bilder va.

lite onödiga pics från idag, bara för att jag har lite tråkigt.


vem trodde någonsin att jag skulle ens ha ett bebiskort på min dator.. det här är iallfall min kusin, den enda bebisen som jag inte tycker är äcklig.

 
jag och min bästa ponny va.


jag, tosca, veronica och bullen (y)  jag blev för snygg för att visas.



NU blir det how i met your mother!


hejja?

lagom trött är jag nu. kom precis hem från min häst och man blir bara så jävla trött av att vara ute i solen i flera timmar ;o  sjukt. slänger nog ut en bild på mig och veronica när vi red idag senare, bara för att ni så gärna vill se :o  

ikväll blire chill at my place med en man. ska råtvinga honom att kolla på melodifestivalen, det är ju faktiskt nåra där och representerar våran egna stad ..klart man måste hejja? ;@  

nuuuuuuuu måste jag hoppa in i duschen och sen ska jag se lite how i met your mother och sova lite också om jag hinner (:  

puss ..inte.

om du inte dricker mjölk så blir du en ..skinnhög.

kom precis hem från joooozie va. HATAR att åka spårvagn, själv. eller celia åkte iallfall halva vägen. och så gick den där grejjen fel som säger hållplatserna och jag blev helt förvirrad. trodde jag hade listat ut hur många den var före, men jag lyckades ändå gå av en hållplats för tidigt ..faaaaaaaail! såg på seven pounds, har fortfarande ont i hjärtat ;o



såhär kommer ni se ut om ni inte dricker mjölk:


internt skämt mellan mig, louise och emma dock, som låter jätte tråkigt om jag skulle skriva det men tro mig. det var roligt, vi skrattade ..och sånt som man gör när man blir glad.


imorrn ska jag pussas massor. bara så. ni. vet. ..va.



PUSS OCH GODNATTTTTTTTTTTTT.

du.

   
ett tåg, som representerar min självmordbelägenhet, hehehe.   cut cut cut.

TRÖTT VA!

TRÖTTTTTTTT-TT  ..TTT!!!!!!!!!!!

min dag har varit jobbig. upp klockan sju imorse, sovmorgon alltså, wohoo! ..gå ner och fodra och släppa ut hästarna, frukost. mocka hela jävla stallet själv, lite bäst är jag. red bort till vallen och red på virus med jennifer och eva med respektive hästar. soppa, vattna, fodra, mocka. in till nfk, red juwel en stund. dressyrträning på colorado, gick bajs som det har gjort den senaste tiden. ut till tosca och fixa allt, hon fick springa av sig lite i paddocken. hon sprang ..jätte ..mycket ..kul ..tyckte hon      ..hehehe ..he ..he. :|                   fan va trött jag är.


vad gör man, när man egentligen måste göra nånting som man verkligen inte vill göra, men som är ganska behövligt för att man ska må ..bra?



fkmsldngjasnfkelgn.  bye.

timo!

hatar min jävla mage, den mår inte bra. så nu sitter jag hemma och vilar upp mig inför praktiken, känner mig inte peppad på att åka dit ikväll och va social med jennifer, aja hon brukar vara nästan lika trött som mig på onsdagskvällarna. känner mig inte peppad på att gå upp halv sex på torsdag och rida två tokiga hästar på en hal väg heller. lär väl få ångest om jag inte åker dit, så det är väl bäst att åka dit.

måste hylla timo räisänen lite, eller mkt. han är så söt så söt, honom skulle jag kunna tänka mig att träffa ..ensam, på nått djupt ställe. för han är sådär snygg på ett djupt sätt.   och nu kommer jag säkert få en kommentar av celia, som inte alls tycker om när jag sätter på såndär musik :)

 
söt, hihi fnissfniss. kommer bli en stalker när jag blir stor.

I don't want to be a burden.
A lump on your back, or anything that wastes you down.
And never have I been so certain.
I'll stand my ground 'cause all I think about is you.  (8)


pussssss

byebye!

blir så jävla less på allt asså, är det värt att äns försöka? känns fan som allting i mitt liv är halv omöjligt just nu. GAH!!

nu ska jag kolla på BÄSTA HOUSE och sen sova. ska ju till praktiken imorrnkväll också, kommer hem torsdagkväll efter praktiken, träningen och andra stallet.  orkar fan inte egentligen, men ah.

bye.


sunny

idag är det en såndär solig dag när man är glad, vilket jag är! nfk hela dagen idag med bässssssssssssta gruppen som vanligt, teori och genomgång av provet vi hade förrförra veckan ..mvg till mig va! sen fick vi nya hästar och red, gick mucho bra för mig på fyran faktiskt.

måste plugga massa rolig algebra nu, ska bli sjukt kul ..har längtar hela dagen efter att få sätta mig ner med min kära mattebok och bara RÄKNA :')                      ..nae vilken lier jag är.

puss.

26 myggben.

eh eh, vet inte varför jag hamna här för att skriva nått helt random och ointressant.
coolt att ha typ myggben, en gång hade jag och celia 26 myggben i min dröm.



saknar dig lite va!


noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo........ooooo...

VARFÖR är det inte som det var i lågstadiet och mellanstadiet för? när man hade haft lov och kom tillbaka, så lekte man eller mös/myste (vafan säger man?) alltid första dagen efter lovet. nu i gymnasiet, första dagen efter lovet ..mattelektion 9:30: 

OMPROV PÅ FREDAG I ARITMETIK, PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!!!!!      ..ojuste, linn du har ju inte äns gjort provet och inte äns kollat på potenserna, potenserna med negativa exponenter, prefixen, prioriteringsreglerna m.m. du får ju lite att göra nu dom här två lektionerna innan fredag och hemma. och jajuste, du ska ju hinna göra matte b den här terminen också, fast vi inte äns har gjort halva matte a eftersom eran förra lärare ni hade i höstas gick in i väggen och blev psyk. så du måste börja på algebra kapitlet idag, och göra femtusen sidor tills på fredag också :) :) :) :) :) :)

OHJUSTJA linn, du och din projektgrupp har inte gjort ett skit på två veckor också. :) :) :) :)  och juste, du ligger efter med två engelska uppgifter och en datorkunskapsuppgift också :) :) :) :) :) :)    

..hihiihihihiih ..kände att jag fick magkatarr igen, direkt när jag omslöts av gamla lassarettets höga väggar och tinituspipandet från hissen som är överfull med halvfeta killar med tonårs-musche och fett hår med en dator i ena handen och ett paket juice i andra.

förutom det, så tycker jag faktiskt om realgymnasiet och speciellt min klass.


känner mig lite stolt som lyckades aktivera min häst idag, det är ju inte det lättaste när det är stenhårt och halt överallt och man inte har nått ridhus. måste väl erkänna att om inte veronica hade varit där hade jag inte gett mig ut i snön. vi lyckades hitta ett ställe där det gick att trava och tillochmed galoppera (bullen stog mest och hoppa/hade någon udda travargalopp, medans tosca bet tag i bettet och drog iväg genom skogen och galoppera så fort och gott hon kunde, när hon ändå fick chansen, tänkte väl hon).


nu måste jag duscha som fan och nu la jag till en bild på min gamla tant och mig. KLAGA INTE!



men puss då!


how i met your mother.

Nu är det en sån här dag igen, när jag tänker att jag måste börja blogga igen.  Varför? Jag vet faktiskt inte. Så nu tog jag bort alla mina gamla inlägg och börjar om på nytt för en andra, tredje, fjärde gång?  

TRÅKIGT SOM FAN ATT BÖRJA SKOLAN IGEN IMORGON IALLFALL, USH FY HELVETE!


så nu ska jag lägga mig i sängen och titta på how i met your mother :')


RSS 2.0