22:37

har spenderat eftermiddagen/kvällen med att skura rent helt toscas box ..dö förkyld. kul, jätte. ledig imorrn då, skönt. ska rida colorado imorrn hade jag tänkt ..bra.

nu måste jag sova och bli frisk.


den största måndagen någonsin.

"Det är inte samma äpple du släpper imorgon, det är inte samma mark du släpper dom på, det är inte samma du som släpper dom, det är inte samma luft dom far genom, det är inte samma gravitation som är i spel. Experimentet är inte upprepat."  ..alltså finns det ingen vetenskap, eftersom man inte kan upprepa exakt samma experiment. inte enligt buddhismen iallafall. gav förslaget på att jag skulle konvertera till buddhism så kanske jag slipper plugga fysik?

vi var alltså 6½ (tilda räknas som en halv, för hon var knappt vid medvetande idag) förvirrade, sjuka och trötta tonåringar som satt hela förmiddagen med stackars peter (bästa läraren by the way liksom) och försökte ta reda på vad som menas med ett naturvetenskapligt förhållningssätt och vad som var sanning, vetenskap och pseudovetenskap. vi var tlötta tjejer ..peter gav upp, vi fick gå hem och sova på saken tills på torsdag. snällt.


nödvändig text.


söndag.

okejjjjjjjj. har inga bilder från idag ..trist. men colorado skötte sig som fan. 0 fel och 47 stilpoäng ..delad andra plats i LD :) han var så duktig så.

nu är jag helt jävla sjukt trött och sjuk och hostig och aa. ska krypa ner till en film och somna. skola imorrn, kemi och lite sånt. måste fan plugga som en jude den här veckan ..trodde det skulle bli soft. men nae, vill inte hamna efter :| måste plugga måste plugga. och helgen nästa vecka blir tidiga mornar båda dagarna också.

OCH AA VET NI ELLER. nån snodde min kavaj och hjälm i stallet idag, kul kul. nejjjjjjjjjjjj. om den inte kommer fram om en vecka eller nått, måste jag köpa ny hjälm. tänkte ju ändå göra det efter london typ ..men har inte pengar nu egentligen. ville ju köpa en whitaker hjälm ju, men det har jag fan inte råd med nu, så kanske blir en billigare variant..

nu blev jag depp, godnatt.

music.

musik, vad skulle jag göra utan dig? :( herrrrrrrrrregud.

http://open.spotify.com/user/linnericson/playlist/2cHsoE7eU75koQx4PKLPmh

okejjjjjjjjjjj. godnatt.


godnatt snart asså.

okej, nu är jag blöt och trött. tyckte ändå att jag var ovanligt snabb med colorados dusch. han blev ganska ren iallafall, orkade inte skrubba benen på honom. dom får vara pissgula ..fint hehe :) och svansen kanske jag hinner ta lite snabbt imorrn.

ikväll blir det myskväll ..ensam med en film. måste sova tidigt, kommer må skit imorrn som vanligt. är helt jättejätte förskyld och min hals är bara ..bajs.

hej.


13:30 lördag.

okej, jag är sjuk som ett as. depp. ska iallafall försöka hoppa imorrn. får väl känna lite imorrn hur jag mår också, men jag ska bege mig och bada hästen och fixa iallafall. jag och mamma var på kings förut ..rea på kyra k ridbyxor, så dom kosta "bara" 995 spänn. köpte ett par svarta helskodda, hur jävla sköna som helst! och jag lyckades få pappa att betala min del hehe.

nae fyfan nu måste jag åka till tosca och sen till nfk :(  orkar inte, vill bara ligga i sängen och dö. men får som sagt se imorrn hur jag mår.


fredag, underbara fredag....

trött, sjuk och på sånt jävla dåligt humör. gick tydligen bra att rida enligt jennifer ..jag tycker att jag inte kan rida längre. är verkligen nere i den värsta svackan ever :(   tur att det är hoppning på söndag ..dom enda gångerna jag rider bra är på hinder när jag inte sitter och styr. så det ska gå bra. var duktig och ryckte colorados man idag också, gick halvbra ..mina händer är helt skinnflådda och mina armar är helt slut. suck. är helt depp. det blev inte bra :(  och imorrn kommer jag få stå i flera timmar och rycka mer man och bada och ..ush. och så måste jag till tosca också och då kommer jag bli mer depp för det enda jag tänker på är att hon kommer lämna mig nån dag. jävla bajs.

DEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP.
godnatt snart. jag har feber.

tjugo i nio, godnatt.

okej, igår. det var trevligt och roligt till ungefär fyra på morgonen ..sen mådde jag skit, spydde vid fem pga av min magkatarr eftersom jag inte hade sovit en sekund, gick runt som ett lik till nio då min farfar kom och hämta mig. tack.
MEN, jag hade jävligt kul innan det. bästa hg såklart. bilder aaaaa där nere. är helt jävla död. ska sova nu, försöka gå till skolan en stund imorrn iallafall.



   


12:45

okej, jag orkar inte berätta om den helvetes jävla tältningen nu. men jag har varit vaken i snart 30 timmar och min magkatarr mådde inte så bra imorse.. så det slutade med att jag satt hemma hela förmiddagen och kolla på marley and me istället för att sitta på en islandshäst ..FYFAN VILKEN JÄVLA FILM IALLAFALL. jag tjöt som en jävla gris. herrrrrrregud. inte kul.

nu blir det oc och ska försöka få i mig nån lunch ..och hålla mig vaken så jag kan sova ikväll.


10:22

okej, nu beger jag mig till skolan och sen ..into the wild. wish us luck! ses imorrn.

07:55

sitter och äter frukost samtidigt som jag tittar ut och tänker på HUR I  HELVETE vi ska kunna överleva en natt i tält när det spöregnar? kul. jätte kul. kommer säkert vara ensam om att dyka upp på skolan idag hehe. nae emma ska jag tvinga fyfan. funderar också på hur i helvete jag ska få med mig all packning på bussen ..hehe. med liggunderlag, sovsäck, ridgrejjer, kläder osv. hehe.hehe.hehe. ae. det här håller inte. wää måste ta moppen och hämta min hjälm och väst ..bara för att jag är så jävla klantig och glömde det igår. kul, jätte kul. 

JA, JAG ÄR NEGATIV! önska oss lycka till förihelvete.


måndag.

TRÖTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! förstår inte hur man kan vara så jävla trött hela tiden. inte hälsosamt.
oh jag lyssna på en bra låt för ett tag sen ..och nu har jag bara glömt bort vad den heter. den går på east fm. blä. inte bra.  nae fyfan snart däckar jag av trötthetttttt............ puss.

hemkommen.



söt tjej hehe. he. trevlig kväll. nu ska jag sova och gå upp sex imorrn bitti. kul. ae. faktiskt inte.
sur.

hej.

kattisen.

den ser lite ond ut ..men det är den inte. försökte provocera den med lite kattleksaker ..men den la sig bara på rygg och kurrade. jag tror inte den kommer fånga några möss. ack ack.

lördag.

okej hej :) okej. hej. hehe. he.

igår var det trevligt, förutom att vi ägnade kanske två timmar sammanlagt till att bli dyngsura. vi släppte fika i ultrafart på skafferiet ..celia fick marzipan i sin blåbärspaj = stor uppståndelse hehe. nja. men hon kunde ju dött alltså. egentligen. sen sprang vi med en stor jävla regnponcho och kolla på fyrverkerierna och SEN gick vi ända till djäkne och ändå lite längre bort i spöregnet. och det där jävla plast-skynket var inte till nån större hjälp. not fun! :(  sen hade vi trevligt i sisådär 1½ timme. sen blev det godnatt.

nu ska jag åka ut till min stackars ponny ..som fortfarande är halt och konstig i benet. hhhhhhhhhh ..bara att fortsätta avakta eftersom hon inte är svullen längre så det har ju ändå blivit bättre. känner ingen större lust att åka till klinik och röntga liksom.  vi har fått en stallkatt också tydligen, den ska jag hälsa på idag. gulligull.

hej!


fredag.

jag är på bajs humör verkligen. gick inget bra att rida, inget kändes bra. blir bara irriterad och så blir jag ännu mer irriterad på mig själv för att jag inte har tillräckligt med tålamod. blä vilken olust jag har till allting idag.

nu är jag hungrig ..ska väl äta nånting. ikväll händer det ..nått iallafall.

hej.


torsdag.

TRÖTT!!!!!!!!!!!! nyss var jag trött på att sova, men nu känns det som att jag skulle kunna sova i flera dygn! vi sluta typ en timme tidigare idag ..bara sådär. så då han jag ju träna idag ..med nöd och näppe. jag typ stormade in på nfk tio över tre ..slängde på sadeln osv. jag och colorado var osams ..han var stel och trälig och jag red så jävla dåligt i början. ush. men får panik när det inte går bra. men i slutet när vi travade av så lossnade han verkligen. kan ju dock inte ställa en cm till höger. det var ju var bättre nyss, men har ju inte ridit på en vecka typ. ska hoppa imorrn iallafall, wää. får se om det känns bra, då SKA jag vara med på hemmatävlingen.

oj, tråkig text. måste bara ..skriva adsfksjfnaskjdf. hehe.
ska åka till stan ..om typ nåra timmar eller nått. blir nog fika och fyrverkerierna.
nu ska jag ta en ipren och typ ..försöka komma upp ur min magkatarr-trötthets-koma.

puss!

ajajaj.

see you soon.

AH MÅSTE SOVA!!!!!!!!! får panikångest om jag inte somnar innan tolv. vill inte vara trött tjej. skulle ha sovit för länge sen. dumma dumma mig.

godnatt.

trött onsdag.

sitter i skolan och ..seriöst somnar när som helst. idag har det verkligen varit pang på nästa projekt direkt. känns jobbigt, men vi i NV har så mycket mer tid än dom andra, så det känns bra. känns som att det kommer bli roligt det här året ..med svåra kurser men ändå roligt. det är ju nått fel på oss ..jag och tilda blev helt exalterade förut när vi pratade om projekten osv. hehe.

får se om det blir stan ikväll ..kolla på fyrverkerierna och komma ut bland folk. men det är ju 100'ande avsnittet av sytycd ikväll. hmm. plus att det är ju rix fm imorrn ..och det kanske man bör gå på? jag vet inte. blä, orkar inte bry mig egentligen. är trötttttt............ vill bara till stallet nu, fixa tosca ..helst upptäcka att hennes ben är bra och hon är ohalt. ska nog plugga lite när jag kommer hem också. duktig är jag då. men jag har förutspått att om man gör mycket den här, och nästa vecka så kommer vi NV-människor inte ha speciellt mycket att göra vecka 36 när alla andra är på APU. och då blir man väl ledig? förhoppningsvis.

hej.

en tisdag två tisdag tre tisdag.

okej, jag blev helt jävla slut efter en timme i skolan ..höll på att somna i mcdonalds kön när jag och josse skulle beställa. inte bra, inte bra. fick rätt bra schema ..vi som valt nv nu i tvåan slutar efter lunch på torsdagar ..bra skit!

är så jävla sugen på ben and jerry glass ..den med kakdeg i ..fyfan. vill inte ens tänka på det. men ska nog äta lite bullar och kolla oc nu hehe. ska ju fan upp SJU imorrn, NOT FUN!

puss ju hehe.


skol-tisdag.

back to ..reality. det är verkligen så. nu har man gått runt i tre månader och trott att man kan slöa bort hela sitt liv. ska nog bli lite skönt på nått sätt ändå, få tillbaka rutinerna osv. inte gå omkring i en typ ..tidlös koma hela tiden :|
vad i helvete ska jag ha på mig då? ae jag venne, nått som tiden får avgöra ..lär väl typ slänga på mig kläder i panik fem minuter innan bussen går. ovanligt hehe.  wäwäwääwwä ..okej jag får magkatarr av att bara tänka på skolan just nu faktiskt. ush. måste till doktorn, fixa min hals ..sen måste jag ta tag i magkatarren. USH!!!!!!!!

så, nu måste jag hinna se ett oc avsnitt innan jag gör iordning mig.

apropå pengar.

okej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc. har blivit världens nörd ..det är ICKE bra. skola imorrn, känns typ ..jobbigt. men vill bara bli klar med skiten så aa! känns så jävla tråkigt att jag inte kommer gå med louise och emma lika mycket :( trist som fan. men aja.

jag måste göra en lista av vad jag ska köpa och vilka affärer jag MÅSTE gå till när jag och pappa drar till london. kände mig så oförberedd förra gången. nu jävlar ska det shoppas!

puss godnatt.

bästa måndagen.

I FOUND IT!!!!!!!! MY PRECIOUS!!!!!!!! ...seriöst, jag började nästan gråta. är det normalt? mmmm min bästa ipod, bästabästabästa. :')  jag och pappa skulle precis åka till mediamarkt och köpa en ny ..och så lyfter pappa på en dvd som ligger i mitt rum och då ligger den ..under den. så jävla oh. stackarn. nu ska den få massa nya låtar i sig så den blir glad.
mmmm älsklingshoneybunny.


ser ut som att jag är lite tjock, but i'm NOT! ha, det rimmar.

äckliga måndag.

min ipod är så jävla gone. får väl skylla mig själv som lämna i jackan medans jag red. men vafan, man tror ju att man litar på folk i stallet? ;o  jag kan ju bara inte förstå hur man kan ta andras saker utan att få världens jävla ångest och vilja dö typ :|  mygod. nu blev jag lite deprimerad. hur fan ska jag klara av första skoldagen utan musik? :| kommer vara helt jävla down. ush. har inte råd att köpa ny nu heller ju, måste spara pengar till london.

jag vill inte gå till skolan imorrn, vill verkligen inte.

nu ska jag kolla på oc och dö. tack och hej.

söndag.

...............gud



josse är här. jävla fitta.


VM i friidrott.

det verkar som hela sverige har missat att det är friidrotts vm? känns som att det bara är jag som sitter och glor? iallafall så är det världens bästa tidsfördriv måste jag säga. längtar tills ikväll när det är kvartsfinalerna i 100 meter män. det är så jävla kul att se tyson gay och usain bolt leka. usain är fan helt jävla sick. han typ joggar lite lätt medans dom andra tar i som fan. och tyson är ju bara ..bäst. wäwäwä, ska bli sjukt spännande att se finalen ..men det känns som att usain är lite överlägsnare.

måste fan hylla chris martin igen också. gad :( dom spelar ju i stockholm i helgen ..eller nästa helg om jag inte minns fel. det var typ slutsålt i januari.. hehe. hoppas det kommer en till chans att se dom iallafall, för det är ett måste under mitt liv. ska nog göra en måste-göra-under-mitt-liv-som-människa-lista. bra att ha.


usain bolt.

nu ska jag äta och sen åka ut till min ponny som har något konstigt som vill ut i hennes ben.
puss.

trött på't.

kul. fyfan.

my beloved chris.


ja asså, gud. han sjunger ju dåligt också. ja herregud vilken dålig människa.
typ inte.

torsdag ..en grön dag.

jag sa till min mamma att göra bullar för att hon var dum mot mig förut ..och nu gör hon det! hon lydde mig för första gången. mmmmmmmm längtar efter bullar. ikväll ska jag titta sönder på OC och äta bullar ..och chips ..fast inte samtidigt för det skulle vara jätte äckligt. jag har gjort mig förtjänt av lite svull faktiskt. åkte moppe i spöregn från tosca förut och in till nfk och red. colorado var duktig, men jag var inte så duktig sen och han blev nog trött. ska bli kul att hoppa på gräset imorrn iallafall hihihih. fast orkar inte brodda ..ush.

tråkigt inlägg jag vet. stab me.
fan vad fult det såg ut ..stab me. men aa that's it.

hej.

torsdag.

borde blogga innan jag försvinner ut ur mitt hus. ska till tosca och pyssla om henne lite och sen till nfk och rida colorado lite.

så klart. hej.

nalle puh.



okej, det här med nalle puh.
jag älskade nalle puh när jag var liten, man gled in i ett konstigt lugn när man kollade på nalle puh. jag kan fortfarande sätta på en av mina gamla inspelade VHS(!) när jag är sjuk och bli helt varm inombords.

men jag vet inte vad som har hänt med samhället..



VAD FAN ÄR DET HÄR!? KAN NÅN SÄGA MIG DET!?  AAAAAAAH MY EYES, MY EYES!!! blir inte barnen hjärndöda av att se sådär många färger samtidigt? och nasse ..han är helt ..knallrosa. och ior ser helt seriöst ut att gå på nånting. förut såg han ju bara olycklig ut ..nu ser han typ lycklig och tillfreds ut? vad är det här? 

en till anledning till att fly samhället efter gymnasiet. ja tack.

fucking wednesday.

jag baka en kladdkaka ..den blev kladdig ..för kladdig. inte bra.
jag övningskörde ..det gick helt ok. pappa trodde bara att han skulle dö två gånger.


min katt. han är söt han ..fast inte när han är dålig i magen som han är just nu.

onsdag ..sex dagar kvar.

okej, det är min sista lediga onsdag. vad gör jag? vaknar vid halv elva ..duschar. kollar på tv, spelar guitar hero. sitter här gör jag nu. wääääääh pappa kan inte skjutsa ut mig till tosca och jag måste verkligen dit och kolla hennes ben. så jag få puttra ut på moppen ..kul. nae. men snart snart snart så kan jag åka bil. om sex månader ja. skönt ska det bli då. fyfan så jävla soft, då kan man åka vart man vill :| bara dra liksom. NICE!

när jag kommer hem tänker jag baka kladdkaka och kolla på oc. ikväll blir det fika med cellan va. men ska nog föreslå en hemmakväll istället ..jag är tlött tjej idag.  fast ioförsig borde jag börja vänja mig vid civilisationen eftersom det bara är en vecka kvar till skolan..

puss!

!

det är bra att jag har celia ..hon fattar vad jag menar när jag säger att jag har så mycket utropstecken inom mig.




!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GAH!

watch and learn.

okej, nu är jag är trött på alla DÅLIGA människor som försöker lista världens sexigaste män osv. jag utgår från att dom är dåliga människor eftersom listorna inte är som jag vill ha dom. så nu tänker jag lägga upp bilder på snygga män här i världen. ingen rangordning, bara ..snygga ..män på rad. jag kommer säkert glömma någon, isåfall ..skäll på mig!


mmmmmmm!!!!!! pharrell pharrell..


robert pattinson, ja tack!


god bless lupe fiasco.


nån random modell.


nån random kille ..fast han är bara snygg om man tänker bort hans handväska(!?) och stora tjejring.


jude law, inte helt fel va? ae.


my man travis.


george clooney ..vad är han? typ 60? men aa.


kid cudi eller Scott Ramon Seguro Mescudi som han egentligen heter.



ja? vad ska jag säga, ae finns inget att säga.

hej!

lovin' is really my game.




världens bästa låt kanske hehe. man har lust att skutta omkring tills man dör typ. ungefär så, ja.
nu ska jag traska bort till johan och chilla resten av kvällen.

hej!

det är en solig söndag fortfarande.

min pappa sitter och gör korsord..

"instrument i band ..fem bokstäver och det borde ju börja på L om jag inte gjort fel nånstans.  litarr..liano..las..lummor.. nae jag vet inte vad det kan vara.."

solig söndag.

DET KLIAR PÅ MINA ÖGON!!!!!!!!!!! SLUTA RÅ.  :( nu har jag suttit här för länge och halvsovit, ska äta frukost och sola nu. wöhö.

ha en bra dag.


lördag kväll.

okej, jag skäms. jag tycker om en av tokio hotels låtar.. monsoon heter den. den är bra :(   DAMN YOU GUITAR HERO!

skulle ju åkt tillbaka till linköping idag ju, men det blev inte så. min hals är fucking svullen och jag vet hur jävla äckligt dåligt jag kommer må när jag ska gå upp halv fem imorrn ..så nae. ska koncentrera mig på att få mina halsmandlar bortopererade nu. resten av det här året kommer alltså fortsätta ägnas åt olika jävla provtagningar som jag redan har tagit tre gånger osv.  jävla skit, vill bara vara frisk och kunna göra allt jag vill göra! inte vara en klagande och klen jävla jobbig tjej som inte kan göra fucking nånting. BAJS :) 

så nu har jag klagat färdigt. fint väder har vi iallafall :) imorrn ska jag ägna dagen till att sola, fast måste åka ut till tosca rätt tidigt och kolla hennes ben som var jätte svullet idag ..skumt :( intebraaa.  nu blir det grillat och ska kolla på the hangover med min familj som inte har sett den hihi. mysigt då.

hej!


hemmmmmmmmmmmmma.

hemma! eller jag har inte ens skrivit här att jag har åkt tror jag. men nu är jag iallafall feddttt trött efter fyra dagars träningsläger (känns som att man har varit borta minst en vecka med all träningsverk). känns lite trist att vara hemma i civilisationen faktiskt. har varit sjuuuuuuuukt jävla varmt att rida och överhuvudtaget. har aldrig varit så äcklig som jag har varit dom här dagarna. mmmh, det är alltid lika trevligt helt enkelt. med jossan, mickis, snorungarna ebba och emma, alla tanter osv. hihi.

råkade lova jennifer och jossan att jag skulle följa med jennifer på fälttävlan på söndag. gör det för jossans skull hehe. vi ska gå upp halv fem, kul. kommer ju vara jätte pigg. så jag åker dit imorrn kväll igen då. känns som om jag bor där nu förtiden.

ae lite bilder från lägret bara.

   

gran torino!

FÖRRESTEN! en sak innan jag somnar..
..jag såg en sån jävla bra film igår med bästa clint eastwood.
gran torino.  greeeeeeeeat var den! tyckte jag iallafall. har för mig att det är clintan själv som har regisserat den också.


puss söndag.

tröttttttttttttttttttt. borde sova innan jag blir så trött så att jag inte känner att jag är trött längre. åkte in till stan och åt fet mat med josse förut, det var nice. catch up liksom. imorrn ska jag packa, motionera min häst och ta en liten catch up med celia också troligtvis. ska bli nice att åka bort några dagar nu. men när jag kommer tillbaka är det fan bara typ en vecka kvar till skolan. så jävla deprimerande. jag har fan slöat bort hela jävla sommarlovet, jag har inte ens festat ..en enda gång. typ ..en gång kanske. så jävla dåligt av mig.

godnatt.

en bild ..på mig ..från kryssningen. lazy eye.

lördag.

wäää har verkligen inte hunnit skriva nått. kom hem vid typ halv nio från nfk igår sen somna jag framför tvn i vardagsrummet vid tio typ haha. nu kom jag hem för typ en halvtimme sen. har ätit god mat osv. måste duscha, sen ska jag kolla på film och sova. och imorrn blir det extra tidigt. sekretariatet halva dagen imorrn på hoppningen. sen är ju resten av dagen fylld med utställningar. hejja lilja! emma kanske skulle komma en stund också, wiie. as länge sen jag träffa henne ju :(    på kvällen blir det fika med josse, trevligt :)

kanske borde lägga upp lite bilder från kryssningen? är det värt att göra det? jag vet inte, vill ni det? VA!? isåfall gör jag det, om nån vill det? nahe okej, ingen ville. då gör jag inte det heheh.

puss :)

RSS 2.0