home sweet home.

orkar inte skriva nu.... är trött.

skriver imorrn när jag kommer hem från nfk. connemara riksen hela helgen. yessssssssssssssssssssssssssss. hehe. trött är jag.


puss.

havet, here i come!

nu åker jag! sakna mig inte för mycket.

hejdå va.

fortfarande lördag.

trötttttttttttttttt. måste packa.

valle var duktig häst idag. skuttade några små hinder och efter det blev han fin i traven till och med. dock inte hela tiden, men det glimtade till då och då flera steg. han vill ju bara gå med huvudet och trycka där uppe.

 
  



det är inte lätt att rida en 1.80 -häst när man är 160 lång. det är bara inte dettttttttttttt.


åker imorrrrrrrn.

jag bör packa.
jag orkar inte.
min mamma är arg.
jag måste åka ut till tosca också.
måste rida valle.
jag bör motionera tosca på nått sätt också.
jag bör äta lunch innan.
och jag måste köra lite bil idag.

nu blev jag på bra humör, woho. ska packa ihop lite saker och sätta på bra musik (:  hoppas på att det är bra väder, annars är det inte så kul :(  vill bada och bli brun och ha det soft som fan!

lite bilder på båten vi ska åka med, det var nåra privata bilder från nån människa. hoppas inte nån blir sur.

royal carribean, MS vision of the seas.




en del av poolområdet på kvällen.

champagnebaren.


bingohörna haha!


nu ska jag äta lunch. hej och hå!

bara ord.

det här är en sån där kväll. jag kan inte ens beskriva det. kan inte sätta ord på mina känslor. och jag vill bara spy på samhället. vill bara ..inte vara här. blir helt sentimental, fast ändå inte. vill bara blicka framåt, komma bort.


No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost ..in the wild.
- Alexander Supertramp
May 1992

fredag.

mamma stampade in i mitt rum vid halv tio och skrek. förstår inte varför hon jämt är så arg. jag har till och med slutat lyssna på henne när hon tjatar och klagar. så fort jag råkar höja rösten lite eller ändra på min ton så får hon typ dampet, men hon kan stå och ha sin jävla klago-ton hela tiden. gash.

och så är jag arg på henne för att hon glömde kameran när jag red valle idag :(  han krångla bara en gång när jag skulle gå ner till paddocken, sen var han positiv hela tiden. i början går han ju som en jävla struts. men tur att jag är envis :) traven är fan det värsta, han blir som ett höghus och studsar runt på stället och sätter fötterna nån helt annan stans än vart jag vill att dom ska vara. men i slutet var han så fiiiiiiin. trodde verkligen inte att jag skulle tycka att det var kul att rida honom efter dom här två hemska dagarna. men nu släppte det :) synd att jag åker på söndag, men ska ju rida imorrn iallafall också. och vem vet, han kanske stannar? hihi. ae jag har ångrat mig angående att jag vill ha honom i höst ..han är jätte mycket för stor för mig. jag behöver en häst som är 20 cm lägre, haha!

sen red jag tosca en sväng också. och timmarna bara flyger ju bort, fattar inte att jag var ute där vid halv elva, och kom hem vid tre :|  sjukt.

nu bör jag kolla lite på vad jag ska ha med mig på söndag, om jag råkar lägga mig i sängen kommer jag somna och aldrig vakna ..så trött är jag.

hej.


tosca och valentino -07

torsdag.

såg änglar och demoner nyss. var helt förvirrad den första halvtimmen, men sen blev det bra. fast det var så spännande och mina nerver dör ju typ. gash, jag är inte som jag var förr i tiden.

nu ska jag lägga mig i sängen, sätta på tvn och somna ..snart förhoppningsvis :)

puss.

onsdag/torsdag

haahahah. har aldrig varit så trött som jag var förut. jag och josse börja as garva till början av änglar och demoner. kunde inte sluta :(  sen kom hon på att hon hade sett den då var det inte lika kul längre. så då såg vi på twilight för typ hundrande gången. sen blev vi så trötta så jag skjutsa hem henne. hahha........ehaha.erahe.

borde sova lite.

onsdag.

nu har jag och pappa monterat upp den där jävla byggställningen för sjätte och förhoppningsvis sista gången. wäh, borde gå ut och hjälpa pappa och måla ..eller sola.

borde tänka på vad jag ska ha med mig på söndag. ska ju åka upp till stockholm och sen vidare på kryssning med familjen :) kommer hem på torsdag nästa vecka. kommer åka till estland och ryssland och gå av och sådär. ska bli riktigt trevligt faktiskt :) men läskigt att man måste ha klänning i resturangerna osv. hoppas på fint väder iallafall, så jag kan sola och bada och bli jätte brun. ja tack! 

direkt när jag kommer hem är det connemara riksen fre-söndag. ska jobba alla dagar ..som vanligt, jag är så ambitiös hihi. ae men får se om dom ens behöver nån hjälp på lördagen, men måste ändå vara där och kolla på wiz och alla :)
sennnnnnn, efter typ en dag. så beger jag mig till linköping på läger ju. men jossan, mickis och så hihi.  trevligt. sen är det typ bara en vecka tills vi börjar skolan :| VART I HELVETE TOG SOMMARLOVET VÄGEN!? jag har inte gjort ett SKIT hahaha. jag har knappt druckit en droppa på hela sommaren också. har ju typ blivit nykterist. och det är ju bra? eller?

fyhelvete vad mycket text det blev :(  förlåt. shit förlåt.



tisdag?

ja, vad ska jag säga? jag vet inte. finns inte så mycket att säga idag :) red valle idag, ska ju ha honom hela veckan. det gick inte alls bra, och vi kom inte alls överens. men det blir nog bättre imorrn förhoppningsvis.

det regnar ute, det är inte kul. vi kan inte måla. så idag har det bilvit alldeles för mycket guitar hero :(

nu ska jag möta amine.
hej.

electric feel

jag känner mig faktiskt lite trött. skönt för mig :) då äre ju så att jag borde gå och lägga mig ..innan jag blir övertrött så jag känner mig pigg igen. vill läsa min bok, men orkar inte gå ut och hämta den. eller det kanske är värt det? det är det nog. imorrn blir det upp tidigt och rida. sen måla hela dagen, hoppas det är fint väder så jag kan bli solbränd :) på kvällen blir det mys, gulligull. hehehhahahihih. ho. ho.


nae nuuuuuuuuu godnatt!

jag har höjdskräck.

jag är modig som klättrar runt bland taken nu den här veckan. nu måste jag ut och bygga en stor ställning så pappa kan fixa lite innan vi ska måla imorrn. förresten så ska jag gå upp ÅTTA imorrn, rida ut på valle med maggan klockan nio, fyfan vad jag är duktig måste jag säga. skönt att gå upp lite tidigt och rida och sen måla och hålla på och lyfta saker och så. då kanske jag bli lite tröttare på kvällarna :)



typisk söndag.

hemma ..igen. fint väder är det.

kul att speedway lag finalen aldrig blir klar. såg dom första heaten imorse, men nu har det regnat som fan så det blev uppehåll. och nu kommer dom aldrig igång. jag är faktiskt intresserad, sjukt. och så vill jag att det ska bli färdigt så jag kan spela guitar hero ..har abstinens. inte spelat på flera dagar, gaaash :|  

hej.


bråttom.

wä. åker med familjen till min morbrors hus ute i skogen ..typ. kommer hem imorrn em typ.

text me.

janette & brandon.

wäääääää, man blir ju helt glad!   trodde inte att jag kunde bli såld på so you think you can dance.


bästa harry.

harry var bäst :(       okej, ni som inte har sett filmen ..BLUNDA!

DUMBLEDORE KAN INTE VARA DÖD!!! OCH SNAPE KAN INTE VARA DUM!!!!! :(   amine och chrille hade ju en rätt bra lösning på det ..förhoppningsvis. fast jag fatta ingenting. måste nog se på den en gång till och analysera allting.

wääwää, vill se sista filmen nuuuu.


hemma. (det här skulle kommit fram igår men det gjorde det inte, så det kom nu istället).

honey, i'm home!

har haft det otroligt jobbigt, slit och släp bara.   ..typ inte. soft som fan har det varit, lagom mycket jobb om nästan för lite haha :| ..kan vara för att jag är van vid att jobba arslet av mig när jag är där. fyfan ville vara kvar. blev stressad och fick ont i magen så fort vi kom in på E4'an. men om jag skulle stanna så skulle jag nog sakna alla hemma för mycket. och nästa vecka kommer jag fan nästan bo ute hos tosca ..har 1½ hästar till att rida då varje dag.

men ikväll blir det nya harry potter filmen :')  längtarrrrrrrrr efter harry <3<3<3<3  my boy. hehe. 

nu måste jag tvätta av mig två dagars häst, hästbajs, stall, lera, svett och blod lukt ifrån mig. ohgud vad äckligt det lät. men jag har faktsikt inte duschat på två dagar ..känns så jävla onödigt när jag är där ute med ida och båda två luktar skit och blir ändå skitiga så fort man går utanför dörren. det är skönt att vara äcklig och skitig ibland. så sant.

puss!


   
 

ida gosar med griga.
fett med fiskbullar, fett med chips och cheddar ost dipp.
ida gosar med brittan.
brittan gosar med sig själv.

gosigt.

linköping.

om en timme åker jag till min häst och fixar lite, sen bär det av till linköping och ida. ska bli så jävla sköööönt att vara där ute och hålla på med hästarna ..rida lite kanske också. ångrar att jag inte åkte igår redan, eller i måndags ..men hade ju lite grejjer att klara upp först. på fredag em kommer jag hem, på kvällen blir det harry potter :') ..wää wää, fan att vi inte kunde gå idag på premiären. fyfan vilken nörd jag låter som, men harry potter är bäst. that's it.

just i detta nu sitter jag på altanen med isvatten, håkan hellström och en bok. kan det bli bättre? ae, skulle kunna sitta här i hela mitt liv. det är helt perfekt värme ute nu också, nästan lite för varmt ..men ändå inte.

:')  hörs på fredag va. hej!

jävla födelsedag.

men nae.. kul att morden i midsummer är inställt pga av "grattis kronprinsessan!". där gick gränsen. ÖH.

moby




snart är den nog sönderlyssnad :(

mycket text bara.

thank god!


imorrn kväll bär det antagligen av till ida som sitter själv ute på landet och passar jennifers hus och hästar. hoppas jag mår braaaaa. jag fattar s-e-r-i-öööö-st inte vad det är för fel på min kropp. jag är hängig, illamående och så går jag ner i vikt hela tiden, vilket resulterar i att jag blir mer hängig, trött och får ingen matlust ..vilket resulterar i att jag går ner ännu mer i vikt. inte kul nej. och jag är verkligen inte en sån som sitter och petar i maten annars. jag älskar ju mat :(  fan, hur jag än mår imorrn ska jag tvinga mig ut dit så jag får jobba lite.

imorse var jag hos polisen halv tio (!) och fixade nytt pass. det är ju nytt att man måste ha fingeravtryck nu från 1 juli ..lite fränt. inte så många som har det nu (;  wäääwää.

asså, idag behöver jag inte åka ut till min häst. vad gör man då? jag är för trött för att göra nånting och jag får inte sova nu, för då kommer jag inte kunna sova ikväll. ska tvinga min bror att spela lite guitar hero med mig. och sen ska jag börja på en ny bok. det är ett tvång för mig, att läsa på sommaren. men nu för tiden läser jag typ bara nora roberts böcker ..bäst är hon.

ikväll är det morden i midsummer och so you think you can dance ..kan kvällen bli bättre? okej, dum fråga ..för det skulle den säkert kunna bli. men inte när man inte har lust att göra nått annat än att sitta hemma och glo på tv :)

och förresten, igår kom mina skor och mitt linne. allt var bra, skönt! älskar nya skor :(
blablabla fan vad jag babblar, men jag måste bara skriva av mig!




en bild bara, på en halv mig och lil' wayne. sötisen.
jag ser jätte o-nöjd ut.

måndag.

min mamma är så himla bäst. jag har fan bästa mamman egentligen, om man tänker efter. så det så. bästa mamma.

imorrn ska jag upp bajs tidigt och förnya mitt pass och grejjer :(  palla, fast det måste jag ju annars får jag ju inte åka på kryssning och till london i höst hihihiihi.

jag ska nog äta några chips nu och kolla på typ ..nått lugnande program ..eller ladda hem en film låter bättre. bra, då säger vi så då. tack hej.

bilist.

mina skor har kommit, bra. dom passade ..bra. synd att jag aldrig mer kan ha skor på mig efter att ha fått värsting skoskaven efter att ha gått i mina keds till celia och tillbaks ..hur många steg kan det vara? jätte några. hatar dom skorna, ush. nu ska jag äta kassler och potatis, det är ..gott. sen ska jag titta på film med mina kära föräldrar och äta chips ..gott.

och vet ni? idag satt jag bakom ratten för första gången hihi. körde fan runt stallet en gång och fick bara motorstopp ..en gång :D min mamma sa att jag var duktig. hoppas hon inte ljuger.

puss!

hej.

borde kanske åka till stallet nu. borde kanske det. aa. det borde jag. det är sjukt varmt ute som omväxling nu? jag som till och med trivdes med regnet. faktiskt.

hej.

nae va?

naaaae?  nej, nej. hoppas inte det iallafall. nae nae. ne. impossible ..förhoppningsvis. det här behövs verkligen inte just nu. nej.


lördag.

puss på dig, puss på er, puss på mig. puss bara. aa.

igår blev det en soft kväll, mådde bättre på kvällen så celia och josse kom och lira lite guitar hero med mig och min bror. vi skulle ju se på film ju, men den kom inte igång förens typ ..tolv :( vi kunde inte slita oss. inte bra inte bra. men iallafall så såg vi på into the wild ..eller josse såg typ halva sen var hon en kämpe och cyklade hem. bästa into the wild, djupaste filmen kanske.

nu borde jag klä på mig kläder ..och typ fräscha upp mig lite. ska in till stan och fika med två guys. vilken kämpe jag är, sitter här och hostar i princip upp mina lungor snart. mysigt, om dom skulle komma upp hihi.


förresten så hatar jag fan att vara mcdonalds-mätt. känns som att man har ätit en jävla stor sten. man blir helt ..tung i magen typ. sjukt äckligt :(


jag är.

jag är ..trött.
jag är ..sjuk.
jag är ..hungrig.
jag är ..beroende av guitar hero.
jag är ..beroende av melody gardot.
jag är ..halvt deprimerad över vädret.
jag är ..i behov av att jobba och komma ut ur den hemska vanan att gå upp vid tolv varje dag.
jag är ..jätte sugen på att åka till london. blir dock inte förens höstlovet.
jag är ..sugen på att träna.


nu ska jag köra guitar hero :( intebraintebra.

gh

mina armar är helt ..slut efter allt guitar hero. asså hahahha. haha. ha. celia kom förbi en stund när jag kände mig lite piggare. och vi typ ..körde gärnet så nu mår jag dubbelt så mkt inte bra. asså hahaha hahah. ha. vi är typ proffs nästan. typ.

nu måste jag nog sova.


tisdag.

JAG ÄR SÅ TRÖTTTTTTTTTT. har varit ute i ..fem timmar. fast år lite tårta också för min farbror fyllde år. sen har vi åkt med tusen jävla brädor med miljoner myror på och jävla taggtråd till tippen. sjukt jobbigt och det typ kliar överallt ..har nog massa myror innanför kläderna.

nä, nu måste jag tagga till guitar hero. måste äga min bror.

hej.

lite dans mitt i allt.

 

så jävla vackert ..och bästa låten.

måndag.

HOST HOST HOST förihelvete. tror jag hostar upp mina lungor snart. fast vad förvånad jag skulle bli egentligen ..om jag gjorde det.

idag gjorde jag ett ryck och följde med mina kära föräldrar till stan. kände att jag behövde nya kläder ..men hittar man massor eller? naaaaaaaaaae. det var rea på gina, så då var jag tvungen att köpa en svart body och en grå mysig tröja. sen hittade jag en jeansskjorta på MQ ..gud det är nog första gången jag köper nånting därifrån. men den tyckte jag om. och seeeeeeeen ..underkläder och en ring ..som jag nog egentligen inte ville ha, utan jag köpte den nog bara för att jag inte äger en ring.

fint väder det har varit idag också ..jätte fint :) hästarna fick stå inne och torka lite idag medans jag och mamma var duktiga och putsade lite. duktigt duktigt.

övertalade min pappa att skicka efter två par skor till mig. hoppas dom passar. eller conversen lär väl göra det men dom andra ..i don't know? svårt att veta när man inte har provat liksom.

 

 


godnatt.

idag är ingen vanlig dag..

..för det är toscas födelsedag. hihi :)  22 år, japp! det känns hon inte som iallafall, men hon börjar bli gammal min gamla tant.


godnatt.

har ont i min hals och mår inte alls bra :(  ska ändå följa med jennifer på tävling tidigt imorrn. jossan är med, så då är det inte så jobbigt hihi :)

nu ska jag ta lite cocilliana och hoppas på att jag kan somna. det brukar gå då.


lördag.

är i princip på väg till tosca. nästan. ville bara skriva nånting innan jag åkte, men jag vet inte vad :) 

skitsamma. imorrn fyller tosca år. då ska hon få äpplen. slut.


revolutionary road

mår faktiskt helt okej nu. fast har jätte ont i halsen ..fyfan jag vill bara vara FRISK! jag vill kunna leva och ha kul inte var instängd i en sjuk jävla skit kropp hela livet. från och med nu ska jag gå och lägga mig absolut senast elva varje kväll tills jag blir BRA. SEN kan jag ha kul, ok? känns så jävla tråkigt att tacka nej till att göra saker och folk tycker att jag är så jävla tråkig. men vafan ska jag göra? just nu vill jag bara bli frisk.

så, slut på klagandet :)  det hände en rolig grej när jag var och handla förut ..haha. det var typ kalabalik i lindöhallen. hela deras system hade blirvit fuckat så det gick inte att betala med kort så alla fick typ springa ut och ta ut pengar och massa. sen så var det en gubbe framför mig som betalade med kontanter. han skulle typ ha 300 kronor tillbaka och så stoppa han in en femkrona i den där myntautomaten. när han hade stoppat i den, så började det FORSA ut 300 kronor i femkronor och enkronor. hahahahah! det slutade liksom aldrig, och hela affären typ skratta. stackars tjejen som stog i kassan såg ut som att hon bara ville lägga sig ner och dö för att hon var så stressad för att allt gick åt helvete :) ae, jag och min kära farmor stog i affären i mer än en halvtimme för det var kaos :)

jag och josse har ägnat kvällen till att se revolutionary road med kate winslet och leonardo dicaprio. den var både bra och dålig. sorglig men konstig. kan inte riktigt bestämma mig vad jag tyckte faktiskt. sen kollade vi på tomas ledin live på fyran ..hahaha. mina föräldrar höll på att garva ihjäl sig när dom kom hem och fann oss sittandes sjukt seriösa och halvt med-sjungandes till tomas ledin :') det är ju nostalgi på hög nivå liksom.

nu ska jag sova och jag SKA må bra imorrn. måste. fan vad långt och tråkigt det här blev då. inte mitt problem direkt va? nae nae nae.

godnatt!

fredag.

ey................ igår var en trevlig kväll verkligen. kul att träffa louise och vi hade sjukt mkt att snacka om. kul att träffa alla andra också såklart! självklart så mådde jag så jävla bajs imorse. fyfan vad dåligt jag mådde ..mår dåligt av att tänka på det till och med. feber har jag också, fast nu mår jag helt ok för jag stoppa i mig lite värktabletter (y) och så har jag ätit nåra köttbullar och druckit ihjäl mig på blåbärssoppa och proviva shots. min hals är svullen också såklart.

nu ska jag, jossan och ida bege oss ut til kummelby och titta till hästarna åt hanna och madde. skulle ha ridit, men det är åska ute och nae ..vi vägrar :) sen ska jag och josse vara barnvakt till kalle höhö. måste handla mat.. hm.

tosdag.

gaash, min mamma bakar bullar :')

torsdag.

jag har fan varit duktig idag tycker jag. för att ha sommarlov liksom. gick upp åtta imorse och stack till stallet en halvtimme efter. hovslagarn kom vid nio och jag behövde väl inte vara där prick nio eftersom cortina och delle skulle skos också. men det var jag ändå som sagt ..och fick vänta typ onödigt länge när jag kunde ha sovit en timme till typ! sen fika vi och jag drog mig verkligen för att rida nelly och tosca när det blev fucking hundra grader varmt ute. men tog en skogstur på nelly, sen blev det fan för varmt ..så tosca fick stå. sen åkte jag hem och tog lite siesta, läste min as bra bok som snart är slut :( och nu har jag ägnat typ två timmar åt att städa mitt jävla rum! nu ser det rätt trevligt ut faktiskt.

nu blev jag sjukt hungrig? antagligen för att jag knappt får i mig nån lunch om dagarna för det är fan för varmt för att tänka på mat. ush. ska väl äta och duscha och lite sånt. sen ska jag bege mig till stan för och träffa louise och lite andra folk från min klass :) fun!

bye!


onsdag.

kom hem typ nyss. min far blir inte så glad över att jag och mamma åker till jennifer och är borta i fler timmar än nödvändigt. virus var fan inte klok idag, haha. kan inte ens beskriva det haha. haha. haha. puckohäst, men han är söt för han var nog helt övertrött så han visste knappt vart han befann sig eller vad han höll på med. det var inte många minuter i skogen han hade fötterna nere i marken iallafall.

nu är jag sådär trött i kroppen men inte i huvudet. lär väl bli ännu en sömnlös natt. gash, fattar inte varför min hjärna inte bara kan låta mig vila? sjukt. godnatt eller nått.


hahahha du. ae.




sötaste virus.

onsdag.

KUL att jag mår så jävla dåligt av att vara uppe sent. hatar min jävla mage. allting blir helt fucked up? hade en trevligt kväll igår iallafall. trevligt trevligt.

nu måste jag försöka installera sims 3 wohooo. det funkar inte, min bror är ledsen ..inte bra.

RSS 2.0