mördarmaskin.

asså nu är det ju såhär att stallet har blivit rena mus-kolonin, och det är väl ingen som riktigt brytt sig, för dom har inte gjort nån större skada ..och dom är ju lite söta (även fast man fortfarande får en hjärtattack när det hoppar upp nåra stycken ur halmen när man mockar). men nu på senaste tiden har flera i stallet sett en råtta, en stor en alltså. jag och mamma var väl dom ända som inte hade sett den. men idag gott folk, såg vi den ..hehehe. tosca stog i spolspiltan och jag höll på att spola benen på henne. mamma ropar typ lite halvt skräckslaget från foderkammarn att det är nått som prasslar i havrepåsen och jag bah: haha jaja. typ. och så gick vi närmare och mamma sparka till den lite och så hoppar råtthelvetet typ upp flera meter i luften med benen rakt ut som värsta kamikaze-råttan, och sen går den sakta men säkert in i hålet i väggen igen. jag och mamma typ gallskrek som två små flickor. den var äcklig och brun och as hårig och svansen var som en tjock jävla dmkflsanfkl nånting ..den var seriöst typ tre decimeter med svansen!

oh, det ligger säkert en mammaråtta i nått hål nånstans och värmer äckliga små råttbarn och snart kommer dom vara flera hundra. och så kommer dom säkert mutera av att äta allt kraftfoder och konstiga vitaminer och sånt. WAAAAH :(
vi har satt upp värsta komplicerade djurfällan, men den går ju bara förbi den där utan att bry sig. en mus går ju att trampa på så dör den, men det här är ju en vandrande stor köttklump med huggtänder ..den skulle ju lätt hugga av en benet om man skulle försöka med nått..



den där var ju nästan söt tillochmed, men det fanns ingen bild som likna detta monster som jag har stött på. den var much more hårigare och tuffsigare och såg mer ut som ..ett monster.


bye.

Kommentarer
Postat av: Louise

gillar din rubrik, mördarmaskin.

2009-03-29 @ 20:14:09
URL: http://souhai.blogg.se/
Postat av: Linn

det är ju det den är! :|

2009-03-29 @ 22:17:28
URL: http://ericsonlinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0