it's like i'm a part of something real.

nu ska jag vara en sån där puttinuttig bloggare och skriva hur äckel bra min pojkvän är, fin är han. bra. bäst. och så måste jag prisa mig själv för att jag är så himla BRA som har tagit körkort. oh my, trodde aldrig att det skulle gå, men det gjorde det. har varit grym hela helgen, speciellt igår och idag när jag körde mitsubishi pickupen i stan. liten cool tjej med stor bil.

nog om det. fyfan här kommer det åt helvete bra musik.



paolo kan ju bara gå och ..dö nånstans. nae, men jag hoppas att han vet hur jävla underbar han är. annars så ska jag tala om det för honom nångång, i promise.


amazing



fatta hur jag tjöt till den här låten på p&l. som en b to the ebis.

peace und love.

glömde lite att det fanns ett ställe som det här. helt och hållet. förra inlägget var det en vecka kvar till p&l, nu äre snart 2 veckor sen jag kom hem därifrån. och har till och med hunnit besöka kroatien i en vecka, my god.

p&l
vad ska jag ens säga? det var så jävla värt, så JÄVLA värt! länge sen jag hade så roligt faktiskt, och med två av dom bästa människorna i världen. fan vad blödig jag blir nurå, men seriöst! och så jävla underbara människor i vårt camp!! och runtom (bortsett ifrån dom skrikande fjortisarna några tält bort). hör chewbacca skrikandes i mitt huvud fortfarande på mornarna. GE MIG EN MACKA RÅÅÅÅ!!! SNÄLLAAAAAA!!!! GE MIG EN MACKAAAA!!! ..aaah. sötiskillen som gick med sin vinbox släpandes i koppel, love. DOLPHY OCKSÅ! herregud. saknar dolphy.

glömde nästan bort att nämna alla bra spelningar? för det känns bara äckligt overkligt att jag har sett the kooks live, det är typ inte ens kul. jag och celia gick typ en kilometer efteråt åt fel håll för att vi var så förvirrade. skratta och tjöt omvartannat. god, tjejtrams på hög nivå men jag står för det.  hoffmaestro var jävligt grymma också. jag och celia stog längst fram på fibes, oh fibes! ..det var så jävla grymt, christian olsson var så jävla grym! GRYMT! lycka som fan. och miike snow, jag och celia var i trans ..alla andra också ioförsig. det var helt mäktigt faktiskt, hade inte stora förhoppningar men fyhelvete vad grymt det var! the hives, lily allen och kent såg jag lite på avstånd också. BRA! BRABRABRA. oh.


så himla mycket ordbajsande blev det nu.
förresten så kategoriserar jag det här till främst en musikblogg nu. det här med dagens outfit är inte min grej riktigt och jag gör inget om dagarna som är intressant för er att veta ändå. förutom att gå på grymma festivaler och lyssna på grym musik såklart.

bilder finns ju på facebook, men kanske kommer upp lite här när jag har tid då. för nu ska jag sova, så jag har inte tid.

natti!

kroatien var lika bra som vanligt förresten.




RSS 2.0