00:06

jag tar nog och överger bloggen nu. kanske kommer jag tillbaka, kanske inte ..oinspirerad som jag är. en o-bloggerska, omotiverad, olycksspridande, oglad. dessutom har min mamma köpt en ny kudde till mig som inte alls är skön.

ointressant.

något jag är bra på att ge är iallafall bra musiktips.
där har vi inspiration.

hejdå blogg.

shrink.

när jag ändå är inne på filmer.. shrink. kollade precis på den, och jag blev helt mållös bara. så jävla fucking genial. kevin spacey är helt otrolig. SÅ JÄVLA VÄRD ATT SE!! så det så. se den!



ska slänga mig i sängen snart ..jobbar imorrn. tufft liv ..ae. men skulle gärna vilja åka ner på rean nån dag innan nyår. kanske hinns med nån dag. kanske det kanske kanske.
KOLLA PÅ FILMEN, okej bra. tack och godnatt.

sex and the city.

jag får rysningar! längtar längtar längtar.


tråkig text bara.

träningsvärk here i come. stackars brilliant hade fått världens lårkaka idag ..jennifer ringde precis efter vetrinären när vi skulle gå. hoppade in på colorado istället och han var duktig heeeest och jag vågade rida ordentligt också. bra bra.

nyår. äsch ..vi har inte ens panik. blir nog lite middag och så nått trevligt på det. har bestämt mig för att jag ska må bra på min födelsedag iallafall. JUSTE, min födelsedag. arton år om mindre än 6 dagar. när hände det här? när blev jag såhär gammal? gah.

ikväll ska jag ligga nerbäddad i soffan, titta på film och svulla chips ..fett värd kväll :')


fina colorado.

jävla fredag.

kom på att mina två besta hestar, cellan och joosido åker till stockholm med varsin bf. blev ännu mer depp nu. kul att man har två possitiva föräldrar som alltid stöttar en och uppmuntrar också. mm tjena ..i wish liksom.

wäähwääh.

lite mycket häst i det här inlägget..

kom hem från hoppkursen precis ..hatar att jag har blivit så jävla töntig. jag var fan livrädd hela tiden och vågar inte rida ordentligt. så jävla fail har jag blivit, usch på mig. måste fan komma över den där rädslan jag har nu. vad är det värsta som kan hända? att jag ramlar av och dör ..ingen big deal liksom heh. brilliant var iallafall duktig förutom när hon sprang fööör mycket. och dom gångerna hon stanna var det mitt fel.

hoppas det är bra väder imorrn så jag känner att jag har lust att ge mig ut på tosca och rida lite. men det gjorde inget att hon fick vila idag för hon har gått rätt mycket i snön senaste dagarna.

stackars tom som kommer få stå ut med mig ikväll ..kommer vara en pain in the ass. är så jävla trött och arg på mig själv.

wääääääh ..hej.

halv tio.

hemma nu efter en krävande dag ..nja. jag väger nog minst tio kilo mer efter massa gravad lax, potatis, ägghalvor, prinskorvar, köttbullar, rökt råddjurslår, rökt ål, rökt lax, rökt ..allt ..och sen allt annat. sen lite lutfisk på det också.

fick fina julklappar och aa ..bra jul! nu är det full fart ända fram till nyår och min födelsedag. hoppkurs fre-lör, jobbar söndag, har tre extra hästar mån-tis ..och så har jag och jossan uteritt på nyår ..fast det blir ju förhoppningsvis inte mer ansträngande än några brytna ben här och där.

nu ska jag lägga mig och kolla på sagan om ringen och äta kex med ost.


god julis!

är äckligt trött! höll på att däcka framför indiana jones filmen vid nio ..var tvungen att gå till mitt rum och slå in resten av julklapparna med en hand och en fot och prata i telefon med den andra handen. fyfan blablabla. mys med julafton imorrn. mys med att slänga sig i sängen halvt utmattad nu.

GOD JUL DÅ! :)


white christmas.

känns verkligen inte att det är julafton imorgon ..eller jag har lite julkänsla. men jag vill verkligen ha känslan som man hade när man var barn ..pirret när man ser julklapparna under granen. det är jag inte ensam om, det vet jag.

sleepade hos josse igår, sände mördande tankar till en viss person. har bara lust att knögla ihop hans ansikte, kasta det på marken och stampa på det tills det inte finns något kvar. AH! ;@ jag terrade josse med att prata i sömnen halva natten hehe. "klappa snäll-stenen kalle, klappa snäll-stenen...", "SKJUT DEN INTE KALLE!!"   ..kalle är min nioåriga bror. och jag hade sjukaste drömmarna om att vi var i värsta kriget ;o sick.

ska äta gröt, duscha och byta om och lite så. sen ner på stan med celia för dom sista julklapparna :) 
hejjjjj!

..juste, vi kolla på nån världelös jävla film som man bara ville spy till igår också.

hej.

Louis Amstrong – White Christmas
tryck och få julkänsla!

Gentlemen of bakongo.

har ju lite av en fetisch för män i kostymer och speciellt herr skor. ni vet ..handgjorda i engelsk läder och yada yada. tycker bara att det är sjukt stiligt! var inne på en blogg som jag följer (som min kära far också följer): www.thedronesclub.wordpress.com. där hade dom iallafall uppmärksammat "drönare i kongo". tänkte bara lägga upp lite bilder ..det var det jag skulle komma till. fyfan så mycket pladder.









fotografen, daniele tamagni är grym. han hade tagit massa snygga foton på julen i porto novo och massa mer.

ja, tack för mig.


tisdaaaaaaaag.

jag är ganska glad faktiskt, även fast jag mår lite halvtaskigt ..fast det ignorerar jag mest. :)
igår handlade jag nästan alla julklappar ..har en kvar. jag och josse tog en snabb middag på kupolen med celia + bf. sen virrade jag och josse runt lite tills hon övergav mig. då knallade jag ner till skafferiet och satt och snackade med tom, myggan + gf. märks det att jag anser att alla jävla par är som en människa? aa. det är så faktiskt. sen blev det lite mys hemma hos tom innan jag begav mig hemåt.

gud vad tråkigt att sitta och läsa om mitt liv. så därför tänker jag inte skriva vad jag har gjor idag, för det är sjukt ointressant! ha! ska iallafall åka och träna om några timmar.

vill tillbaka till london! nu!


walk walk.

nu ska jag och mina nya skor åka in till stan för att träffa upp josse och julhandla lite!


måndag va?

sitter och kollar ut genom fönstret på snön och lyssnar på jullåtar. min pappa har fan terrat mig med peter jöbacks julskiva varje jul nu. och ja, jag har blivit skadad. så jag måste erkänna att jag lyssnar på en låt ifrån den ..just i detta nu :( men ska snart gå över till bing crosby, louis armstrong och dom gamla godingarna. det är riktig julmusik det!

måste hoppa in i duschen lite snabbt nu, sen vidare till stallet och sen in till stan för att köpa lite julklappar med josse ..och sen kanske det blir lite mys och sen ska jag sova. ha!

pusssssssssss.

söndagstankar.

jag är så jävla svag för filmer. förstår inte dom som säger "ae, tycker inte om att kolla på film".

har sett upp på bio idag med min lillebror (försenad födelsedagspresent). det var fan en av dom sorgligaste filmer jag har sett, och då menar jag inte en av dom sorgligaste tecknade filmerna utan en av dom sorgligaste någonsin. jag satt och tjöt som ett litet barn ca 5 gånger under filmen. jag grät till och med åt kortfilmen innan som inte hade med filmen att göra! stackars det svarta lilla molnet som trodde att hans pelikan-vän skulle svika honom och inte lämna ut hans farliga djur-bebisar till sina föräldrar :( fast han gjorde inte det sen..svek honom alltså. heh ..heh. okej, aa men det var sorgligt. och när man fick se farbror fredriksson och ellie växa upp och bli gamla och tillslut dog hon :( FYFAN, hade så ont i hjärtat och tårarna bara RANN! sad moment. OKEJ?
DEN VAR NÄSTAN SORGLIGARE ÄN MICKE OCH MOLLE!!

det jag egentligen skulle skriva i den här inlägget var att louise påminde mig i hennes blogg om att jag blev helt upphetsad i fredag när han ryska piloten (sasha, som spelades av johann urb) kom i bild. jag vände mig om till louise varje gång han syndes i bild och sa någonting halvt ohörbart på engelska ..med en stor brytning på ryska, jag vände mig iallafall om då ..(fyfan vilket o-organiserat inlägg) ..till louise och viska "så ..jävla ..sexig...!" varje gång. kommer knappt ihåg det för att jag var så upprörd av filmen.

men vad är det med snygga killar som bryter på ryska? jag tänder på det, är det bara jag?


sasha ..johann urb  ..sasha!


lördag.

filmen var äckligt bra igår. jag fick helt ont i magen och var helt upprörd efteråt. men ah, tror att världen kommer gå under inom en snar framtid ..faktiskt! men inte så mycket man kan göra åt det inte.

börjar fan vänja mig vid kylan nu, har ändrat min uppfattning om att jag hellre vill att det ska vara fyra plus och gegga än 10 minus och snö. det är faktiskt mysigt när man har tusen kg kläder på sig i stallet. red med tumvantar också ..inte det smidigaste men jag frös inte!

min ponny är glad när det är snö ute iallafall.

 


igen.

hahaha. garvade ihjäl mig åt ett av josses blogginlägg. hon tycker mina katter är störda i huvudet, men hon tycker nog inte om djur .. http://eliinjoosefinee.devote.se/blogs/3369898/idag--foer-naagon-timme-sen--.htm

två fina bilder på dom bästa kissarna hhiih. eller en är bäst iallafall.

NU MÅSTE JAG ÅKA!! HERREGUD.

skyndaskyndaskynda.

heh, brilliant var duktig häst när vi hoppa idag men jag var mindre duktig. nu ska jag vara ännu mer kämpe och åka in och se på bio med tilda, jonna och louise. det blir 2012 som jag och louise har sagt i flera veckor att vi ska se, så ÄNTLIGEN ska den bli sedd av mig. kommer säkert bli helt paranoid (eller mer paranoid) av den. tror ju redan att världen håller på att gå under i detta nu. nae nu måste jag skynda skynda.

ha en bra kväll!


fredag ..jullov!

vaknade med feber och frossa imorse ..inget vidare. jag var kämpe och tog bussen in till stan vid sju och sen vidare till hageby. alla trodde att julavslutningen/showen skulle bli värsta fiaskot, men det tycker jag inte att det blev :) alla var ju dock sönderstressade, men aa bra jobbat tjejer!

nu har jag ätit panodil och ska pallra mig in till nfk och rida. känner mig inte direkt i form för det, men aa. jag får dö ikväll istället.

hej!

torsdag, nästan kvart i tio.

hahahah dum i huvudet..



..hon sitter och läser min kakbok och skriver av recept i mobilen. knäppis.

nu ska jag nästan sova, upp äckligt tidigt imorrn och klä på mig så mycket kläder så jag inte kan gå typ. sitta och stå i ett as kallt ridhus halva dagen. brrrr.


nio. NU ÄRE PARADISE!

asså hahahaha. josse är här. vi kollar på tila tequila looking for love eller vad det heter. det är sjukt att människan forstätter säsong efter säsong ..det är väl inte så konstigt att hon inte hittar kärleken. det blir väl helt vrickat om man gör ett jävla tvprogram om det! inte så jävla konstigt. och nu är det värsta catfighten mellan tila och en tjej som dissa henne och dom är crazy bitches. herregud.


klockan är tidigt.

känner mig helt oinspirerad till att skriva ett inspirerande blogginlägg. då behöver jag inte göra det heller ..eller hur? har befunnit mig ute i snön idag/stått i ett kallt ridhus ända sen klockan sju imorse typ. jag kan konstatera att vädret är fint att kolla på, om man är inomhus :)

nu tipsar jag bara om en bra låt, som en annan tipsade mig om osv. ni fattar.



sjukt bra!

en bild får ni också.



nu ska jag ta en varm dusch och sen sätta mig och plugga. ovanligt? aaae.
hej!

onsdag.

sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli ett. ojojojoj. nu måste jag springa ner till min farfar och åka ut till min häst. ska rida en mysig tur i skogen med snö och allt. 

wäwääw projektet är panik. magsår herregud! måste plugga sönder som fan när jag kommer hem.

HEJDÅ!!!!! FÖRFAN. louise slog mig idag FÖRRESTEN! :| :|  hejdå.

FUCK IT BARA!!!!!!!

älskade måndag.

måste dammsuga, duscha, packa upp, skriva kemirapport som jag inte fattar nånting av, skriva mag och tarms uppgift, måste baka kladdkaka tills specialidrotten imorrn. måste. andas. lite. men det behöver väl alla.

saknade louise i skolan idag. känslosam jag är, ser ni? ha, jag kan också vara det offentligt mot en TJEJ. herregud. usch då.

adbnfjkabf hej.


söndag.

kom hem typ nu, verkligen varit igång sen tio imorse. red en mysig men spänd tur i skogen på tosca, det var massa älgar och läskiga djur i skogen. sen vidare till nfk där det var luciashow. den gick väl rätt smärtfritt och alla var så duktiga såååå.

nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sen måste jag nog plugga lite på min mag och tarms uppgift som aldrig blir klaaaaaaar.

kul inlägg hah.
hej.


00:01

är en trött tjej. upp lite tidigt imorrn med ..låt mig sova :( snart får jag sova, för det är lov ..snart.

00:00!!!!!!!!! aaaaahhh  önska önska. puss puss. amen!


tjugo över sju ..typ.

hahahah. fick precis reda på att dom inte alls sjöng "i aaaaaam, iiii aaaam" som jag har gått runt och nynnat hela dagen. det var tydligen higher ..higher. lite fail. men det lät faktiskt som i am.

jag är så jävla trött, helt sjukt. var rätt jobbigt att jobba idag, fast jag och mickis har varit lite busiga och fnissat massa och så. det är bra. usch, hästarna var så jävla jobbiga vid insläppet ..tog massa lång tid att få in dom. annars har allt flytit på rätt bra. sitter iallafall här i min stol helt jävla slapp i kroppen efter en varm dusch. scary shit. borde klä på mig och fixa lite. ska in till stan om en timme och fika med celia, josse och anna. fint. josse har en rolig historia att berätta, kul! hihi.

mmmmmm hoppas.



fredag.

fan att inte calle vann. synd. nu har celia åkt till sin jävla bf, kul för henne, kul. jag borde sova ..jobbar imorrn, med mickis. känner på mig att det kommer bli en crazy day. wohoo.

VÄRLDENS BÄSTA MUSIKER, LÄTT. ZACK CONDON!!!!!!!  dom bah, går på gatan och släpper lite sång och ukelele halvfulla, sådär random. och det låter hur sjukt bra som helst. sån där känsla går inte att träna till sig iallafall.

kolla och njut, sen är det godnatt!


I AAAMMM I AAAAAAAAAM HEHEHEH (8)

jag och celia sitter och analyserar idol finalen. calle måste vinna, bästa calle!

bra bra.

KTL KTL KTL KTL KTL KTL KTL KTL KTL KTL / CELIA


pussis.

fredag.

what to do liksom? började halv nio idag, satt och glodde 30 ovärda minuter medans lärarna promt skulle hitta någonting vi kunde göra istället för att gå hem. tillslut fick vi en halvt ovärd föreläsning med catrin om hästens beteende. SEN fick vi gå hem. värd skoldag :')

ska snart åka in till nfk och rida. mys.

puss.

kvart över sex.

ojojojoj. hinner inte skriva. varit hos friöser idag. klippte av en dm typ och färgade blonda slingor igen. slingorna blev lite för blonda och soppan till frisör kom inte ner i hårbotten ordentligt. vill gråta lite när jag ser det, men det blir nog bra om några dagar.

nu ska jag in till stan med celia och josse och handla lite sådär. puss!

i-landsproblem.

en sak som jag inte gillar.
gammal is! ni vet när isen har stått inne i frysen i mer än en vecka. då blir den nästan torr. det är gammal is, och det gillar jag inte! så nu vet ni det.

tisdag.

sitter på min stol. gick bra att rida idag, både på specialidrotten och i dressyrgruppen. dutti. nu är jag trött, får väl egentligen inte anstränga mig än. men aa, skitsamma faktiskt! lite :)
oh, jag är sjukt tacksam och glad över att jag har jobb efter årsskiftet. jobbar ju typ bara 9 gånger på vårterminen men det blir ju ändå några tusen sådär :) välbehövligt ju.

nu ska jag skriva en önskelista till jul och min födelsedag hihi. kommer nog bli en bra jul. fick lite julkänsla idag, sug på den ni! jag ska fortsätta att lyssna på alicia keys nya album också. dutti tjej är hon.


dom där tänker jag nog gå och införskaffa om dom finns här i norrköping. måste ha skoooooooooor. ge mig skooooooooor :|


skolan.

töttttttttt. och L knappen på den här datorn är sjukt seg. så det kommer nog saknas några L iband. typ där, men jag orkar inte gå tibaka och ändra. där kom det igen. heh. fan vad irriterande. vi panerar julshowen nu, helt pötsigt kommer hela skoan ..ite scary. hoppas det inte blir fail.

louiiiiiiiiiise vart är du? :(   snart är det specialidrott, det är kul hihi. men jag glömde värktabletter hemma så jag hoppas att jag inte dör.

LOUISE, PALLRA DIG HIT!!!


HALV NIO OCH NU BÖRJAR FAMILY GUY OM NÅGON HAR MISSAT DET!

jag var hungrig och hade längtat efter panerad spetta med potatis och spenat. dum som jag var droppa jag på citron på spettan som vanligt. eh ..aj i min hals som in i helfuckingvete. jag dog och återuppstod ca hundra gånger. INTE SKÖNT!!!!!

har hästkunskapsprov imorrn, men ae ..behöver nog inte plugga så mycket till det va? satsar på mina kunskaper imorrn tror jag. nu måste jag skriva på min jävla magtarmsuppsats. hatar den :'( 
sen måste jag läsa i min bok också.
sen ska jag duscha.
sen ska jag kolla på paradise hotel.
sen ska jag försöka sova.
men jag kommer inte kunna somna.
så jag kommer ligga och stirra i taket i några timmar.
sen kommer jag somna.

hej!



SUNDAY!

herregud!
idag har varit helt jätte duktig. åkte ut till tosca vid elva, red och var duktig även fast jag mådde bajs. sen vidare till nfk och red igenom luciashows-kadriljen. höhöh, vi var väldigt seriösa och brilliant var hyper ..hon kommer fan skita på sig nästa söndag.

när jag kom hem så fick jag cprycket och städade hela mitt rum. det var skönt att få det gjort men nu är jag helt sluuuuuut. MEN JAG ÄR SJUKT DUKTIG! OKEJ! somnar nog gott inatt för en gångs skull!

ska ta mina sista piller för dagen, se klart paradise hotel och sen somna. låter bra va? mmmm. ont i halsen och ryggen nu hihi. busigt. nae. men aj min hals serri asså. aa serri aj min hals.

min mamma bakade sjukt goda bullar idag.


 



natti.

Draft: Dec. 5, 2009

jag älskar..
ljudet av kaffebryggaren tidigt på morgonen.
att somna först i huset.
när regnet hänger i luften, fast det är soligt.
att vakna upp första sommarlovsdagen av att solen sipprar (ni vet sådär) in genom fönstret.
att min pappa LÖPER till bilen om det regnar typ ..en droppe ute.
när man hittar den där perfekta låten som har allt.

jag hatar..
när man vaknar tidigt på en helgdag och vill somna om, men det går inte för att man är så jävla hungrig.
när det är hårt i marken.
när man har sovit på armen och inte inser att den är helt bortdomnad förens man har vält ner allting på nattduksbordet.
när man inser sina begränsningar.
när man tröttnar på den där perfekta låten.


nu ska jag åka ut till stallet och lära min häst massa tricks.

fredag.

vill bara kasta skit på er. ta upp en näve bajs och bara kasta ..på er.

blir sjukt depp av att ligga hemma en hel vecka. allt känns så jävla tungt! men det är jag väl inte den enda tonåringen i världen att tycka.

hej.

sovit bort hela dagen.

imorse dog jag ..och återuppstod.

vaknade vid fyra, svamlade omkring, fattade inte att jag var vaken. sen när jag väl fattade att jag var vaken, insåg jag också smärtan i min hals. höll på att dö tusen gånger om. gick upp och tog panodil. sen kunde jag somna om efter någong halvtimmes kvidande i sängen. sen när jag skulle upp tre timmar senare så dog jag ..och jag vet inte om jag återuppstod ens. så ont hade jag. det känns som att jag drömde, för jag kan inte fantisera om hur ont jag hade. feber hade jag nog också. kunde alltså inte åka ut till stallet, vilket resulterade i att mamma fick åka ut innan jobbet och lämna pengar till eva.

väcktes vid tio av panikartade sms av celia .."du får inte äta nått varmt!!!!", "du dör om du gör det!!!!!!!!!" jag svarade typ med "nä, jag veeeet.." ..i följd av att jag fick tillbaka "varför äter du mcdonalds för då!!!!!? VA?!". she cares. gummsan då hihihi. ae usch. tänk om jag skulle vara sådär? skulle vara helt ..snett, vridet osv.

måste äta nått innan jag dör av svält.

torsdag.

min hals fick ett cpryck av att vara ute i den friska luften i en timme. har så jävla ont så jag vill ..spricka bara. och kan inte ta piller ääääään.

tosca var så jävla pissed off idag :( hon trodde väl att jag hade övergivit henne som inte har varit där ute sen i söndags. hon mötte mig med öronen slickade bakåt och visade tänderna. hon fick busa lite i paddocken och sen fick hon en pepparkaka ..då blev hon glad :)      imorrn måste jag ut dit tidigt, hovslagaren kommer och mamma kan verkligen inte ta ledigt. så jag får nog ta att jag kommer spendera fredagskvällen döendes i sängen.

nu ska jag försöka peta i mig mcdonalds och sen däcka.
puss.

torsdag.

torsdag, fjärde ..eller tredje dagen jag tillbringar hemma. håller på att ruttna. panikångest, fortsätter världen utan mig? det är frost ute, jag har inte varit utanför dörren sen i måndags. jag kommer få en chock om jag går ut. jag har blivit helt psyk av den där filmen ..Fear and Loathing in Las Vegas. den har förstört mitt liv. jag är helt konstig. DEN var helt konstig. har gjort mig konstig.

ska försöka fortsätta med mina hästkunskapsfrågor ..det blir bara massa djupt bladder. kollar på det jag skrivit och undrar när i helvete skrev jag det där? ska följa med mamma till stallet en sväng sen. damma av mig lite.

jag blir seriöst skrämd av att läsa det här.

onsdag.


Draft: Dec. 2, 2009

DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD!! FÖR JAG ÄR SNART DEAD. JU!
hahaha spotify-reklamen med pontiak ..jag tänker på louise så fort jag hör den! och då längtar jag ännu mer till skolan. ni förstår inte hur bra louise är på att härma pontiak. hon borde få ett pris eller nått.
har sjukt tråkigt hemma, fast mår inget vidare idag så då är det lite lättare att bara sitta hemma. mår illa, antagligen för att jag har hostat massa inatt och säkert svalt blod och skit. hehe, fyfan vad vidrigt.

ska nog ta fram min fars gitarr och göra ett försök till att stämma den. sen ska jag kolla på en film som lörk tipsa mig om, med johnny depp. den verkar bra.

Fear and Loathing in Las Vegas


hej!

tisdag.

har så jävla förbannat tråkigt. såhär har min dag sett ut:

vaknat.
velat dö av smärta - druckit isvatten och ätit piller.
somnat om, vaknat.
kollat på tv. druckit soppa.
kollat på OC.
velat dö av smärta - druckit isvatten och ätit piller.
mått lite bra - spelat guitar hero.
ätit potatis.
kollat på OC.
ätit glass.
tagit tabletter.
fått kallsupar av att dricka vatten.
ätit korv och potatismos.
välkomnat josse och celia som kom med glass.
kollat family guy.
kollat på desperate housewifes (som förövrigt är sjukt öve
rskattat nu förtiden).
jag och josse blev dissade av celia som skulle vara med jävla bf.
kollat på christine.
josse åkte.
tagit tabletter.

..nutid. så jävla värd dag. herregud. vill bara åka till stallet och jobba med kroppen och sen slänga mig i sängen för att jag är så trött. så känner jag iallafall när jag mår bra.

är inte tröttttttt, vill bara gå till skolan. men det får jag inte. för snart lossnar sårskorporna i halsen och då (som min bögiga sjukskötare, sköterska ..vafan heter det när det är en kille? ..utryckte det) kommer det göra jäää***ligt ont :|




gammal bild på fittorna. påväg hem från stockholm, vi hitta till tåget och allt!

godnatt?


tisdag.

är.rätt.död.

RSS 2.0