aaa sunday smiiiiiile..

..fast det var inte riktigt det jag ville upplysa er om. ni har redan blivit upplysta om att beirut är ..genialiska.
igår upptäckte jag en ny bästis.


inte det bästa klippet, men det bästa klippet har jag lagt ut på facebook, och jag vill ju inte vara för enspårig. men OH LYSSNA!


09:16

tillbaks i skolan efter 3½ vecka. hhhhhhhhhh.. hhhhhhhhh.. dör.. och återuppstår. magkatarr okej. fast skönt att träffa alla bästa hg-isar igen.

hej.

tisdag


oj en bloggis.

kom på att jag hade en blogg.

update: läste mitt senaste inlägg och höll på att SPY. dels för att jag inte kan äta det där jävla nacho macho målet en endaste jävla gång till för att jag blev så äckelmätt den där gången. andra anledningen var att jag tydligen var ute förra helgen också? och redan då var jag pank. gissa vem som gick ut den här helgen också? hhh.. en skaplig förkylning på det också.

helt slut efter förra veckan, skönt att ta igen sig lite den här veckan. fast oj snart äre ju helg.. mamma tävlar i söderköping lördag och jag på vikbolandet söndag. och sen äre praktik hos micke hovslagare nästa vecka.

celis är hemma, det är bra.
saknar calle, det är inte bra.
nu ska jag se slutet på fight club, den är bra.

tja!

ett macho ..nacho.. chicken ..mål ...tack!

okej, fan. hade verkligen inte råd att gå ut igår, men ändå gjorde jag det? skyller på att jag faktiskt får dubbel lön om två veckor. måste samla ihop mina sista ören till dricka till nästa helg då det är födelsedagsfest för madde och connie. kommer få slita i veckan, praktik hos jennifer. åker dit på söndag kväll, kommer hem tisdag kväll och sover hemma till onsdag. sen kommer jag väl hem på fredag igen ..och så jobba på lördag. men veckan efter ska jag ta igen massa i skolan, ska bli så himla skööööönt. och veckan efter det praktik hos micke stafstedt och få min tappsko-kompetens gjord. onödig jävla text, orkar inte bry miggggg. bio med josse ikväll, sen tillbringas natten med calle ..kommer ju inte träffa honom på en vecka antagligen :( h.h.h...hhhh..

nu måste jag byta om från stallkläder till myskläder ..krypa ner i sängen med how i met your mother och jordnötsringar. sen ska jag äta max! HERREGUD, sen vi åt det igår på våran lilla roadtrip är jag helt fast i den där jävla macho nacho chicken hamburgaren! så sjukt jävla äckel god! mmmmhhhhh, fettttt..


thoughts

min puls är typ uppe i 140 nånting. och jag kan bara inte sluta tänka, helt sjukt. har för mycket att tänka på, spyr snart. sharpman imorrn vare ja, det ska bli trevligt. och jag lägger mig nog ner och dör om the kooks spelar sista dagen på p&l. ok?


sigh no more.

idag har det varit en sådär dag ..känner mig inte helt frisk och så går jag och oroar mig. celia kommer hit vilken sekund som helst, hon åker till österrike i två veckor (!?) imorrn..


så jävla ärligt. det här är ärlig musik, nu vet ni.

new








natti.

lördag.

love thissssssss. ska nog beställa hem lite kläder för pengar jag inte har, eftersom louise är SÅ HIMLA SEG. förlåt louise, men du är faktiskt det :(






but my heart told my head.

justin vernon
zach condon
marcus mumford
paolo nutini
chris martin
jamie cullum
jimi hendrix
ola joyce
josé gonzález
john mayer
salem al fakir


asså, fucking gods. word. word. word. looking for words. gaaaaaaaaahhhh. fucked upppppppppp. godnatt.

don't let the darkness eat you up.


RSS 2.0