kul att korven och bella tog sig i kragen och ska komma också!


fredag kväll!

kom precis hem från new moon. SJUKT BRA :')  fyhelvete. får ont i magen när jag tänker på det. ville inte att den skulle ta slut!! oh!

har precis gjort iordning mig lite, eller ah ..typ satt på mig mascara. ska åka ut till ravnäs på "stallkväll" med tjejerna/tanterna i stallet ute hos tosca (: pappa och janne (farbror) skulle gå på bio. hahahah. det är lite roligt, att min pappa och hans bror går på bio en fredagskväll. dom har ju inte så tight relation direkt. och det skulle vara kul att se dom sitta där och kolla på bio :') ae, svårt att förklara. min farmor blev iallafall överlycklig när hon hörde att dom skulle umgås!

jag är pepp på imorrn! men nu måste vi åka. :)



älsklingsklockan som jag köpte i london. bästa köpet där!


torsdag eller nått, jag vet inte ..jag har typ tappat räkningen.

hahahah garvar ihjäl mig åt mitt förra inlägg :')  var halvt hysterisk. ae men det var faktiskt rätt sjukt att gå ut genom dörren igår och mötas av att hela kiosken, bageriet och snickeriet står i lågor. inte sådär att det brinner i ena hörnet utan det brann så SJUKT mycket. typ sådär som på film!

köpte en grej på stan förut ..en grej köpte jag hehe. ae men en grej jag ska ha på mig på lördag. en grej. den kanske ni får se nåndag. ni kanske får se den in action på lördag. or not. who knows. heh.
imorrn blir det new moon premiär. är inte tagg längre, man har väntat för länge :(

nu ska jag fortsätta plugga, det tar ALDRIG slut!!! fyhelvete. måste skriva färdigt en kemiläxa och sen matteläxa tills imorrn.


halv tolv.

OH HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!           OH HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det brinner i kiosken, snickerit och bageriet mitt emot vårat hus! allt blir typ nerbränt! så jävla sjukt, så jävla sjukt. HELT JÄVLA SJUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!  vet inte vad jag ska säga asså. tusen brandbilar, och dom får det inte att sluta brinna! helvete asså!!!!




utanför mitt fönster. kul.


HISTORIAN OM MITT SORGLIGA LIV JUST NU!

känns som att det blir väldigt många inlägg om att jag bryter ihop osv. min blogg, skriver om vad jag vill. ni bestämmer om ni vill läsa eller inte, right?  men iallafall, to the subject ..

BRYTER IHOP :|  gaaaad. skolan är insane just nu. har så jävla mycket kurser hit och dit och läxor i allting och prov och blä. kemi, fysik, matte a, b och c, häst och stallskötseln, svenska och projekt grejjerna. finns inte tillräckligt mycket tid för allt! och så har vi fått ringorm på ravnäs. så OTROLIGT jävla jobbigt. mamma fick åka och köpa nytt regntäcke och grimma och allt idag. mamma ska snart skjutsa ut mig dit och då måste jag tvätta hela tosca och aaaaaalla grejjer. fyfan. tror inte att tosca får det, men måste ju vara på den säkra sidan. måste byta handskar och allt när jag ska till nfk också, skönt att jag inte ska dit på en vecka typ.

och inte nog med det så gick jag in genom dörren nyss och möts av typ helvetet. mamma står och målar och skriker till katten som går och stryker sig mot väggarna. det första jag gör är att ta på väggen såklart. vit ..blev jag. ska putta bort katten som ställer sig och äter ut torrfoder-kartongen, han får typ dampet och dödar min fot, jag slänger mig typ över halva väggen och skriker. vit ..blev jag igen. mamma skriker åt mig och pappa skriker åt mamma för att mamma skriker åt mig. kalle kommer hem, mamma skriker, kalle skriker åt mamma och pappa skriker åt mamma för att hon skriker åt kalle. färg överallt och allting är helt upp och ner.

har lust att gå ut i hallen och dra med händerna och kroppen över hela väggen. mamma skulle nog dö då, av arghet. och jag skulle garva tills jag dör. för jag håller nog på att bli psykiskt störd. haha. ha.

den här dagen har bara varit helt sjuk. stackars våra lärare ..jag, emma, tilda, jonna och louise har suttit och varit så jävla dumma i huvudet. seriöst, helt jävla dumma i huvudet. och såklart är det jag som får ta den mesta skiten eftersom jag "stressar upp alla andra och är den som skriker mest", vilket INTE var fallet. tycker inte jag iallafall. anledningen till att jag är stressad är ju skolans fel, och då är det ju deras fel i slutändan ändå!



oh herregud vilket långt inlägg. det var bara för min egen skull, tvungen att skriva av mig all SKIT!
nu ska jag åka ut till tosca och ah helvete! och nu spräckte pappa vårat nya parkettgolv. lite mer skrik på det.


snygga hg tjejer.

hg

asså hahahahah. vi flippar ur totalt i skolan idag. garvar åt allting. OJOJOJ. måste skriva lite på min bildanalays nu. sen ska jag springa till bussen.

HEJ!

WÄH.

ASSÅ JÄVLA HELVETES JÄVLA SKITHELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!! HÖR NI DET?!?!?!?!!? HAR VÄRSTA EMOTIONAL BREAK DOWN NU. OCH ALLT PÅGRUND AV ATT JAG INTE VET VAD JAG SKA HA PÅ MIG PÅ LÖRDAG. DET ÄR JU INTE ENS EN BIG DEAL!? SHIT. GUD. VET INTE VAD DET ÄR MED MIG, MEN JAG VILL BARA GRÅTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:( :( :( :( :( :( GUD. what's wrong with me?

jävla tisdag.

tränade förut. gick lite sådär bra. hm. red bajs dåligt gjorde jag. är helt jävla off i huvudet och hostar som ett as :(   måste plugga lite innan house börjar om tjugo minuter. orkar inteeee, har fan pluggat hela dagen!

usch hejdå.


jag sov alldeles för länge idag.

jag borde plugga, men jag hittar på så mycket andra saker. jag har t.ex. gått in och röstat på min favorit choklad i aladdin asken, dom ska tydligen byta ut en. viktiga saker står på spel! http://www.raddajulen.nu/. jag förstår inte hur en del människor kan ha sån självdiciplin så dom kan sätta sig ner och verkligen plugga hemma. och så hostar jag som ett jävla as också, minst en gång varannan sekund. SKÖNT! ÄLSKAR ATT HOSTA SÅ DET KÄNNS SOM TUSEN KNIVAR I MIN HALS!!! :) give me a fucking operation tack. snart snart.

ae, nu ska jag ta och försöka göra en bildanalys ..kul!

måndag.

jag öppnade min kemibok. fyfan. vill dö lite. så jävla oväääääääärt. fattar inte ett skit helt plötsligt. kanske stänger den igen. tanken som räknas.

LEDIG IMORRN! typ.


lång dag.

wääääääh. är på sjukt dåligt humör. vill bara tjuta, but i dunno why liksom.

klubbtävling vare idag ja. brilliant var hyper, så kom aldrig ner och kunde rida ordentligt. gick rätt mycket bakom hand och släpa bakbenen efter sig. men är väl ändå lite nöjd eftersom det var första gången med henne. men fick flera stooora missar som drog ner massa på poängen. kom tvåa iallafall höhö. det är bara att tränatränaträna!

nu är jag lite trött efter att ha varit på nfk i typ nio timmar. not fun. måste hoppa in i duschen nu! ikväll blire chill med tolveth. sen ska jag sova tills jag dör. hoppas jag vaknar imorrn wäh. kommer vara sjukt sjuk. host host :(


vär de lös.

jag HATAR lady gaga. hon är värdelös. ni kanske kommer säga att jag måste ha en förklaring. men det är ju att hon är värdelös. alla hennes låtar som hon gör låter EXAKT likadant. värdelösa. världens mest omusikaliska människa. finns ingen känsla. hon har ingen känsla alls. nej. nu var det sagt. kommer nog skriva mer hatiska inlägg ikväll. det är en sån hatisk kväll.


TRÖTT, TRÅKIG.

Lovar du att vara ärlig? nä heheh. Du heter: linn Smeknamn: linnsido, sexlinn, glenn ..you name it! Låt som när du är ledsen sörjer till? hm, jag lyssnar ju för det mesta på djup depp musik. Vad tror folk om dig? vet inte, att jag är helt knäpp och störd i huvudet kanske? Stämmer det? ja!  Vad får du oftast komplimanger för? öööööh, ingen aning. Vad säger du för att imponera på någon? alldeles för mycket skit tror jag. Hur imponerar man på dig? man bara är sig själv. och förhoppningsvis är man sjukt rolig och grym. annars duger det inte. Brukar du skratta för dig själv? hahahah ah. Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "hahaha, lite kul! hah, jag typ bara garva & han va as seriös!" Äger du några Converse? oh yes. tre, fyra par älsklingar. Var bor du? hemma. Trivs du där? ja! Brukar du bli för full? nehejdu! självkontroll. Är du allergisk i mot något? för mycket. Har du haft sex idag? no no. Hur svarar du i mobilen? beror på vem som ringer. allt ifrån "hej" till "vad din fitta?" Antal timmar sömn inatt? sju kanske? Sov du ensam? mmmmmmmmmmmm. Brukar du komma i tid? faktiskt, ja! När mår du bra? aldrig?  ..hehe. jo. men sjukt svår fråga! SÄMSTA FRÅGAN LOO!!! När blev du fotad senast? typ senast idag tror jag? Hur känner du dig nu? känns som min kropp är gjord av gelé och jag är sjukt trött!  Vanligaste färg på dina kläder? typ, svart?  Vad tycker du om fötter? har fotfobi.  Vad saknar du? alldeles förjävla mycket. Hade du en bra dag igår? ja, faktiskt.
Favoritdryck på morgonen? mjööööööööölk. Rakar du benen? jooo, men nu finns det ju ingen anledning till det typ. När brukar du oftast gå och lägga dig? försöker att gå och lägga mig tidigt ju, men går inte så bra. Är du blyg? jävligt blyg ibland. Sysslar du med någon idrott? ridningen juuuööö.
Vill du hellre ha mail än brev? jo. ja. men kul med brev ändå! Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jarå, men tror det inträffar två gånger per år i hela världen typ. Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? INGEN EN JÄVLA ANING FAKTISKT!!!! Är du nöjd med ditt liv? ja, så nöjd man kan bli när man är sjutton år och går i skolan. Är du bortskämd? nene!! Vad gör du i morgon? går upp äckligt tidigt och är på nfk hela dagen på dressyrtävling.  Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? för mycket! jävla hemköp i skolan :(  Vad längtar du till? julen och min födelsedag. och tills jag får operera bort mina halsmandlar som förstör mitt liv. Har du bra vänner och äkta vänskap? ja :) Vad använder du för shampoo? det mamma köper va. Vad är det finaste du fått? iiiiiiingen aning. men den grejjen jag har haft mest användning av är iallafall min ipod som jag fick av min daddi. Tycker du om någon just nu? inte sådär kär-tycker om. nej. Om fem månader: är jag fucking arton som fan. Du samlar på: bra musik?  Gröna eller röda äppeln? har alltid velat ha massa röda äpplen, men dom gröna är ju godast :( Vem ringer du när du är arg/ledsen? beror på vad det handlar om. josse, eller celia, eller louise? Gillar du golf? NEJ! det borde inte ens få kallas för sport. Vilken tid gick du upp idag: tjugo över nio :( Har du strumpor på dig nu? klart! vad annars? Är det okej att gråta? nae verkligen inte, alla som gråter är fucking idioter. typ inte.  När grät du senast? typ i onsdags kanske?  Vad skulle du göra om du vann en miljon? skulle nog bara dra ett tag. och sen när jag kom tillbaka så skulle jag köpa en fin häst, om jag hade några pengar kvar. Bär du glasögon eller linser? nänä. borde dock ha. fast jag har glasögon utan styrka ibland, dumt påhitt detdär. Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej. När går du upp ur sängen en helgmorgon? beror ju på, om jag är ledig från jobb och tävlingar och sånt så kan jag nog ligga till tolv. Vill du gifta dig? beror väl på om man hittar en kille som är värd att gifta sig med.  Vill du ha barn? nej! Solar du ofta? never. förutom på sommarn i den riktiga solen då. Är du bra på att laga mat? jorå, det är jag nog faktiskt! Hur vig är du? om det inte vore för att jag får kramp så fort jag försöker vara lite vig så skulle jag nog vara rätt vig! Är du musikalisk? hmm, nja. jag älskar ju musik mest i hela världen. och helt tondöv är jag ju inte. taktkänsla jag jag ju och så kan jag spela lite piano sådär på måfå. så jo, lite musikalisk är jag nog! Vad dricker du helst när du är törstig? iskallt vatten! Tror du på ett liv efter döden? mmnja, inte typ att man kommer till himlen och så. men kanske att man föds på nytt. eller så blir allt bara svart.  Tycker du om sushi? ibland. Bor dina föräldrar tillsammans? jaaaaaaaaaaaaaaaa. Har du tandläkarskräck? nja, skräck vet jag inte. men jag känner ett jävla obehag till att gå dit!  Har du någon gång gråtit dej till sömns? jorå. man är ju tonåring, och tjej.


är på sjukt dåligt fucking humör. ni bör vara rädda för mig idag. går bara och väntar på att det ska bli kväll så jag kan sova.

friday evening.

gick så bra att rida brilliant idag wwiiiii. hoppas det går lika bra imorrn och på söndag. det känns faktiskt som att jag har fått tillbaka att det är KUL att rida. 

ska snart åka in till josse med celia. josse är en sur hest för att vi kommer försent hihihihi. gullis då. usch. ae.
film och chips, aa. tagggggggga!!!!!!!!!  haha, alla taggar för fest. jag har fan inte festat på typ ..mer än en månad! känns helt okej ändå (;  nästa helg assåååå, fyfan. taggarååå.

vill mysa sönderrrrrrrrrrrrr. mmmmmhmhmh.  mhmh.mhm..mh.h..m..

hej!


torsdag.

Celia Caap
Celia Caap
LINN. josua behöver oss! hon är ensam hemma hos erik, hans familj har släktträff och internet funkar inte!!
för 41 minuter sedan
Linn Ericson
Linn Ericson
och VAD ska vi göra åt det?! skulle vara coolt om vi typ var tre superkvinnor. då skulle vi kunna flyga (fast nu är det för kallt för att flyga) och rädda henne.
för 40 minuter sedan · Ta bort
Celia Caap
Celia Caap
fast om hon redan var en superkvinna så hade hon ju kunnat rädda sig själv..
för 37 minuter sedan
Linn Ericson
Linn Ericson
okejdå.. fast hon kanske inte kunde för att eriks hus var omgiven av ett magnetfält som försämrade hennes krafter.
för 34 minuter sedan · Ta bort
Celia Caap
Celia Caap
och vi var tvungna att bli enade för att hon skulle få fullbordad kraft, så vi kunde ta oss förbi magnetfältet och flyga hem till vår underjordiska källare, där våra negermän väntade på oss.
för 32 minuter sedan
Linn Ericson
Linn Ericson
jaa :( men back to the subject, hur kan vi hjälpa henne!?
för 30 minuter sedan · Ta bort
Celia Caap
Celia Caap
jag försöker skicka lite hjälpande sms. föreslog att hon skulle ta ett barn.. och leka med det. men jag vet inte vad hon tycker än. har inte fått svar..
för 28 minuter sedan
Linn Ericson
Linn Ericson
ameh vadå. är erik och dom hemma alltså?
för 8 minuter sedan · Ta bort
Linn Ericson
Linn Ericson
och vadå leka med ett ..barn. shhy.




givande diskussion på facebook. och jag har seriöst inte ett skit att skriva = erat problem. 
jag kan skriva att jag har varit hemma från skolan idag, min hals är fuckad och kroppen sa bara nej imorse. och jag bah: okej kroppen, vi ligger kvar. och den bah: mmm tack. bästa linn.
jo, jag är rätt normal i vanliga fall. eller nae. det är jag egentligen inte heller. fuck.
ge mig en man så kan jag sluta vara helt jävla psyk i huvudet och så kanske jag slutat yra hela jävla tiden. WÄH!

imorrn ska jag till skolan iallafall, kommer avreagera mig på mina kära nv-are då istället.



okänd kvinna.

nio.

wwöwööww stressssss. greys anatomy börjar nu, jag hinner verkligen inte skriva. dumma mig. PUSS

halv fem.

sitter här och frrrrrrryser ihjäl! är trött också, och han världens mensvärk. hmm god, livet leker! gick SJUKT dåligt att rida idag på specialidrotten, men det är väl smällar man får ta. ska åka in och dressyrträna när som helst och hämta mitt hööks-paket på vägen dit också :D yessssss. tack.
alla är sjuka, jag mår psykiskt dåligt av det.
hejdå!


hästinlägg som fan.

är helt jätte trött! var värsta effektiv i stallet. mockade både boxarna, fixade all mat + lite till, släppte in hästarna som var galna, så det tog lite extra tid och hann rida båda hästarna på fyra timmar. duktig linn. tycker jag faktiskt.

tosca var värsta duktig idag, fast hon har ju noll kondis. men hon var lite ambitiös faktiskt, trampade på och gjorde sitt bästa. nelly fick jag som vanligt bråka med i 30 minuter innan hon kunde tänka sig att släppa till. kickar så fort jag försöker flytta undan högersidan, varpå jag får lägga på spöt för att hon kickar osv osv. men sen var hon fin häst och bärde upp sig själv, även om man får påminna henne 1 gång per minut om att det inte är jag som ska hålla uppe hela henne i tyglarna. god. min rygg säger jag bara.

värsta hästinlägget aa. men jag varnade er där uppe. min mamma knäckte min rygg nyss, jag är som en geleklump. ska glida ner i sängen nu och verkligen SOVA inatt. för det kunde jag inte göra igår!
godnatt!


det bästa ni kommer ha sett och hört i hela ert liv. i promise! zach condoooooooooon. mmmh!

måndag.

sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli halv tre, då kommer min farfar och skjutsar mig till stallet. HATAR att man aldrig vet när man slutar ..suck. måste stressa i stallet idag. det är lite skönt ändå, att göra det. för då känner man sig effektiv. för jag blir oftast effektiv när jag blir stressad. det är bra.

hmmmmm. vad ska jag göra nu.. skulle ju kunna plugga, men aaaaaaae. ae.
hej.

söndag.

min häst är psykiskt störd nu för tiden. det är rätt roligt, men lite farligt hehe. wäääh. tar på mig för mycket känner jag, ska ha nelly måndag och onsdag också. fast ioförsig är det skönt att ha mycket att göra och verkligen arbeta med kroppen hela eftermiddagarna. då kan man sova gott på kvällen sen :)

nu ska jag hoppa in i duschen. måste bara dela med mig av ett sjukt youtubeklipp. HAHAHAHHAAHAHHAHA!!!!!!! gud. skön unge :')



underbara söndagsmorgon.

okej. kvällen igår slutade lite annorlunda än vad jag hade trott. men det är ju trevligt att det blir så ibland!

imorse (för två timmar sen) vaknade jag av att det lät som att nån försökte spika igen min dörr. men det var bara pappa som stog och brutalt slet bort listen från min dörr. jaha då var det lugnt. heh vardagsmat. ae. öppnade dörren och möttes av mammas skrikande: "AKTA, DET LIGGER MASSA SPACKEL PÅ GOLVET" ;@ ;@. fick hoppa mellan spackelpölarna på golvet och hålla för öronen för att komma fram till köket. jag kan lova er att ljudet av en rostig gammal såg som försöker såga igenom en ännu äldre list inte är smooth jazz för en tonårings öron klockan halv ett på morgonen ..dagen. eller hur man ska säga.

orkar inte ens fråga vad dom håller på med, eller varför dom gör det. och tänker inte inte ens påpeka att hallen antagligen kommer se ut sådär dom närmsta fem åren, eftersom dom aldrig brukar orka göra färdigt saker som dom påbörjar.

nu ska jag åka till stallet. skönt. hej.


klockan är sju ..nästan. OKEJ?

okej, sitter och äter pizza framför datorn med händerna. mina tangenter är helt fettiga. JAG ÄR EN FRÄSCH TJEJ JAG LOVAR!!!! 

känner mig smått stressad. sitter i underkläder, dö sunkig och äter flottig pizza och jag ska ta bussen till stan om tjugo minuter. heh. kanske måste börja röra på mig? ur denna stol. aa kan vara en bra idé. blir filmmys med nåra i klassen hos jonna ikväll iaf.

hejdå bre. jao. loo. mannen. bror.

saturday morning.

vaknade precis. kusin fyller år idag så är bara att pallra sig upp så man hinner stallet innan man ska gå upp till själva huvudbyggnaden och fira. får väl sitta i ridkläder, gör jag jämt på tillställningar ute på ravnäs. jul och födelsedagar. men om två veckor så äre stallfest hos marie, då ska jag se till att ha vanliga kläder på mig :) och då äre förresten NEW MOON!!!!! beställde biljetter till mig och josse till 15:15 föreställningen. lite nördigt, men det var fullt på kvällsvisningarna. hihi. och nfk fest på lördagen efter det. den helgen blir det fullt upp asså. tagggggggarååå. heh.

ikväll blir det filmkväll hos jonna med en del av klassen. mys.
hej!

saturday om två minuter.

asså hahahaha. sitter och garvar åt josse som är sur. och när hon är sur på nått så blir hon sjukt negativ till allting och bah: nä, vill inte. nä, orkar inte. hatar allt. en gång var hon as sur på mig för länge sen. sen så fick jag ett förklarande sms av celia där det stod: "josse är sur för att hon var tvungen att äta korv". 
..fast hon ÄR ju lite glad över att rabih åkte ut ur idol.

ehehhehee, jag är så jävla trött. godnatt.


jamie cullum

ASSÅ MÄNNISKAN ÄR JU HELT SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK. jag ryser och blir helt jävla upprymd av att se det här. killen har sån jävla känsla! :') och framför allt gör han om en halvkass "party"låt till något helt jävla underbart!


fredag em.

känner att det har brist lite i blogg uppdateringen nu. inte för att det gör så mycket.

vi har precis haft en SJUKT jobbig förmiddag med matte c. det har inte varit några större problem alls förut, men idag bröt typ alla ihop och fatta inte ett skit. gjorde fel på alla tal. jag klarade ett tal utan peters hjälp innan jag gick hem. men aa, vi lyckades räkna ut typ fem tal på hela förmiddagen :) så jävla fail! och vi har matteprov om ..två veckor på ett helt kapitel. ae, kommer inte funka.

sitter och lyssnar på bästa antony & the johnsons och äter snabbnudlar. bra fredag. ska åka till nfk och rida snart också. hoppas det går bättre än igår. brilliant var lite vild igår, hon har inte nån ork till nånting och blir sjukt förbannad när jag kräver en så enkel sak som att hon ska flytta undan sig lite. men sen så får hon ju springa och hänga i bettet 90% av alla lektioner också. inte så konstigt att hon protesterar kanske? försöker uppmuntra mig själv lite. mmm.



STRESS

okej, har sjukt bråttom. har haft sjukt bråttom hela dagen idag, och igår också tror jag. jag kommer inte ens ihåg. aaaaaahhhhhhhhh fika med josse och celia nu. okej okej. bussen går om tio min och jag har inte ens klätt på mig typ. kul. OCH SÅ SITTER JAG OCH FUCKING BLOGGAR!!! VAD ÄR DET HÄR!??!!?!? HEJDÅ!!

duvmördare..

okej. jag var faktiskt på bra humör sen när jag kom hem från skolan. självklart kom jag på att vi hade hästbyte på dressyrträningen och jag fick ju självklart rida juwel ..så jävla TRIST. gick helt okej i början, men sen var hon vild och okontaktbar. ville verkligen bara sitta av. känns sjukt ovärt att rida henne, samtidigt är det ju synd om henne som aldrig blir riden ordentligt och är bara helt stressad hela hon.

MEN OKEJ, jag råka ju döda en duva idag. eller juwel var det väl mer. det var två jävla duvor som skutta runt i ridhuset hela tiden, men dom flytta ju på sig. men så kommer jag travandes och så flyttar den inte på sig och juwel trampar MITT på den ..splash verkligen. och hon tvärnitar och ser typ ut såhär: :| och jag bah: OH HERREGUD!!!!!!  :|  jag börja typ tjuta, not cool. men så jävla hemskt ju!

nu ska jag fortsätta kolla på house, deppa, tröstshoppa lite hästgrejjer från hööks och sen dra täcket över huvudet.



tjugo över nio.

sitter i skolan ..jag var tydligen den enda som hade totalmissat att det var fokusvecka den här veckan. hade sett fram emot idag ..en lektion, håltimme och sen specialidrotten. men ae, ska sitta här till tre ..vilket jag inte tänker göra. för har typ ingenting att göra. så det så.

och WÄH! går inte att installera spotify på skoldatorerna längre ..så jävla fail :(   idag är det inte en bra dag. hoppas det går bra att dressyrträna sen iallafall, då blir jag glad tjej!

pusssss!


måndag, och jag är ledig!

sjukt skönt att vara ledig måndagen efter lovet. har ju inte riktigt landat från london förens nu. haft fullt upp verkligen! borde packa upp..

zombieland med louise igår. den var BRA! hur ofta är en skräckkomedi bra liksom? inte ofta, men den här gången smällde det liksom. lätt värt att se!

nu har jag bara en timme kvar att softa på. måste till stallet, har nelly idag också. så måste stressa lite.
bye.

SUNDAY

idag var en sån där dag när allt bara går fel, kände mig så jävla off. det var alltså sjukt jobbigt att jobba, för jag var så jävla DÅLIG liksom. tur att jag jobba med madde, vi satt och skratta så vi tjöt när vi plugga körkortsteori på lunchen. :)

nu ska jag fixa mig, eller aa ..sätta på mig anständiga kläder. 12-1 kommer hit en stund och softar bre. sen åker jag in till stan för att se på bio med louise. zombieland blir det, den verkar rolig. bra bra, vi är bra. jag är trött. ont i halsen. ont i huvudet. ont i hjärtat. aj aj aj.

så, duktig jag är som bloggar :)

LEDIG IMORRN, SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!!!!!!!


00:00 - make a wish?

okej, har verkligen ingen ork till att skriva värsta kul om london just nu. men har verkligen haft det skit bra. ont i benen av allt gående och ont i armen av alla påsar. fast ändå så kom jag inte hem med så värst mycket ;o får väl visa nån dag vad jag har köpt kanske, om nån är intresserad av det.

här kommer lite bilder iallafall :)


friend at hand.
 
london eye.

notting hill, portobello road.



skål!


nu ska jag sova, upp och jobba imorrn. aj aj med headache, heartache och ..halsache.. jag är för trött. godnatt.


RSS 2.0