12:50

ska sola nu japp japp. mår inget vidare nej. min hals och kropp måste bli frisk snart.

00:08

nu ska jag läsa min as braiga nora roberts bok ..hotfullt paradis. ohyes! godnatt.

måndag? ja, för det är inte morden i midsummer idag. wöööh.

jag skulle vilja säga att jag är sjukt trött ..men det är jag inte. jag vill vara trött, sova ut. men det går inte, kan inte sova ;o  wööh sjukt jobbigt va.

idag har det varit soft, solat, badat. åkte ut till min häst och red barbacka i shorts ..vilket inte var så trevligt sen när jag märkte hur skitig jag blev och hur mycket min gamla ponny ville bocka när vi galoppera på fältet. man glömmer bort hur trevligt det är att rida ut flera stycken. min farbror, maggan och malin var med. trevligt. sen skulle jag gå en promenad med alicia, vilket urartade i något helt annat. helt plötsligt var vi typ sex pers som med nöje stog och kolla på när alicia skulle bada i hamnen. kvinnan är inte klok nej :)

imorrn ska jag och jossan åka ut till kummelby(?) och rida connemarorna då madde och hanna är i sundsvall(?) på nån himla festival och har det roligt.

 

nästan 30 grader varmt.

nästan för varmt för att vara människa idag. har legat halva dagen och bara solat och badat, kan det bli bättre? :')   typ inte. sen var det bara att pallra sig ut till stallet. tosca fick vila, hon orkar ju fan inte röra sig när det är såhär varmt typ ..hon har ingen kondis alls. red nelly ..blev helt slut efter bara några varv i paddocken. hon är ju sto kan man ju säga hehe, kämpar emot in i det sista. hon slappna av och längde ut sig i slutet istället för att gå och glappa med munnen bakom hand som hon jämt gör. hon är lite knepig ..men rätt fin när hon släpper till den gamla tanten.

sen fick jag sitta i en stekhet bil i 40 minuter medans mamma handla ..dog nästan, det var verkligen nära ;o  ska nog gå ut och ta ett dopp nu och sätta mig i skuggan och läsa lite. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer vaaaaaaa. vet inte om jag orkar fara i väg nånstans ..eller om jag ens orkar bara vara hemma. vet. ingenting.typ. jo. nae.

ah har säkert fått solsting.


 

lördag?

ÄLSKA VÄDRET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAD, vill bara krama om det, ha sex med det, gifta mig med det osv. hoppas det stannar kvar då :) spenderat halva dagen ute på ravnäs och kollat på när min far, farbror och maries pappa har slitit med bryggan nere i naturreservatet. det var skapligt skönt där nere när det fläktade. tittade bara till tosca så att hon levde ..och det gjorde hon. men hon skulle nog ha velat komma in och svalka av sig i stallet. men det får bli imorrn ..då får hon gå i skogen en sväng också. ska rida nelly också ..kul att rida lite ordentligt.

nu har jag bara softat sönder i typ två timmar. badat lite, solat lite ..läst min braiga bok osv. vill fan inte att sommaren ska ta slut. ikväll blir det väl chill bara ..är inte riktigt frisk än. så jävla trisssst.

nu är jag hungrig och vill ha mat. och jag borde duscha ..hehe.

   

veckan förstörd.

okej, har varit hemma i två dagar nu utan att skriva ..DÅLIGT av mig. men jag har faktiskt inte orkat :) 

hade iallafall 1½ härlig dag ute på landet ..haha. såklart ska min mage bli fucked up. hatar magkatarren. så fort jag råkar vara lite ledsen, arg eller vad som helst och inte kan sova ordentligt så blir det åt helvete. speciellt när jag måste gå upp tidigt och jobba med kroppen osv. så i onsdags började jag spy och så. inte bra inte bra. bestämde mig för att åka hem på eftermiddagen då. nu har min hals svullnat upp och jag mår allmänt illa hela tiden :s   fattar inte vad det är liksom. gah. kändes så jävla tråkigt att lämna jossan där när det var jag som tvingade med henne :(  så jävla tråååååkiiiiiigt, hade verkligen sett fram emot att vara där ute.

såg precis u21 matchen ..jag som egentligen inte kollar på fotboll. men fyfan vad spännande och så jävla bra av sverige att komma igen ..dom var så jävla värda att vinna. men så blev det ju inte.

mår fortfarande inte speciellt bra, så ska sätta på en film snart och lägga mig tror jag.

   

lägg märke till min snygga bonnbränna vid axeln.

22-27 juni.

okej, nu åker jag till min häst. sen åker vi direkt och hämtar jossan ..och sen direkt till linköping :)  ska bli så jävla fucking skönt. har mått piss idag och känns skönt att jag ändå kommer iväg. jag åt gröt nyss, då blev min mage ganska glad igen :) ae men nu måste jag packa det sista, jag och jossan will rock linghem liksom ..typ. inte. haha.

men eyeyeyeyye, hör gärna av er på sms va :) kommer hem på lördag! 

HEJ!

fitta.

fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan 

du är fan inte värd mina jävla tårar. hur jävla dum i huvudet kan man få vara? vad trodde jag egentligen? nae. nae.

end.

sad.

kom precis hem från en promenad med johan, sjukt länge sen jag träffa honom ..trevligt var det iallafall :)
nu borde jag väl typ sova snart känner jag. får dock ingen jävla ro till det.












i wish you couldn't figure me out, but you always wanted know what I was about.
i wish you'd hold my hand when I was upset.
i wish you'd never forget the look on my face when we first met.

fcuk ..godnatt.

20:31

måste bara säga att det är typ minusgrader i vår lilla pool. mina ben typ frös till is och jag dog lite. bara så ni vet.
imorrn blir det linköping. kommer alltså inte ha något internet alls på hela veckan. åker imorrn kväll och kommer hem på lördag eftermiddag antagligen :) ska bli skönt faktiskt, att bara koppla bort och vara skitig och okontaktbar i nästan en vecka! inte helt okontaktbar, jag har ju mobilen ..så ni vet. hoppas på att jossan är frisk så hon kan följa med ut imorrn kväll istället för att komma på tisdag.

ikväll blir det kanske lite mys med micke, kanske en promenad med celia senare ..kvällen är öppen liksom.

:)



18 grader.

fint väder från och till alltså. eller det är fint, men det kommer nog regn snart kan jag tänka mig. min bror har suttit vid poolen i typ en kvart och försökt gå i ..men han tycker väl det är för kallt. ska gå ut och sätta mig i bikini och om det blir för varmt så ska jag ta mig ett dopp (:  och så ska jag nog putta i kalle.

hej.

12:18

jag är vaken. har inte bestämt mig för om det är skönt ute eller inte? är det verkligen det? säkra? jag vet inte. kul att min moppe står ute hos min häst ..helt död. kul kul. typ inte va. kanske borde äta frukost? är det värt att göra det, när det är dags för lunch snart? sånna här svåra frågor består min vardag av nu förtiden. jobbigt liv. typ ..inte.

nae nu måste jag ha lunch, sen måste jag tvinga mamma att följa med ut till tosca ..hon borde putsa alla mina grejjer medans jag rider, hehe.

:)

21:55

nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och typ sova. kolla på how i met your mother ett tag ..och sen somna. så rätt så rätt.

:)

bra kväll.

how i met your mother har verkligen räddat min dag. och min bok lite också, fast jag vill inte läsa för mycket för den är snart slut :(  inte bra inte bra. sjukt skön kväll idag ..och våran pool är klar och fylld med vatten. fast nae, jag blir inte sugen ..för kallt. kanske imorrn om det är sol och absolut MINST 23 grader ute. min mamma står vid grillen, jag ska precis gå ut och plocka lite sallad osv. det är som det ska vara ..soft.

ikväll blir det chill, tidig sömn antagligen ..skulle kunna somna nu om jag la mig. 

:)

want iiiiiit!

okej, I want sims 3 and I want it now! :( 

och jag vill att ni tipsar mig om some awesome music. som är helt sådär stunning. som man bara: WOW! liksom. att man blir helt tom i huvudet och bara wooooo. typ.

nu fattar ni, vad jag vill ha så give it to me!

midsommardagen.

inte något vidare igår inte. nae. nae. nae. hade trevligt hela dagen med min familj och massa andra + sju, åtta hundar. ovärt att åka hem däriffrån ..dock skönt att sova i sin egen säng. nu är jag trött och min magkatarr tycker inte om mig som vanligt.



världens sötaste hundvalp JA! ..min kusin är rätt söt och JA han ska bli ryttare. och JA, fyfan vad vi kämpa med den där jävla midsommarstången! och då var man faktiskt tvungen att dansa runt den också.

hej.


tre eller nått typ va eller. aa typ. va. aa.

home, sweet home!


midsommar.

jag är vaken, jag har duschat ..och jag mår inte alls bra. det är inte bra. har känt sen igår kväll, en sån där känsla som man känner innan man blir magsjuk ..hehe. det är inte bra :(   så får se om det blir någonting för mig ikväll då. ska nog försöka lägga mig och vila lite, kolla på how i met your mother och äta lite youghurt. ska ju trots allt inte åka iväg förns typ halv tolv till min farbror. 

..okej nu upptäckte jag att det bara var en timme kvar tills dess :(  skitsamma.

hej!



och glad midsommar va.
..så himla ful bild på en ful midsommarstång.

trevligt.

okej, nu verkar det som att det blir något litet arrangemang imorrn. fyfan vilket fult ord ..arr..ange..mang. så bra, är sugen nu faktiskt. på att ha det lite trevligt och sådär med trevliga människor! TREVLIGT TREVLIGT!!!!!!

puss, godnatt typ.

för mycket tårta.

jag har aldrig varit såhär mätt i hela mitt liv. ush. kom precis hem från min morfar. åt massa mat och tårta ..igen.

midsommar imorrn då. blir antagligen att följa med familjen till min farbror ..kan bli trevligt ändå, känner inte någon direkt lust för att supa. men lite dricka blir det väl ändå. man vet ju aldrig vad marie hittar på, kan bli galet wääh. får väl se om jag sover där som resten av min familj dock. kommer ändå inte kunna sova i det där huset ..spöken javisst! plus att om jag tar moppen ut, så kan jag ju åka hem när som helst IFALL det skulle dyka upp nått as kul. jag är så smart.

ikväll blir det tidigt, är jättejättejätte trött och imorrn kan jag ju ändå inte ligga och sova hela dagen :)

bye!



10:14

vakna precis, duktigt. ska äta frukost, sen måste jag åka förbi nfk och försöka få med mig så mycket som möjligt från mitt skåp. sen vidare ut till tosca. ska äta lunch och tårta för axel fyller ett va! han är en söt bebis, om man är en bebis när man är ett? ae jag venne. ska iallafall rida nelly, tosca får nog vila ..eller jag vet inte. kanske, kanske inte. spelar inte någon större roll egentligen. det regnar ute, inte bra för mig som ska åka ut dit. kommer bli blöt som en ..blöt fisk.

nuuuuuuuuuu hejdå.

natti.

så bra, nu kan jag sova gott efter lite pussar.
godnatt :)

Heartless.

en jävligt bra cover på en jävligt bra låt bara.


the curious case of benjamin button.

okejjjjjjjjjjjjjjjjjjj, såg bästa filmen nyss. eller jag ska inte säga bästa. men den var en av dom bästa. wäääh, inte ett öga torrt alltså.


bäst

världens bästa, kan inte tänka på den dagen när du lämnar mig.  sdaksbfgwhbesjkdf ush.

 

påväg.

nu borde jag åka ut till min häst, och jag tänker ta med mig kameran! jag tänker göra det haaaaa!!!!

onsdag!

idag var jag duktig och inledde förmiddagen med att åka in till stan och göra det där syntestet för körkortstillståndet. jag tror jag klarade det? hon sa ingenting iallfalll ;o   ..men fyfan vad jag ser dåligt på vänster ögat, kunde knappt läsa på femte raden utan gissade bara. wierd.  hon fick till och med säga till mig att det bara var bokstäver, att det inte skulle vara siffor ..som jag räknade upp haha.

aja, snart får jag iallafall köra. watch out!



:)

the hangover.

okej hemma. baksmällan ..SJUK film haha. jag var på konstigt humör så jag satt inte och skratta så jag tjöt som alla andra ..men satt ju och skratta hela filmen. jag och celia missade sista bussen hem ..HATAR lindös bussar ..kvart i elva på sommarlovet? så det blev att ta taxi hem, kul att spendera pengar på det. men ae lite väääääääärt.

sjukt att det har varit skottlossning i lindö. man tror att man är trygg i lilla oskyldiga lindö, men icke. läskigt som fan iallafall ;s

nu ska jag sova. hej.


love child.

skönt väder va. fast nu orkar jag inte sitta ute längre. får inte läsa klart min bok än :o nu ska jag äta lunch och kolla på how i met your mother. ikväll blir det bio ..baksmällan. längtar! har inte hört en enda som har varit besviken på den filmen :)


sunshine!

okej, jag kunde inte tro att det var sant när jag vaknade. efter flera dagars grått jävla piss väder ..så är solen framme :') sjukt bra! ska äta lite frukost och gå ut och sätta mig och läsa, lyssna på musik och softa. mina jävla katt vill ut också, så jävla jobbig är han gagagagaa. han vill inte vara innekatt längre. inte bra. bläöö.

ah men hej :)

powernap, power nap, power-nap?

okej, jag skulle ta en liten kort powernap, power nap, power-nap ..whatever. och det slutade såklart med att jag sov i typ två timmar så nu är jag HELT slut. hatar att sova på dagen, känns ju som en bra idé precis när man ska sova och är sjukt trött. men inte sen efter när man har lust att ligga kvar och sova hela natten ..vilket man ändå inte skulle kunna göra? och så blir man helt yr och illamående och nae, herregud.

jag känner mig inte lika tråkig och otaggad på sommarlov nu. har verkligen bara haft lust att begrava mig i sängen och inte träffa en jävel, vet inte vad det är för fel på mig! har planerat lite i veckan iallafall ..eller ah typ twilight och svulla med celia ikväll, bio imorrn, axel fyller ett på torsdag ..då blir det tårta + att jag ska rida nelly då också. har ju fan inget att göra och jag är så jävla sugen på att rida ordentligt så jag längtar. så det är ju iallafall nått eller? nästa vecka bär det av till linköping med jossan. passa barn och se till att dom sköter sig på ridlägret(y) fyfan, dom ska stå uppradade halv nio varje morgon. blir väl endel ridning för min och jossans del också förhoppningsvis. hoppas på fint väder bara, annars blir det inget kul :(

näääääääää, nu ska jag göra nått vettigt ..typ som att läsa min as bra bok. vettigt va? ah ah mm.



vill ha bruna ben och RIKTIG sommar igen tack.
hej.

fucking äckligt väder.

okej, idag gick jag upp tio över sex, typ frivilligt ..på ett sommarlov. så jävla ambitiöst. betesläpp för lektionshästarna ..gissa om dom var glada hehe :) sen red vi en sväng också. jennifer passa väl på att få alla hennes hästar rastade när vi ändå var där liksom. sen åkte jag ut och titta till tosca, hon var glad.

och nu sitter jag här och har inget mer inplanerat på hela dagen ..så jävla skönt på ett sätt, men ändå jobbigt. vågar inte lägga mig i sängen och sova ett tag för då lär jag väl sova hela dagen och det är inte bra :) väntar på att säsong 1 av how i met your mother ska bli klar, enda säsongen jag inte sett nu juuu.

ikväll ska jag försöka få med mig josse på bio, om hon kan dissa erik lite. det tycker jag att hon borde.




hej.

watches

jag vill ha massa fina klockor. ge mig massa fina klockor. varför ska allt vara så jävla dyrt för? för dyrt för mig iallafall.

DKNYMichael Kors
MangoU-boat

okej, den där sista är inte så snygg. men den kostar 27 tusen? why god? ..WHY? shit man.



måste ha så mycket grejjer just nu så jag dör. har tusen spänn att leva för hela sommaren ..kul. måste ha en ny hjälm, nya ridbyxor, nya skor och kläder. och nytt allt. inte kul!

och jag vet inte vad det är med mig, jag är knappt glad för att det är sommarlov ..jag har inte lust att göra NÅNTING. gah. fast jag ska upp sex imorrn ..haha kul. inte. men så är det när man råkar ställa upp innan man vet hur dags det är.

men på måndag blir det antagligen och förhoppningsvis fest. fast jag följer bara med om emma och louise ska det? det ska ni väl? va?vavavavaav? :| eller?


jag är trött.


jobb.

har varit soft idag. vi fixa allt imorse, så har bara gått runt och slappat hela dagen i princip. svulla mcdonalds och tårta hihi :)

nu fick min pappa ett ryck och skulle ställa upp våran pool. en sån där stor som står på marken vet ni. nu tror jag att han svär över sig själv att han började haha. skulle gärna vilja ha mat snart, så dom får ju skynda sig på va.

en bild, från igår.


jag ser ut som en ..kladdig nånting. men det får jag väl göra då.
måndag!

nu måste jag kanske borsta håret eller nått, så jag ser lite städad ut innan micke kommer kanske. eller. orkar inte.
hej.


avslutnings softande.

kom precis hem från louise. ska ju jobba imorrn, så kände att jag var tvungen att vara lite ansvarsfull :( tråkigt att åka när det var så trevligt. nåra tjejer från klassen, och nåra killar från it också ..roligt och trevligt folk det där.  aja nu borde jag sova så jag inte min magkatarr-mage mår allt för dåligt imorrn. bästa micke som kunde hämta mig också. eller bäst ..nae det är han inte, bara en sekund typ.

godnatt!

GOD BLESS THE WEATHER!

jaha ..sommarlov? önskar att det kändes lika mycket som det gjorde för nåra år sen. sådär när man blev helt pirrig i magen och kändes "nu jävlar är jag fri". så känner jag verkligen inte idag. kan vara det otroligt jävla äckliga vädret. börja tänka på förra avslutningen, hur jävla ledsna alla var. har nog inte tjutit inför folk sådär mycket som jag gjorde då.
JAG SAKNAR KUNSKAP!!!! :(     och jag kommer sakna min klass nu.

vafan ska jag göra i sommar då? jag ska iallafall vila upp mig i en vecka nu, sen bär det av med jossan till jennifer och ta hand om ungar på ridlägret. det ska bli soft, att bara stänga av och vara skitig där ute i en vecka. sen kommer massa veckor med ingenting inplanerat? vafan, aaaaaah. kommer få panik av att bara gå runt och göra ingenting nu när jag har haft så jävla mycket oavbrutet hela hösten och våren. förhoppningsvis kan jag få med pappa till london på en liten spontan visit någonstans där. sen åker jag och min kära familj på kryssning i nåra dagar ..med värsting båten. sen blir det läger ute hos jennifer igen ja. och sen börjar skolan igen :|  mygod vad fort det kommer gå ändå.

nu måste jag snart bege mig ut i regner för att se att min häst lever ..hon är säkert lerig, blöt och nöjd :)

hejjjjjj.


slöseri av tid.

aaaaaaaahhhhhhhhh ..har precis varit på den där handledar-kursen. dom tråkigaste och onödigaste 3½ timmarna i mitt liv. så nu är jag trött. och typ hungrig eller nått. men kan inte äta för jag mår as illa ..antagligen för att jag är hungrig.

min bok som jag köpte igår är as bra. måste läsa och sova nu. puss!


i väntan på thaimat.

min häst var bäst idag när jag tömkörde, överambitiös. sen blev hon trött så jag trodde hon skulle ramla omkull i stallgången. ändå så skritta jag och gjorde nåra travövergångar bara. hennes mage är för stor nu :)

är hungrig, men mamma och pappa verkar ju inte vara på g med nån mat ..blir nog thai, gott som fan. det behöver jag efter att ha ätit massa mcdonalds idag. min mage blir fucked up. sen äre greys ikväll ..aaaaaaaaaaaaaahhhhhhh sista avsnittet för säsongen tror jag? fyhelvete om nån dör, då kommer jag dö :|

hej.

en trött dag.

skolan idag och gjorde matteprov ..får nog göra om det i höst istället hehe :)  sen prata vi massa betyg och fick reda på nästan alla, spännande var det. höhö. jag blir nog helt nöjd med mina betyg endå, känner inte att jag måste ha massa mvg och så. vet inte vad jag ska bli, och jag ska nog inte bli nånting sånt där viktigt endå :)

sen gick jag på stan med josse, var tvungen att köpa en tröja och ett par solglasögon (om nu dom kommer få användas denna sommar är ju osäkert). sen blev jag och josse sugna på en bok, så vi var i två bokaffärer och ägna oss typ en halvtimme åt att hitta en bra bok ..haha. vi hitta en varsin iallafall. fast den jag ville ha fanns inte :(   jag är värsta boknörden, det är ju det bästa som finns ..att bara drömma sig bort totalt när man läser :)

nu borde jag åka ut till tosca, men jag vill vila liiiite till. är sjukt trött, var vaken för sent inatt ..inte bra inte bra :( 



 

skrik skrik

asså oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. OH jag vill bara skrika.

så tack.

kämpar.

VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT JÄMT!? vavavavavavava? och avundssjuk är jag också jämt!? as jobbigtjobbigtjobbigt.

"avslutning" på nfk med klassen idag. vi lekte och tävlade som fan, wöwöwö. vi vann inte, men det var kul ändå va! :) får hoppas att jennifer skickar lite bilder på när vi kämpar som om hela världen står på spel :|
sen åkte jag och jonna ut på en liten roadtrip, till avantia och city gross. köpte ett nytt dressyrspö och ett par lindor ..typ bara för köpandets skull.

nu kollar jag på how i met your mother och väntar på att min mother ska komma hem.

hej.

jag älskar dig.



<3

nästan sommarlov.

idag har jag varit i skolan en stund ..fått reda på att jag fick vg på matteprovet och skrivit ett "prov" på arbetsmiljö och säkerhet. sen åkte jag hem höhö. soft att sluta halv elva. nu tänkte jag ta det lugnt och sen åka ut till tosca och rida en sväng i skogen ..önskar att hon är fräsch idag och inte så stel som hon var i ..onsdags? tror jag det var.

nu ska jag kolla på nånting ..eller vara lite nördig och spela backpacker. jag är nog den enda i hela världen som tycker att det är kul :(  

är lite ledsen idag med. hejdå.


sjukt.

måste bara lägga ut världens mest känslosammaste låt ever typ :|



godnatt igen.

godnatt.

vill bara att allt ska bli braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

tyvärr.

helgen är avklarad.

asså. nu är det verkligen sista rycket. jobbat på tävlingarna två helger i rad från fan sju till sju varje dag. nästa lördag ska jag jobba i  stallet sen ..är jag LEDIG. omg. ska dock "jobba" på första barnlägret hos jennifer. men det blir mer kul, för jossan ska med :)

dagen har väl flytit på rätt bra iallafall. jag sket i att hoppa idag, man ska ju avsluta på topp (; ..han var ju så duktig igår och han skulle säkert bara börjat stanna idag så det var lika bra.

..nu kom jag hem från tosca för en kvart sen typ.     bläääöö. emma och louise ..har vi mattelektion  halv nio imorrn som vanligt eller? :|    fan va jobbigt isf. gassssshhhhh.

nu ska jag äta, lyssna på musik och sen kolla på how i met your mother ..och sova. 

hej.då.då.då.då.


tack.

jag vet inte vad jag ska göra. jag bryter fan totalt ihop snart. jag gör det. inte så som man bara säger när man mår lite dåligt. jag bryter seriöst ihop. tack och hej.

:(

6/6

jag är trött och ledsen. jag vet inte varför.

jag är nöjd med colorado idag, red bara en klass endå (LD). han stog emot på framhoppningen och stanna en gång och jag blir feg och blä. men sen inne på banan så var han så jävla duktig ..men jag vet inte riktigt vad jag höll på med. kom delad fyra iallafall :) imorrn blir det att tagga lite. men har inga förväntningar.

hejdå.


sommarfuckinglovomenvecka.

okej nu är allt klart i skolan, fyhelvete vad skönt det känns! matteprov på onsdag bara, och förhoppningsvis behöver jag inte komplettera upp dagens matteprov. g måste jag väl få ändå.

gick helt ok att rida program idag, är nöjd med travprogrammet ..det andra vart lite pissigt :) men jag är taggtaggtaggad inför helgen nu!! jag SKA gå nolla. han SKA hoppa. punkt slut :) inte så kul att han hoppa i skogen med hg idag bara. han får hoppa tre dar i rad ..det tycker jag inte om men inte så mkt jag kan göra åt så :)

ikväll blir det god mat, sen ska jag kolla på twilight och sova. upp typ halv sju imorrn. inte kul. och jag flagar bort min bonnbränna nu ..inte kul det heller. hoppas det blir sol i helgen men inte för VARMT för då dör jag när jag ska rida.

tack och hej.


foto: jennifer newman.

härlig dröm.

juste. okej. jag tror jag drömde om alexander rybak inatt (han norsken som vann melodifestivalen). fast han såg inte ut som honom, men det var i melodifestival stuk allting och han var norsk och hur gullig som helst..så jag drar en slutsats om att det var alexander rybak. men iallafall, jag blev så ledsen när jag vaknade. sånna där kärlekshistorier finns bara i böcker, på film, eller i drömmar. sen finns det väl säkert några lyckliga jävlar därute någonstans. men vafan, jag vill också ha sån där ömsesidigt kärlek. sån närhet som alla dom där har.

nu ska jag kolla på twilight och tjuta sönder.

godnatt. ni får en bra låt också.


..trodde jag ja, men youtube typ strejkar för mig ..är det så för alla eller?

en bra dag.

idag har jag ju så mycket tankar så jag vet inte riktigt vad jag ska säga? jag och louise var lite upprörda idag på eftermiddagen när vi satt och diskutera djurplågeri. skulle kunna sitta och diskutera i flera timmar. så jävla hemskt, jävla människor. fyfan adlfjkasfhasjkbsjf blir så jävla arg och ledsen nu när jag bara tänker på det! ;@

i eftermiddag gjorde jag klart allt, nu har jag inget kvar i skolan ..så jävla skönt. okej två matteprov ..MEN ÄNDÅ liksom. vet inte ens när jag måste komma till skolan imorrn? någon som vet? måste plugga matte på förmiddagen iaf, till matteprovet imorrn eftermiddag. sen ska jag rida program för jennifer. jag fick dispans att ha spö, för jag vill inte bli arg och ledsen imorrn när vi ska tävla på lördag ..det får vi ta i höst igen :) idag gick det halvbra att rida, han var rätt fin i mellan åt, men jag kunde typ inte rida idag ..sämst var jag. sen blev det banbygge inför helgen ..tog typ en kvart kändes det som. såklart blev det pizza efteråt.

nu håller jag på att ladda hem twilight ..för jag vill se den idag ju! men det går as segt helt plötsligt ..det gillas inte.

tänker på er, och håller tummarna för att det kommer bli bra! :( <3   ..ni vet vilka ni är.

puss!



klänning?

jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på avslutningen ..är det så viktigt? måste man ha på sig något speciellt verkligen? TELL ME?

orkar inte hålla på med det här va, har inte tid med kläder! nu är jag helt trött och mår inte så jätte bra ..jag har ont i halsen och det bådar ALDRIG gott. illa.

imorrn blir det skola, kommer väl dit vid tio eller nått, kanske tidigti om jag känner mig duktig. jag måste iallafall bli färdig med grejjerna! kanske bäst att jag kommer dit vid nio ändå. sen till nfk och rida och sen är det banbygge ..om jag orkar. men man får ju pizza efter, vad gör man inte för pizza liksom. typ ..inget.

godnatt!

berran igen.

FYHELVETE vilka tråkiga inlägg jag har skrivit på senaste tiden. skäms! men ni får väl stå ut för jag har inget på lut.

barry white, vilken kille egentligen va? det är ju rätt komiskt med hans namn kom jag på NU (skäms igen). barry ..white? white ..nae han är ju inte white direkt ..han är ju mer black. och det är ju tur det, för annars skulle han nog inte vara så bra som han är. för vilken vit man har en sån här känsla för musik egentligen? svaret är tyvärr ingen. och NEJ, jag säger inte att vita inte har nån känsla för musik ..jag menar en sån där speciell känsla, en sån känsla som barry white har och som han förmedlar till mig. en sån där tidlös känsla, man känner sig sådär kär och man flyger.

jag kommer faktiskt ihåg när han dog, jag var typ ..tio, elva eller nått och jag blev jätte ledsen. det var stort.

så nu vet ni hur det ligger till.


man kan ju dock ignorera hans silverkostym ..och pavarotti efter halva klippet.

berran.

blöh, försöker fixa till nått fint här, men det går inte så bra. nu blev det fult, men jag orkar inte ändra tillbaks. nu sitter jag och barry white och chillar lite, det är soft.

ska äta tortellini nu, as gott. med sås och sallad. gott. as gott. med avokado i. gott. hej!


what am i to you?

jag har ont. i mig. tack och hej och godnatt.

solsting.

har värsta solfrossan, äckligt. och jag är så jävla trött, äckligt.
jätte äckligt.

idag hade nog jag och louise typ solsting. kan ha varit så.

bye.

SOOOL!!!

känns jobbigt att sitta instängd i skolan när det är såhär fint väder ute! nu är det rast, ska gå ner och köpa en fanta och en frukt kanske? eller ett wienerbröd kanske? vem vet. sen hinner vi sitta ute i solen i tio minuter typ. hej!

RSS 2.0