värt?

varför blir alltid sjukdomar värre på kvällen och morgonen?   min hals huuuuuuuuurts.   hmm, värt att ta reda på.


halvars

imorrn blir det glass på halvars, då ska det vara vår och alla ska vara glada.

..

fanfanfanfanfanfanfanfan nej.  punkt slut.

irriterad.

wöäääh. är helt trött. gick bra att rida idag, vine är så rolig! skönt att vi bara var fyra också, men EMMA vart var du!?  dig saknade jag faktiskt.  ooooh är så irriterad på finspång, idag stog det att tävlingen på söndag var inställd, men det hade tydligen blivit missförstånd med webmastern, så den var inte alls inställd. och VARFÖR i guds namn går LC:1 efter lagklassen? helt puckat ju ..det är väl ingen som vill sätta sig och rida den efter lagklassen? och jag hade ju anmält mig till LC:1 och tänker verkligen inte betala extra för att jag avanmäler mig, icke sa nicke det tänker jag ..icke. eller nått.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag plugga :(  ..fast sen blir det mys. har så jävla mkt i skolan den här veckan så det inte är sant ..aaaaaah :|   men jag tänker äta glass sen också, då blir jag nog lite glad.
 
puss.

07:58

gooooooooood morgon. min hals är helt jävla fuckaddddddddd, jävla skit. ska åka till nfk ändå men kommer väl antagligen inte rida för jag får fan inte bli sjuk! får kvälvningar varje gång jag sväljer för att min hals är så svullen ..det ville ni veta va?  jag vet att ni ville veta (; (; (; (; mysigt.   

bye

not agaaaaaaaaaaain!

oooooooooooh inte igen. har svin ont i halsen, helvete asså. jag tar seriöst självmord om jag vaknar upp med svullen hals och feber imorrn! ;@    pallar fan inte vara sjuk iaf. får lägga mig i sängen och äta glass och kolla på house snart.

red i skogen med veronica idag. lungt och skönt tills det kom en människa gåendes med en häst och en lös shettis efter hahah. tosca hingsta såklart upp sig och var upprörd hela vägen hem. inte så kul när man sitter barbacka och känner hur dom där 400 kilos musklerna typ vibrerar under en och hon växer till 1,75 typ.  :|     gick ner och red lite i paddocken efter så hon skulle få springa av sig lite och hon var fiiiin!    

träffa på råtthelvetet idag igen, jag, mamma och veronica stog och gallskrek i nåra minuter. i den där stackars korn-påsen upptäckte jag och mamma att det låg FULLT med råttbajs och det vara typ bara skal kvar. shit man, den sitter ju där och äter hela dagarna. den kommer mutera, det är jag säker på :(  nu har vi iallafall gjort så han inte kommer in i den, men han/hon/den kommer väl säkert bita hål i påsen eller ge sig på en människa. wuääh.

nääääääääääääääääää, om det där house avsnittet skulle ta och ladda färdigt snart då.

puss.

jag ska gifta mig.



gaaaaaaaaaaad marry me.

bästa maten!

sitter i skolan och lyssnar på bästa musiken. det går inte att plugga, tyvärr :)  jag är på jätte bra humör idag faktiskt, det är sol uteeeeeeeee, hihi. och puss och sånt och stephen simmonds och erik hassle och så. och ah så och så hihi.

nu ska jag äta köttfärssås och spaghetti, AS GOTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

PUSS

mördarmaskin.

asså nu är det ju såhär att stallet har blivit rena mus-kolonin, och det är väl ingen som riktigt brytt sig, för dom har inte gjort nån större skada ..och dom är ju lite söta (även fast man fortfarande får en hjärtattack när det hoppar upp nåra stycken ur halmen när man mockar). men nu på senaste tiden har flera i stallet sett en råtta, en stor en alltså. jag och mamma var väl dom ända som inte hade sett den. men idag gott folk, såg vi den ..hehehe. tosca stog i spolspiltan och jag höll på att spola benen på henne. mamma ropar typ lite halvt skräckslaget från foderkammarn att det är nått som prasslar i havrepåsen och jag bah: haha jaja. typ. och så gick vi närmare och mamma sparka till den lite och så hoppar råtthelvetet typ upp flera meter i luften med benen rakt ut som värsta kamikaze-råttan, och sen går den sakta men säkert in i hålet i väggen igen. jag och mamma typ gallskrek som två små flickor. den var äcklig och brun och as hårig och svansen var som en tjock jävla dmkflsanfkl nånting ..den var seriöst typ tre decimeter med svansen!

oh, det ligger säkert en mammaråtta i nått hål nånstans och värmer äckliga små råttbarn och snart kommer dom vara flera hundra. och så kommer dom säkert mutera av att äta allt kraftfoder och konstiga vitaminer och sånt. WAAAAH :(
vi har satt upp värsta komplicerade djurfällan, men den går ju bara förbi den där utan att bry sig. en mus går ju att trampa på så dör den, men det här är ju en vandrande stor köttklump med huggtänder ..den skulle ju lätt hugga av en benet om man skulle försöka med nått..



den där var ju nästan söt tillochmed, men det fanns ingen bild som likna detta monster som jag har stött på. den var much more hårigare och tuffsigare och såg mer ut som ..ett monster.


bye.

risifuckingfrutti.

jag åt en risifrutti precis, det var sjukt länge sen! det var ..gott och nyttigt tror jag?
tosca var lite knackig idag också, men vart as fin i slutet och då är hon inte sådär stel alls. så det är väl bara att fortsätta rida och se.

nu ska jag dricka vatten, duscha och sen tänkte jag städa mitt rum lite. välbehövligt. sen hoppas jag på besök.

pussssss.

och vädret är ju ..fint.

blä, är så trött så att jag mår illa. nu måste jag ut till min hässssssst och rida tänker jag göra. måste hårdträna om vi ska kunna åka på tävling på nfk om två veckor :| höhö.

adiooooos.

..

ojdå. bäst jag slutar nu.. :/

puss idag.

ögonen typ går i kors på mig för att jag är så trött. jag hatar allergi, jävla katter och micke ..dom går inget bra ihop.
borde nog sätta på scrubs nu och sova. skulle åkt till finspång imorrn och hejjat på hopp-tjejerna, men mamma är värsta sick nu så jag får sovmorgon istället :) skööööööööööööööööööööööööönt! nästa helg blir det inte så mkt sova inte.

GODNATT :)


here comes the sun..

..med beatles, är den inte underbar?  bästa. beatles är bra.

trött efter nio timmars arbete i stallet. tränade med laget också, gick braaaaaaaaaaaaa! :)

shit, massage ikväll ska jag få, trevligt för mig. jag är så tröttttttttttttttttttt. och jag vill ha en godis.
PUSS.

jobb

woooooo klockan är tjugo i åtta och det är lördag. nu ska jag iväg i den underbara snön och jobba i stallet till fem i eftermiddag :) kan inte bli roligare.   ikväll blir det myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys :) :) :) :) :) :) :) :)

puss.

hej.

tråkigt då, att det blev såhär. tråkigt då tråkigt då. jag har tråkigt nu.

gaaaaaaaaad.




hej.

i see problems down the line..

..i know that i'm right. there was a dirt upon your hands. doing the same mistake twice, making the same mistake twice. come on over and be so caught up, it's not about compromising.
don't let the darkness eat you up.

bästa josé gonzález!

mys med mig själv ikväll. så ska det låta, är inte det ett såndärnt trevligt program? klockrent. det blir det. sen nån film. grillchips och guacamole (y) 

imorrn blir det att jobba, bäst för det där uppe att det inte snöar. HATAR JÄVLA SNÖ, OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH blir så deprimerad.

en puss vill jag ha sen, hoppas på att få det också.


björn


man kan lätt få kramp i axlarna när man har handen på musen för länge.
Det säger Björn... ååååh Björn.


/louise


he

ae! bye.

.

ae vet inte vad jag ska skriva? skriva om hur min dag har varit eller? är det det ni vill eller? va? okejdå.

min dag har varit jobbig, praktik, red wendy, mocka, hjälpte sonny och allt - nfk, red wizard, dressyrträna på colorado - ravnäs, red tosca.   så, det var min dag sju på morgonen till sju på kvällen. 

jag är trött, fysiskt, psykiskt. vill bara vara en glad människa ..ju.

hejdå.


ADgklsnfjkn!!!!!

waaaa aöjklfnasldcvioernf har as bråttom. varför sitter jag äns här? men jag kände mig tvingad att bara skriva nåra obetydliga ord.

ska iväg till praktiken när som helst när mamma kommer. satt kvar och gjorde ett omprov i naturkunskap (gick nog inte så bra, om jag får tur för jag väl preciiis g ..det är illa) och ett engelska läxförhör grej som jag pluggade på i tio minuter, men fick vg wohoo ..har blivit smart eller nått?  gad.  

hejdå!

wednesday.

jag hatar onsdagarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. jag hatar onsdagar mer än jag hatar måndagar. på onsdagar känns det som att jag har allt det jobbiga framför mig innan det blir helg.

och jag är hungrig. hemköp snart. ska smita efter att jannike har slutat prata.

håååår hååååår!


före         efter


lite skillnad är det iallfall, and i like iiiiiiiiiiiiiit.  borde plugga till det där jävla omprovet imorrn men jag ORKAR FAN INTE ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ: är på värsta braigt humör, hihi.




new hair!

kom precis hem från frisören va! håret blev precis som jag ville ha det, bästa ninva! ska vara lite nördig och lägga in en före och efter bild sen. inte för att det blev VÄRSTAAAA skillnaden, men det blev precis sådär bra!

nfk idag dåååååååå. lizz var där och föreläste om utställningar och premieringar osv. mucho interesting! sen red jag vine, det var kul och gick helt ok :)

jävla skitväder ute!! iskallt, blåsigt och snöar om vartannat. helvete! :(

idag är jag på bra humör ändå, hela dagen har jag varit det :)   PUSS! faktiskt.

genier!

nu tänker jag räkna upp massa genier och lägga upp massa genialiska youtube-klipp. så det så!


erik hassle är jävligt genialisk.
 


magnus tingsek är jävligt genialisk.



sufjan stevens är jävligt genialisk.



stevie wonder är jävligt genialisk.
 


bon iver är jävligt genialisk.




och SÅ MÅNGA MER! HELVETE vad mycket bra människor det finns här i världen. blir helt tårögd ju, gaaaaaaaaad :|

nu blir det sängen och house ..och sen scrubs.    

ciao adios goodbye bogbog hejdå.

irriterad.

wööööh kom precis hem från tosca, bråkade lite med henne idag när jag red men sen blev hon fin. jätte fin. bara det att hon måste vara så jävla envis och kämpa emot ända tills hon inte orkar mer, haha.

nu är jag trött, orkar inte ta av mig ridkläderna och hoppa in i duschen. kan lika gärna syfast ridkläder i min hud. eftersom jag bara är i stallet typ. ska dit om tolv timmar igen ;o    ..känns som att jag klagar över att vara i stallet, men nae så är det inte menat.

blir så jävla fucking irriterad på en person som är helt fucked up i huvudet. borde nog kapa av det på denna person, jag borde få det ..vet att det är rätt många som skulle vara på min sida om jag gjorde det iaf :)  WAH!

så, dusch, nu.

i can't staaaaaaaay much looooooonger (8)

sitter i skolan ..fyfan. lust att bara stanna hemma och gömma mig under täcket ..men har man tid för sånt eller?  naaaaaaaaae! om man missar en fucking dag här får ju ett jävla helvete. även fast jag jämt är i skolan nu förtiden har jag ett helvete ändå. GAD!

nu måste jag skriva ett jävla tal till mitt kära land USA.  


puss inte.

.

kan inte andas ..kul.

On The Edge Of A Cliff

från och med nu orkar jag inte mer. tack och hej.

sämsta håret,

OCH FÖRESTEN!!!!!!

på tisdag ska jag slinga håret, har längtat som fan! vill bara bli av med mitt tråkiga mörkblonda (råttfärgade) hår. blir blonda slingor så det ser ut som det gör på sommarn :)  idag ska jag beställa massa med clothes också ..pappa betalar! hinner ju aldrig köpa kläder, det är jobbigt.

PUSS



lite häst.

idag vare tävling då. omgång 1, division 3 i dressyr.  colorado var fin och det kändes bra! lisbeth dömde hårt så jag är sjukt nöjd med mina 65%. emma gick det också riktigt bra för! tyvärr dömde hon ner sofie och norbert av nån konstig anledning? och sandra fick ju hoppa in som reserv på sara i panik och hade bara ridit hästen en gång så. tyvärr hamnade vi näst sist, vilket var tråkigt. men jag är nöjd som fan med min ritt iaf :)

mamma var snäll och köpte mcdonalds sen för att jag tyckte jag förtjänade det faktiskt. det var gott. bara så ni vet. liksom. jag kanske borde hoppa i duschen snart? sitter här och orkar knappt röra ett finger.

lite picssssssssss:

  
 

ren?

jag är ..jätte blöt. eller jag var, inte nu längre. colorado är halvren iallafall höhö.    tränade med laget idag med, gick helt ok! jag är faktiskt rätt taggad! :)

ikväll blir det god mat, ostbågar och scrubs. micke kanske kommer förbi en stund om det inte blir för sent. måste upp sju imorrn, känns jobbigt eftersom vi inte startar förns halv ett ..men mamma måste in till åtta så då måste jag hänga på :/

nu ska jag äta upp mitt jätte goda wienerbröd och vänta på mat!

kiwi

nu ska jag åka i en kiwigrön bil ut till vikbolandet och stressa ..åka hem i en kiwigrön bil, äta. åka i en kiwigrön bil till nfk, rida och fixa som fan. jobbigt.  

hej.då.

skadad.

jag är fan skadad. skadad för livet. lördagmorgon och jag vaknar 07.00 (!!!!) och kan inte somna om. första dagen jag kan sova lite halvlänge på flera veckor och jag vakna sju. GAAAD!!!!!!!!!!!!!!!

KLAGAAAAAA!

wäääähwääääh.

tänkte berätta om min jobbiga gårdag, helt ointressant,  men jag skiter i det. bra tack.

klockan ringde 5:45 ute hos jennifer, ner, fodra, släppa ut hästar ..kalabalik var det minst sagt. mockade alla boxar ..upp och åt frukost. 8:30 var vi påväg till norsholm med virus och wendy för lite halvseriös hoppträning för fredrik spetz. först red jennifer wendy, hon var duktig som vanligt. sen virus och han var duktig för att vara han! men man blir trött i huvudet av att umgås med honom i en timme, världens jobbigaste häst. hem igen, fixa.
sen efterlängtad luuuuuuuuunch.

in till nfk, red wizard ..connemara valack på 4 år som inte har kommit så långt och behöver ta det i sin egen takt. det gick bra faktiskt, jennifer har planerat att jag ska rida honom varje torsdag nu framöver. ner från wizard och upp direkt på colorado för att dressyrträna ..gick helt ok. ut till tosca, red ..laga staket för idioterna hade sprungit igenom.
..hemma vid sju. micke kom hit en stund, det var mysigt och behövligt.

HÄR har ni anledningen till att jag är trött typ jämt. visst, alla dagar är inte som just torsdagar är men ÄNDÅ.  gaaaaaaad vill bara stanna upp mitt liv ett tag men jag hinner inte. ;o              blä.

ikväll blire chill at my place med josefine va. (y)   imorrn blire full rulle igen ..ut till tosca, rida och fixa. nfk, dressyrträna och fixa inför söndag, bada osv. 

på söndag äre tävling ..VI ÄR TAGGADE! 
måste vinna lite grann sådär. han var fin idag, när jag orkade rida, har haft världens jävla äckel magknip hela eftermiddagen.

fyfan va långt och tråkigt det här blev, men det är inte för någon annans skulle jag skriver så fuck off va :)


en. bild. på. mig.     HA!



bye!

hhhh..

är.......för.......trött.....för......att............sk...riv.....a       :(

i can buy you.

min brist på vettiga inlägg börjar tydligt synas nu. kanske dags att sluta än en gång?   värt att tänka på.


godnatt.

so if i can't make you love me, if i can't make you care. what price can take me there
..in this world?
somebody told me cash is king.

och vinnaren är..

känns som att det blir sjukt mycket musik nu, men vafan det är ju det bästa som finns!?

men jag måste hylla VERONICA MAGGIO   ..sjukt bra, ja. så var det med det.

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig.
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.
Jag måste stoppa dig, stoppa dig!

glooooooria!

SO GLORIA, steps out from the prison! osv osv osv.

 


BRA VA?

bara massa hästskit som vanligt.

trött, jag är trött, väldigt trött, jag är väldigt trött ..trött.
som vanligt alltså.

nfk idag, skit väder som vanligt men nu är det sol det är bra som FAN :D  vi var bara tre idag, plus att sussi var sjuk ..eller nått? så det var lite jobbigt på förmiddagen i spöregnet. idag skippade jag att rida, kände mig inte helt okej va. och jag vill inte bli sjuk nu :|  ska hårdträna tors-lör och på söndag är det första omgången i dressyren ..vi ska äga vaaaaaaaaaaa!

hade nånting i huvudet som jag vill skriva, någon såndär åsikt som är värd att skrivas upp här så att iallafall nån ser den. men den glömde jag bort nu, så ja  ..nej.  eller vadå ja ..nej?  jag vet inte!!!!!!!!!!!!! ;@  :(:(:(  as trött är jag. ska nog kolla på scrubs och vila en stund.

en, två bilder från idag.



   
jonna och tilda va.              tilda och (s)norbert va.

NOG OM DET.  ..vaaaaaaaaa?



du förstör så jävla mkt, för både dig och mig, för oss. gah ..sluta förstöra mig. 
 
adios liksom.

james brown-isen IGEN

OCH DEN HÄR ÄR HELT SJUK!!!!!!!!!!!!!!! tillochmed pavarotti är bra, tänk om man suttit där på första rad typ ..skulle nog avlidit tror jag så det är ju tur att jag inte gjorde det.




OKEJ, NU SKA JAG SOVA PÅ RIKTIGT!

james brown-isen.

can't get enough of james brown liksom. sjukt jävla äckligt bra. eller vad tycker ni?




OKEJ, NU ska jag sova!

Norah Jones - Come Away With Me

..är inte det världens softaste låt?

idag har jag varit så jävla duktig! varit i skolan hela dagen och pluggat värsta braaaaaaaaa. tog tillochmed hem matteboken och plugga lite äckliga andragradsekvationer också. roligt att läsa matte a och b samtidigt, hehehe.

idag fick jag dock reda på att jag fick ig på natur-media provet om kärnkraft och miljögifter. men det var typ ..3 i klassen som inte fick ig så :)   och så fick jag hem en ig varning idag också, i engelska men det är väl ganska självklart eftersom jag har massa rester för att jag har varit sjuk. blääääääääääääääää!

efter skolan åkte jag till stallet som vanligt vaaaaa. red tosca på gräsvägen, sjukt fin var hon i slutet tillochmed lite i galoppen ..woho. om hon kommer lite i form kanske hon får följa med på div 3 finalen och gå nån förklass och kanske lokala på nfk ..skulle va kuuuul!

blir helt deprimerad av att det går så långsamt att ladda ner halva säsong 2 av scrubs, står typ att det kommer ta ett halv år. men hittar ingen som går fort, GAH ;@     nu ska jag väl ta och lägga mig och kolla på morgondagens avsnitt av house för det missar jag väl antagligen om jag ska vara med micke.


oj vad tråkigt mycket text det blev nurå.  en bild blire också, wohooooo :| 

GODNATT!


pengar växer inte på träd.

TRÖTT FORTFARANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG VILL HA PENGAR :'( :'(







give meeeeeeeeee, speciellt skorna som är alldeles för dyra för att finnas :(

nu ska jag gå och lägga mig och kolla på scrubs.  fyfan jag orkar inte skolan imorrn, men om jag skippar en dag så känns det som att hela mitt liv är förstört. helvete!

och ohgrslkgm, varför blir jag inte förvånad?


bye.

colorado

känns som jag börjar varje inlägg med "jag är så trööööööööööööööööött", det gör jag idag med fast nu skrev jag det här först.

jag är så jävla trötttttttttttttttttttt.  upp halv tio imorse, in till nfk och skulle kolla på mamma när hon red sina program, men missade precis. typiskt. gick inget bra för henne idag iallfall, rowen var irriterad över att det regnade på hans nos så han kunde inte koncentrera sig.. cphäst.  sen ut till tosca och fixa massa. red i paddocken lääääänge, envisa gamla ponny som aldrig vill släppa till. sen så vänder det på en halv sekund så är hon hur fin som helst. stressa in till nfk igen och rida ryttartest-programmet med mina kära lagkamrater, fast idag tävlade vi ju mot varandra, men ändå bra att rida igenom programmet tillsammans :)  colorado var fin, faktiskt. och jag vann, höhö. satt väl lite bättre idag än vad jag brukar, måste lära mig att sitta ordentligt ;@ ;@ ;@ vilken fitta jag är.  men nu taggar vi ordentligt till nästa söndag!!

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, herregud. åt sen lunch nyss ..mcdonalds :')   äter ju fan aldrig det längre, men skulle kunna leva på pomme och dipp i hela mitt liv!



jag och bästa colorado i våras.
colorado




BYEEEEEE :qwkasdmfklasdmf.

sovgott.

 

sjukt bra låt va.     synd bara att det inte fanns nån musikvideo ...va.




kom hem från celia nyss, eller ah för en halvtimme sen typ.  det var sjukt jobbigt att jobba idag. dressyrträna sen också, gick väl lite sådär. sen ut till tosca och rida. wäh är helt ..trött. vill bara lägga mig och mysa.ju.med.en.viss.person.

imorrn blir det klubbtävling, sent för min del så måste väl hinna ut till tosca innan också.  sen blire mys förhoppningsvis.

en stor bild får ni nu.




nu blir det scrubs och nattinatti.

carolina af ugglas

öh öh öh, sitter hemma hos cellan va. alle är också här va.  och jag får värsting stötarna av hennes jävla tangentbord hela tiden :'(  :'(  :'(

melodifestivalen ..jaaa vad ska man säga? jag venne faktiskt, carolina skulle ha vunnit :@

bye

weak become heroes

ÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHH, dagen igår var sjukt jobbig. men var på den där ungedomsledar-kursen. alice bah höll en föreläsning och det var SJUKT bra! skratta lite ..mkt.  colorado var fining i slutet av passet idag, woho. måste lära mig rida ordentligt ;@ !!!!!!!!!!  

äntligen har pappa fixat deras tv så jag kunde få den, eftersom min var död och gav mig säkert massa strålning :|   så jag får ett ben och sådär. fint.

näääääääääää nu får micke ta och komma. bye.

wäääh.wääääh.

kom precis hem från tosca nyss, idag har jag gjort allt så himla långsamt, så nu är jag helt trött. orkade verkligen inte rida, dumma mig. kom på nu också att jag lovat madde att följa med på nån kurs imorrn vid halv fem också ..känns lite jobbigt, dels blir mamma sur för att hon måste ta tosca själv och dels kommer jag hem för sent för att göra nånting annat än sova när jag kommer hem?

NU måste jag in till nfk och med jennifer hem.

bye.

ledig!

ledig idag, skönt!
igår var det trevligt med tjejerna faktiskt. kolla på hitta nemo, åt pizza, godis osv. (y) givetvis gav min kameras batteri upp.

nu sitter jag här och väntar på att farmor och farfar ska komma och stjutsa mig till tosca. känner att det nog inte blir nån ridning idag, har ingen lust att sitta och skritta på vägen i snö och minusgrader när jag känner mig halvsjuk som alltid. det här vädret tar fan kål på mig. för några dagar sen lät det ju som att det skulle bil vår? men icke!  fyfan.

ikväll blir det att åka till jennifer som vanligt, grey's anatomy får jag inte missa förstås, men jag tror att hon tycker om det lite. praktik imorrn, lär väl dressyrträna kanske också, och ut till tosca. kommer väl hem på kvällen nångång som vanligt. 

ush, får huvudvärk av att tänka på allt. byeeeeeeeee.

glömsk.

..ja den här gången glömde jag memory card'et i min dator igår kväll så det gick ju inte att ta nåra bilder. jag är sämst fan!
woho, idag blev colorado av med hovskägget ..finallyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! fyran var helt knäpp att rida idag, knäppknäpp. ¨

nu är jag sjukt trött, måste hoppa in i duschen ..sen ladda inför filmkväll med klassen, eller ah det är nog inte så många som kommer dit men LOUISE  ..DU SKA FAN KOMMA ;@  ok?  bra. då. säger vi ...så ..å.

bye.


ööh!

hade sjuka jävla drömmar inatt ..det är sådär att jag går på min vakt och undrar om det inte har hänt på riktigt typ ..hehe :|   allting handla om nåra killar, nudlar osv.   det var SICKT, okej? :|   ööh.

nu ska jag åka till stallet va, hejdå ..va.

remember

..och förresten ska jag komma ihåg att ta med mig kameran till bästa stallet imorrn!

jag är så jävla hungrig ..

..ja det är jag. jätte hungrig.

hohoho idag i skolan har det varit helt sjukt ju. kännts som om jag har drömt hela dagen, så hemsk har dagen varit. fast man har ju alltid roligt med tjejerna, höhö!

vi sitter och äter, helt plötsligt ropar emma helt förskräckt:
SHIT! jag tog typ blodprov på mig själv! :| 

fem minuter senare säger louis lugnt:
jag har en såndär bob marley i byxan..

vafan? haha.

red ut på bullen med mamma och tosca förut, han var ..knäpp. hjärnspöken som fan har han, får rycket för INGENTING!


THE STREETS ÄR SÅ JÄVLA BRA VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu måste jag byta om och duscha lite, sen måste jag nog gå och köpa lite godis.

bye.

en ursnygg bild på mig och bullen bara.



2b(3-2b)-(5b-5)(b+6) = ?

sitter i skolan, borde plugga. vi har eget arbete för en gångs skull och jag har sjukt mkt rester!  

..helvete, idag började vi lite smått på matte b algebra'n ..jag gjorde ett tal på hela lektionen och uträkningarna tog upp en hel sida ..VAFAN. var på dåligt humör redan då för jag fattade INGENTING typ. fast lite smart var jag faktiskt ibland, jag tillochmed kom på en sak som emma inte kom på. då är man duktig (y)!   sen iaf, så hade vi engelska prov och kemikalie/strålnings -prov. i engelskan så hittade jag på lite egna ord och så. och på andra provet så skrev jag bara massa skit om ingenting ..räkna upp allting som jag har lärt mig under min livstid ..man kanske får ett poäng om man har tur?

förenkla:
2b(3-2b)-(5b-5)(b+6)  

det där kan ni ju hålla på med om ni har tid. fick fram svaret efter typ 1½ timme :) man trodde att man hade rätt typ 10 gånger, men ändå vart det FEL HELA JÄVLA TIDEN :@:@:@ :(

shit helvete asså, kommer fan inte palla det härrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ALLTING är så jävla fucking jobbigt på en och samma gång. behöver en paus bara!

nä, nu måste jag göra datakunskapsjävlagrejjhelvete.

puss.s.s.s.sö.df,badjukshdfaliuydc

:(

asså...................................................ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

igår kväll ..jag har nog aldrig i hela mitt långa 17 åriga liv varit så trött asså. inte micke heller tror jag. jag somna som en stock vid halv elva.

ahaaaaaaaaaaaaaa sen upp vid halv nio imorse, kuldå. inte. klubbtävling på nfk, var där hela dagen och hjälpte till ..borde få ett pris ..två pris ..hundra pris ..jätte många pris. av alla er. 

SEN åkte jag ut till tosca, tog in alla hästar och jag RED, i spöregnet/snöfallet. helvete asså, jag kunde inte ge mig för tosca var så jävla envis och sprang med huvudet uppe i luften hela tiden ..hon mjukna i slutet iallafall. när jag kom upp till stallet igen så bokstavligt talat rann det vatten från både mig och tosca ..jag lär ligga med svullen hals imorrn höhö :( 

kom på nu att jag har två prov imorrn. tjena att jag tänker plugga ..nae. faktiskt inte. kan läsa lite om kemikalieutsläpp och ..inget mer. neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.



pusspusspusspuss :(

hard work work.

nu har jag fan hållt igång i 15 timmar, heheheh :( :( :( :(    gick upp fem imorse, första start i linköping var HALV ÅTTA!  helt sjukt. jennifer fick tillslut starta 1.10 också iallfall. wendy skötte sig så bra så, förutom när hon blir helt vild ibland.

kul att veronica ringer nu och säger att sally inte har varit och fixat tosca idag, hon skulle gjort det i förmiddags ..och nu är klockan liksom åtta. så då har hon väl glömt helt enkelt, måste skälla lite på henne.  tur att veronica är en pärla och fixar allt!

snart lär jag få massage kan jag lova ;@   rocky 2 blir det också, mys ..pys     ..vadå pys egentligen? fattar inte.


pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ..eller?


inteva.

hej.



inte.

sommarjobb

nu har jag varit duktig och sökt sommarjobb på både landstinget och kommunen (konstmuseet, löfstad slott eller biblioteket). ambitiöst va?  


"om JAG inte hade ljugit om allting, skulle jag ALDRIG få nått jobb"  -pappa
min pappa vill att jag överdriver så mycket jag bara kan om allting men det känns lite fel att säga att jag ÄLSKAR att tillbringa all min lediga tid med barn som är 10-12 år gamla, ÄLSKAR att träffa nya människor samt skaffa nya erfarenheter, shit jag vill bara gifta mig med att skaffa nya erfarenheter, och tror verkligen att stadsbiblioteket kommer att förändra hela mitt liv :| :| :|   !!!!!!     

nu är jag iallafall trött i huvudet av att ha skrivit TVÅ st överambitiösa jobbansökningar.

nu ska jag äta en as god leverpastejsmacka, sen åka in till stallet och glo när mamma hopptränar. sen blir det hem till jennifer i linköping och softaaaaaaaa, sen upp typ fem imorrn och åka på tävling (y)     min bror fyller år imorrn också, BAJSJOBBIGT.

byeeeeeee!

nksjasfg!!!!

sitter i skolan, våran grupp måste bli klar med kemikalieutsläpps-artikeln. fast helt plötsligt såhär på eftermiddagen är vi bara halva gruppen kvar?  hm. pallar inte med en viss as tjurig person, fast dom flesta är rätt tjuriga såhär på fredagseftermiddagarna men vissa vill man bara .........madfbjsdkf slå.

blev ingen ridning nu på eftermiddag, för min grupp svek mig och ska inte rida. ikväll blir iallafall att följa med mamma till hoppträning och kolla. sen med jennifer hem och sova där, och med på tävling hela dagen imorrn i linköping.

PUSS!

klaaaaaaaaaaaag

shit, trött är jag. för trött för att vara vaken. för trött för att äns existera i mänsklig form. jag är så trött så jag borde inte avra synlig.  nu ska jag äta popcorn och se på grey's anatomy avsnittet jag missade igår :(   sen ska jag SOVA!

PUSSSSSSSSSSS  på ..mig.

fifan.

håller nog på att bli sjuk igen, inte kul fiiiiiiiiiiiiiiiifan. måstemåstemåste till skolan imorrn, och måste med jennifer hem imorrnkväll också, och följa med på tävling på lördag.

mått skit dåligt hela dagen, dock inte lika dåligt som igår.. men DÅLIGT :o     åkte och red ändå, gick helt ok. sen ut till tosca och fixa allt. nu mår jag illa och är hungrig på samma gång ;s 

fan va jag klagar, nu måste jag duscha!


aj

MIN MAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

hatar den.


18:33

jag är så trött så trött.

vart ute hos min häst fan hela eftermiddagen idag ju, mådde skitäckligt bajs så jag satt typ utanför stallet i en timme och såg ut såhär typ:  : |      ..för så fort jag rörde mig var jag såhär || ..nära på att spy. mysigt.
sen kom iallfall veronica och räddade mig lite med en ipren, då blev det lite bättre. fick hoppa upp en sväng på bullen i paddocken också, han var rolig faktiskt ..fast han vart nog lite sur på mig som krävde lite mkt direkt kanske.

oooooooooh jag vill bara lägga mig i sängen och sova, men måste till nfk och rida ..kommer missa typ halva grey's anatomy, det är INTE bra :(    tror jag har feber också.


måste hylla bästa josé gonzáléz.


HG1 ..grupp 1

wöö lite bilder från igår ..från dessies kamera va.



jag agerar catwoman och kryper igenom minsta luckan från kontoret till sadelkammaren, eftersom nån ungjävel hade stoppat grejjer i låset.


lite bäst sådär faktiskt. sexigt på hög nivå också!


vi softar köttfärslimpa.




puss

10:18

vakna precis, har friluftsdag idag, skööööönt. behöver bara rida, vilket jag gör varje dag ändå typ.

fan min bror fyller år på lördag, vafan köper man till en som fyller nio? :s inte fan vet jag, kommer sluta med att jag köper en påse godis. inte bra!

nääääääää jag måste plugga lite innan jag ska åka till stallet. puss.

..

är så jävla fucking äckligt trött att jämt bli så jävla besviken på dig.


kunskapsskolan :')

MAGNUS ERICSON, har slagit vad om att inte runka på en månad ..magnus ericson gott folk. han sa att jag skulle skriva hur stolt jag är över honom, men om jag ska vara ärlig så nej, han kommer inte klara det ..så då har jag inget att vara stolt över.

jag fattar inte hur jag har stått ut alla år på kunskap med hans jävla snuskiga "skämt" osv ..sen skaffade han ett seriöst förhållande, sen dess har han inte varit sig själv. nu när det är över så har väl gått tillbaka lite till sitt normala jag. men nej, den gamla goa magnus ericson på kunskaps-tiden lär man aldrig få uppleva igen! 

 






JAG SAKNAR KUNSKAP!!!!!!!!!!!!


Tjernobyl-barnet!

självklart så gick jag bara ut ur mitt rum, tog på mig skorna och åkte iväg utan min kamera imorse :)
men dessie hade med sig och tog massa bilder, höhö! våran ridgrupp är sjukt bäst, speciellt på uppvärmingarna som tilda håller i.

- "TJERNOBYL-BARNET!!!!!! HANDEN PÅ NACKEN ...VILSEN BLICK!!!"

hahahahhahahha, går inte att förklara på ett roligt sätt, men madde som ska vara våran seriösa ridinstruktör ligger nästan på marken och garvar så hon tjuter varje gång :')

bilder på när vi ryckar loss och när jag klättrar igenom kontorsluckan in till sadelkammern pga att nån jävla idiotunge har stoppat grejjer i låset ..kommer ikväll va. vet att ni längtar ;o

måste plugga lite, sen tillbaks till nfk och dressyrträna, sen ska jag mysa hemma med m. mysdå. eh..he...h...e..



puss!

to the stable haaaaaaa!

nu ska jag pallra mig iväg till nfk, precis n....u.. ska ta med mig my beloved kamera också (hatar den, blir så fula bilder) så att ni kan se hur roliga/trötta vi är. PUSSVA!

you see me driving down the street, i look so fucking good.

en gammal klassiker som fortfarande är sjukt bra!


soft vecka va!

känner mig tvingad att skriva ner nått, fast jag har inget att skriva ner och har verkligen ingen lust att skriva ner det.

jag och veronica var så jävla duktiga och red i spöregnet/haglet förut. FAN att det ska börja snöa som fan nu också!

den här veckan är en skön vecka faktiskt. skolan hela dan idag som vanligt, måndagar är alltid så jävla jobbiga. mitt matteprov gick väl helt ok. imorrn är det nfk som vanligt på tisdagar, ska dressyrträna senare på kvällen också ..jobbigt med två hårda pass. onsdag har vi friluftsdag, fixa intyg på att jag har ridit typ ..soft haha. torsdag ingen praktik, ska med jennifer på tävling på lördag istället. lite soffffffffffft faktiskt.

jag är lite störd faktiskt, men du med. ju.

PUSS.

rocky balboa!

jag som hade tänkt att kolla på en rocky film idag, men nu måste jag sova snart känner jag. maraton snaaaaaaaaaart. sitter och lyssnar sönder mando diao, timo räisänen, veronica maggio, eskju divine, gustaf spetz och josé gonzáléz nu, kan det bli bättre? SKULLE INTE TRO DET VA!!!!!!!!! 

oh det var nått roligt jag skulle skriva om, men jag kommer inte på det nu så det fick bli ett helt värdelöst inlägg helt enkelt. ni får en liten bild på mig också, bara för att jag är en sån himlans sötizzzz. 


 

puss




ps. viktor är jävligt bra för han gör mig glad, speciellt när han drar på impuls-norge-resor. ds.

klockan är 13:21.

jag förstår inte varför min mamma har fått en vana att väcka mig klockan 12? hon knackar på dörren och kommer in och säger: "linn, klockan är tolv nu", OOOOOOOOCH!? skriker jag då. då går hon ut, men kommer tillbaka om ca 10 min och säger: "linn, klockan är snart halv ett nu".  jag bryter ihop, förstår inte poängen :(   och föresten så är INTE klockan "snart halv ett" när den är tio över tolv :(

har det där jävla aritmetikprovet imorrn klockan halv nio i sal 615, på realgymnasiet, i norrköping, östgötland, sverige, världen, universum, rymden. jobbigt eftersom jag inte äns har kollat på nånting och det är så jävla mkt. potenser, potenser med negativa exponenter, prefix, prioriteringsreglerna, grundpotensformer, gällande siffror och överslagsräkning, decimalsystemet.  det var allt, tror jag.  känns lite jobbigt.

och nu måste jag ut och motionera min häst, om jag har tur så är mamma snäll och mockar och allt bortskämd som jag är ibland.

pusspusspusspusspuss.

RSS 2.0